Quote:
Originally posted by filipparas
Αποφάσισα χθες και έτρεξα λίγο να δω που βρίσκομαι, πετάω λέμε, δε το περίμενα, 40' με μίνιμουμ ταχύτητα 8 και μάξιμουμ 13 χωρίς να κουραστώ ιδιαίτερα. Το συντριπτικά περισσότερο χρόνο στο 8 ως 9 βέβαια. Και το φοβερό της υπόθεσης, φυσιολογικούς παλμούς συνέχεια, ούτε λαχάνιασα, ούτε ίδρωσα πολύ συγκριτικά με πιο παλιά!!! Δε το περίμενα με τπτ... θυμάμαι που χάζευα κάτι τύπους που έκαναν τζόκινγκ καμιά ώρα σε ταχύτητα 9 και έβγαιναν ατσαλάκωτοι λες κι έκαναν προθέρμανση 10', όχι πως τους πλησιάζω καν αλλά δε νιώθω πια σε εντελώς άλλη κατηγορία. Πάνε οι εποχές που ίδρωνα μέχρι το μεδούλι και έσταζα και κόντευα να πεθάνω στο 7 μετά από 15' :D
Το μόνο κακό οτι έχουν μειωθεί δραματικά οι θερμίδες που υποτίθεται οτι καίω, μα ούτε 300 με 5χλμ. τρέξιμο... πάνε τα 500άρια και 600άρια....
είσαι μορφή, είσαι είδολο είσαι τα πάντα όλα!!! εγώ δεν μπορώ να φτάσω τις αντοχές σου και παρ'όλο που είμαι πεισματάρα στο γυμναστήριο και έχω ικανοποιητικές αντοχές, τρέξιμο δεν μπορω να καταφέρω για πολλή ώρα και χωρίς να ιδρώσω και να κάνω μορφασμό απόγνωσης. Τώρα είδα οτι τα πας μια χαρα Φίλιππε και χάρηκα που ξεκίνησες πάλι τζυμ, σου κάνει καλο!!!