Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, φιλάκια.
Printable View
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, φιλάκια.
Καλημερα κουκλες! Εγω μολις τελειωσα το ξεκαθαρισμα και το πακεταρισμα απο το σπιτι, ξεκινησαμε στις 430 το απογευμα και μολις καθησαμε κατω! Εχουμε και αυριο μπολικες δουλειες βεβαιως βεβαιως και μας εχει βγει η πιστη αλλα γερα, δυνατα στον αγωνα! Εγω το μονο που δεν κανω (ευτυχως :) ) ειναι να σηκωνω τα βαρη, βαλιτσες κτλ αρα μαλλον ειμαι λιγο καλυτερα απο τις αλλες!!
Σας ευχαριστω πααααρααα πολυ για τα καλα σας λογια!!! Εννοειτε και εσεις ολες σας κουκλες ειστε! Πιστευω πως οντως αρχιζει και φαινεται καποια διαφορα στις φωτογραφιες, ΝΑΙ υπαρχουν γωνιες στο προσωπο!! Χαχαχαχαχαχ!!! Και παλι σας ευχαριστω πολυ!!! Τωρα λεμε να πανε να δουμε καμια ταινια μηπως και χαλαρωσουμε (αν και θριλερ παλι θα δουμε αλλα τεσπα!) κολλησαμε και εμεις με το walking dead και δεν ξεκωλαμε!! Katie μου κανε με add απο τα κοριτσια, Jackie Daniels εχω βαλει :p !!!!
Αντα μου να δεις εσυ που εχεις και λιγοτερα απο εμενα πως να αδυνατησεις στο πι και φι!!! Και μετα φτου να μην ματιαζω εσενα!! Καλα Τζινα μου μια φιλη μου την ειδε και μου την εβαλε και λεω δεν μπορει!!! Ειναι meant to be!!!! Hahahahahah
Καληνυχτα σας ευχομαι και πολλα φιλακια!!! Χχχχχ
Καλημέρα!
Πέρασα ένα πολύ διασκεδαστικό βράδυ, το παλικάρι αποδείχτηκε ότι δεν είχε καμία σχέση όπως τον θυμόμουν όταν δουλεύαμε μαζί, δλδ. μονόχνωτο και σοβαρό, αντιθέτως περάσαμε τρεις ώρες με χιούμορ, ατάκα και ζηλευτούς διαλόγους που κατα το 90% ήταν πικάντικοι αφού μετά την πρώτη ώρα που κράτησε τα προσχήματα, το γύρισε στο πέσιμο με ένα φοβερά έξυπνο τρόπο, μιλάμε οργανωμένο έγκλημα ο τύπος! Ενορχήστρωση πεσίματος! Περιττό να σας πω ότι άκουσα πολύ κολακευτικά σχόλια, ευθεία σεξουαλική προταση (μέσω όμως του χιούμορ που προανέφερα).
Μην ξεσηκώνεστε να πανηγυρίσετε όμως γιατί, παρολο που οι διαθέσεις του ήταν άγριες και ευθέως σεξουαλικές(επαναλαμβάνω σεξουαλικές και όχι ρομαντικές) και με χαρά μου θα ενέδιδα αφού και εγώ σε φάση καλοκαιρινή και χαλαρή και παιχνιδιάρα είμαι, όμως το παλικάρι είναι σε σχέση.. Μου είπε το γνωστό ,ότι δεν είναι σχεση που να τον καλύπτει και κρατιέται επειδή δεν τον πιέζει για γάμο αλλά δεν την βλέπει να προχωράει στο χρόνο μπλα μπλα μπλα, εγώ τα ακούω αυτά βερεσέ σημειωτέον, έχει περίσσευμα ενέργειας και το διοχετεύει από ό,τι κατάλαβα! Εγώ διασκεδασα τρομερά την όλη φάση, τσέκαρα τον εαυτό μου ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο "παιχνίδι" και δεν ψαρώνει αλλά δεν μάσησα, του έδωσα να καταλάβει ότι με ελκύει κτλ . αλλά λειτουργώ με αποκλειστικότητα και όχι με το σύστημα της κοινοκτημοσύνης!
Πάντως ρε κοριτσια, είναι απόλαυση να διαχέεται η τεστοστερόνη δίπλα σου και να έχει εσένα για επίκεντρο, να βλέπεις ότι προκαλείς αντίδραση στο άλλο φύλο και μάλιστα σε εκπρόσωπο του που γουστάρεις!
Κρατάω από τη χτεσινή βραδιά όλα τα κολακευτικά που άκουσα, το σεξουαλικό ενδιαφέρον που εισέπραξα που έκανε μεγάλο καλό στην αυτοπεποιθηση μου και το αφηνω το υπόλοιπο γιατί δεν είμαι εγω για τέτοια, ναι μεν ο τύπος είναι θεός, ήλιος καλοκαιρινός που λέει το άσμα αλλά όχι με δεσμευμένο! Είπαμε! Ασε που είμαι συνασθηματικούλα και αν κάναμε όλα όσα μου πρότεινε εκείνος, σιγα που θα έμενα στην περιπέτεια, θα τον καψουρευόμουν και μετά ποιος με έσωζε! Δεν με παίρνει να μαμήσω την ψυχολογία μου μόλις που την έφτιαξα!
Kαλημερα στα ομορφοκοριτσα !!!Μακουλινι μου μπραβο που περασες ομορφα!κραταμε τα θετικα της συναντησης κ προχωρας πιο πλουσια σε εμπειρια κ με πιο πολυ αυτοπεποιθηση.Αλλα ολοι οι αντρες ιδιοι ρε παιδι μου!Ποιος μπορει να αντισταθει πια χαρα μου στην ομορφια σου?Κ δε μιλαω για την εξυπναδα σου το χιουμορ σου κ την κουλτουρα σου?Κ δε μιλαω για ψευτοκουλτουρα που λεγατε με το κοριτσακι προχτες.Αντε ολο τετοια να εχουμε!Μου θυμησες ομως τωρα οτι εμενα εσυ κ η αλλη ακατανομαστη η Τζινα μου κοψατε την τυχη με το παλληκαρι το ψηλο μελαχρινο!Αχ!......Κ σας μιλαω ακομα?
Καλημέρα. Μακ χαίρομαι που πέρασες όμορφα. Είναι κρίμα που το παλικάρι είναι άλλος ένας όμορφος που το ξέρει και το εκμεταλλεύεται και σίγουρα δεν κάνει για σένα. Και σε σχέση να μην ήταν αυτή τη στιγμή αφού λειτουργεί έτσι θα τα λουζόσουνα κι εσύ κάποια στιγμή όπως τα λούζεται τώρα η σχέση του! Είναι δύσκολο να βρεις τον Mr Πιστό αλλά όταν στο φωνάζει από την αρχή καλύτερα να κόψεις πέρα!! Κράτησε το καλό που έκανε στην αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου και πάμε γι'άλλα.
Γλαύκη μη μεταθέτεις τις ευθύνες σε εμάς, Ομόνοια-Ηράκλειο πόσο χρόνο χρειάζεσαι ακόμα για να αποθηκεύσεις ένα τηλέφωνο στο κινητό σου;;!!
μερες μερες καλημερες!!!!!
κοριτσουδια μου καλο σ/κ να εχουμε!!!
Μακ χαιρομαι που περασες καλα!!!επισης καλα εκανες και εκοψες λασπη αφου το αγορι ειναι ακομα ενα αγορι που πετα απο καναρα σε καναρα.
Γλαυκη μου το ημερολογιο δεν εριξε ενημερωση σημερα για τις μερες που απομενουν μεχρι τις κατηφορες να το μαλωσεις.
Nurse τζινα ακομα περιθαλπτεις γουνοζωακια και λαλλαγγιον???
Αφες ευχομαι να ειχατε καλο ταξιδι και τωρα να κανετε ηλιοθεραπεια!!!
Καλλιοπακι πως εισαι σημερα?τι αποφασισες τελικα για το σιδηρο???
Αγγελικουλα φανταζομαι ποση δουλεια θα εχεις και σε εχουμε χασει αυτες τις μερες.
Καλημέρα Λιλάκι. Το λαλάγγιον είναι στο σπίτι του από χθες το μεσημέρι και περιθάλπτει τον εαυτό του! Δεν τον έχω πάρει ακόμα τηλ. γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή θα με καλέσει αυτός είτε για να γκρινιάξει είτε για να ζητήσει κάτι. Εσείς τι έχετε κανονίσει για το σ/κ;
τζινακιον εκλογικο σ/κ και το αγορι μου δεν θα το πολυδω.θα παμε το μεσημερακι για μπανιο αλλα δεν βλεπω να τα ξαναλεμε μεσα στο σ/κ.
Λίλα τι σχέση έχουν οι εκλογές με το να βρεθείτε; Είναι εκλογικός αντιπρόσωπος;
οργανωμενος οεο το κερατο μου μεσα.
θα τρεχουν αυριο μην τους κανουν καμια γυριστη οπως στις προηγουμενες εκλογες που δεν ειχαν ψηφοδελτια σε καποια εκλογικα τμηματα και αλλα τετοια ωραια.
Bingo!
θα πηγαινα και εγω μαζι αλλα δεν εχω ορεξη να τρεχω μες τη ζεστη
Ελπίζω να μην μου πούνε πάλι αύριο ότι είμαι στην εφορευτική επιτροπή! Θα πάρω μαζί μου και μία βεβαίωση του γιατρού μου για καλό και για κακό.
Καλά κάνεις μωρέ Λίλα, για ποιό λόγο να φας τόση ζέστη και ταλαιπώρια;