ευχαριστω πολυ κοριτσια...bad, κ ειδικα εσενα θεληση που μπηκες στον κοπο να μου περιγραψεις αναλυτικα τι τρως..
καλο κ ισορροπημενο μου φαινεται το προγραμμα σου.. βεβαια εσυ εισαι στο φυσιολογικο σου βαρος κ εχεις περιθωριο..αλλα προσεχε!!
εγω προσανατολιζομαι στο κλασικο - αλλα καλυτερο- μεσογειακο προτυπο διατροφης...δηλαδη..
πρωι - γαλα+δημητριακα ή 2 φ. ψωμι
μεσημερι - 3 φορες τη βδομαδα κρεας ( κοτα-ψαρι-μοσχαρι) + σαλατα+ψωμι 1 φ.
- 2 φορες λαδερο (σπανακορυζο, λαχανορυζο, φασολακια κτλ)+τυρι + 1φ. ψωμι
- 1 φορα οσπρια+σαλατα +ψωμι
- 1 φορα μακαρονια με μανιταρια ή κοκκινη σαλτσα / ή πατατες (γιαχνι, πατατοσαλατα κλπ)+ σαλατα
βραδυ - σαλατα + πρωτεινη (τυρι,τονο,αυγο βραστο,cottage...) .το ψωμι εγω το βραδυ το αποφευγω γιατι μου προκαλει πρηξιμο..! αλλα 1φ it's ok.
ενδιαμεσα- 3-4 φρουτα ή κανα κριτσινι
ξερω δεν λεω κατι καινουργιο αλλα δυστυχως θαυματα δεν γινονται...αν θες να αδυνατισεις υγιεινα!
επισης ξεκινησα περπατημα... στην παραλια της θεσσαλονικης..περιπου 3 φορες τη βδομαδα...χαλαρα
αυτα...βεβαια λιγο ζοριζομαι οταν καταφθανουν στο γραφειο τυποπιτακια, σπανακοπιτακια,γλυκακια κτλ Δεν ξερω πως αλλα το χερι μου
απλωνεται αυτοματα...ασυνειδητα...δεν το καταλαβαινω .. χεχεχεε αυτο μενει να ελεγξω τωρα γιατι ειναι η Αχιλλειος πτερνα μου!!
πρεπει να παιρνω περι τις 400-500 θερμιδες απο αυτα τα χαζοτσιμπολογηματα
Ευχομαι σε ολες μας καλη επιτυχια - την οποια θεωρω σιγουρη!