-
Λίλα ίσως φταίει και η κατακράτηση, ίσως να χρειάζεται και λίγο ο οργανισμός σου να ξεκουραστεί και να κλείδωσε το λίπος για λίγο. Κάνε λίγο υπομονή και θ'αρχίσεις να ξαναχάνεις. Όσο για το ίδρωμα που λέτε εμένα μου κάνει εντύπωση που φέτος παρόλη τη ζέστη δεν ιδρώνω, περπατούσα γρήγορα προηγουμένως που πήγα στη μάνα μου και δεν ίδρωσα καθόλου! Φοβήθηκα μήπως συμβαίνει κάτι και δεν ιδρώνω, το είπα και στη μάνα μου και τελικά βγήκα έξω στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας και ανεβοκατέβηκα τη σκάλα 5 φορές γρήγορα, ίδρωσα κι έτσι ηρέμησα.
-
ελακιον τι ωρα θα φυγετε???καλο ταξιδι και καλα να περασετε προκαταβολικα!!!!!
-
ααα τζινακο φετος πυτε εγω ιδρωνω και δεν ζεσταινομαι κιολας οπως περυσι
-
Παιδιά μην το συζητάτε το βάρος παίζει μεγάλο ρόλο, εγώ από τότε που πάχυνα υποφέρω το καλοκαίρι με την ζέστη. Πάλι καλά είμαι λιγότερα κιλά γιατί στα 105 δεν την πάλευααα!
Μόλις ήρθε ο Γιώργος από τη δουλειά, έφαγε και ετοιμαζόμαστε για να φύγουμε. Μπορεί να τα πούμε λίγο το Σκ αν και θα μας φανε οι παραλίες! Έχω σκοπό να την βγάλω μέσα στην θάλασσα για όσο θα είμαι επάνω!
Σας φιλώ γλυκά αγαπημένες μου να έχετε ένα όμορφο ΣΚ και να πάτε να ψηφίσετε!
Υ.Γ. Τζινάκι τα βραχιολάκια τα πήρα για το σπέσιαλ ντελίβερι ;)
-
Κι εγώ το ίδιο Λίλα, δε ζεσταίνομαι όπως πέρυσι. Θυμάμαι ότι ίδρωνα πολύ ως παχιά και ήμουνα όλο σε ένα ντους μέσα αλλά δε μπορώ να θυμηθώ αν ίδρωνα ως αδύνατη και να σου πω την αλήθεια άρχισα ν'ανησυχώ λίγο, αλλά τελικά όλα καλά. Ξεχωριστή βραδιά η σημερινή, ας συντονιστούμε όλες να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στη Μακ για να περάσει όμορφα.
-
Σ'ευχαριστώ πολύ ταξιδEli, καλό δρόμο να έχετε και να διασκεδάσετε. Κάνε και μία πατητή στην Κατερίνα από μένα γιατί δεν μου έστειλε τελικά τη φωτό της! :lol:
-
ελακι μου καλο σας ταξιδι!!!!φιλια στη ναταλια!!!!
τζινακο σημερα το μεσημερι που τρωγαμε ελεγε η μανα μου με τον πατερα μου πωπω τη ζεστη πεθαναμε.και τους λεω ποια ζεστη μια χαρα ειναι.με κοιταγαν σαν εξωγηινη :borg:
μανουλα μου πως να ζεσταινεσαι αφου δεν σου εχει μεινει επανω σου λιπος.
-
koritsares, είμαι πανέτοιμη, έγινα όμορφη, πάιρνω τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε και ετοιμάζομαι να φύγω! Και κάτι τελευταίο, αμφίεση: τζιν κολητό, στράπλες μπλουζάκι, πλατφόρμα για ανέβω σε πόντους μια και είναι ψηλό το παλικάρι και φυσικά Tzina's creations!
-
ΜΑΚ!!!!!!!τονους θετικη ενεργεια κοριτσαρα μου!!!!!
-
-
επίσης ζυγιστηκα και εχω χασει αλλο μισό κιλο αλλά βαριεμαι να το αλλαξω το τίκερ, θα περιμενω να γινει κιλό:lol::lol:
-
Μακ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ. Μακ προχώρα μπροστά και ρίξε τη ρουτίνα στην πυρά! :lol: :lol:
-
Πατησαμε ολες εξαφανιση????
Περιμενω τα Μακονεα!!!!!
-
Εδώ είμαι Λιλάκι. Αν αργήσει να γυρίσει θα έχουμε αύριο το πρωί τα Μακονέα.
-
Καληνυχτα αγαπημενες!!!!!νυσταξα.