tyxerh eisai nina moy
εμεναμονο 2 πακετα πατατακια 1 σοκολατα κ 2 χαλβαδοπιτες λογικα εχουν πιασει το 2000 θερμιδων.
κ αυτα ηταν μονο τα εξτρα...
Printable View
tyxerh eisai nina moy
εμεναμονο 2 πακετα πατατακια 1 σοκολατα κ 2 χαλβαδοπιτες λογικα εχουν πιασει το 2000 θερμιδων.
κ αυτα ηταν μονο τα εξτρα...
ναι αλλά εσύ έχεις χάσει 20 κιλά, εγώ είμαι στην αρχή της προσπάθειας.
Τέλος πάντων, βασικά έχω αγχωθεί λίγο γιατί έχουμε τη βάφτιση του μπέμπη μας τέλος του μήνα, αλλά δεν πρέπει να το δω και καλά να χάσω γρήγορα μέχρι τότε, γιατί δε γίνεται. Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα είμαι όπως είμαι στη βάφτιση, και να μη θέτω χρονικούς περιορισμούς. Σιγά σιγά γμτ να χάνω, να μην αγχώνομαι...
με τοσο χαλια διατροφη τοσο καιρο νιωθω κ γω στην αρχη της προσπαθειας νινα μου κ ξεχνω τα 20 κιλα διαρκως...
πρεπει να παρουμε αποφαση οτι οσα κιλα κι αν ειμαστε πρεπει να νιωθουμε καλα,
ουτε στα 100 ενιωθα καλα ουτε στα 80 παλια.
πιο κατω δε θυμαμαι πως ειμαι καν.
οποτε τι νοημα εχει να αποζητω εναν εαυτο που δε θυμαμαι κ να μην ειμαι ευτυχισμενη ως τοτε?
αν μας αγαπησουμε στα κιλα που ειμαστε τοτε θαδυνατισουμε
Καλημερα σε ολες!
-100 και σημερα. 56.2
Αντε να ξαναδω 55. Δεν παιζει αν δεν αδιαθετησω πρωτα.
85.5 meta tis xuesines krepales!
αρχιζω την διαιτα του διαιτολογου αλλιως με κοβω 90 κιλα!
Καλημερα!! -300γρ, 77 ακριβως!!! Πολυ χαρουμενη ειμαι!!
μπραβο βραζιλιανακι μπραβο!
τον σεπτεμβρη θα σε φτασω :P
ξεμεινα λιγο πισω αλλα δε με χανεις :D
Το ξερω οτι θα με φτασεις κοραλακι!! Αυτο ειναι σιγουρο, πιστεψε το κι εσυ! Καλη αρχη παλι και μην πτοεισαι!!!
φιου 83.1 μετα την τουαλεττα...
εμ εφαγα κ 6 κομματια πιτσα, 2 παγωτα, (αυτα μονο το βραδυ)
παλι καλα!
βραζιλιανακι μουπε ο διαιτολογος τον αυγουστο αν κρατησω σωστη διατροφη
θα εχουν φυγει πολλα κιλα...
αλλα εγω εχω στοχο τελη σεπτεμβρη που ειναι κ τα γενεθλια μου!
δεν θελω να περιμενω πολλα ωστε ναμαι φχαριστημενη!
αποφασισαμε παντως να χασω τα κιλα να τελειωνω,
μου ειπε κιολα οτι ειναι πολυ καλο που εκανα διαλειμμα τοσους μηνες. (για το σωμα)
για τα νευρα μου καθολου καλο!
Καλημέρα!σημερα δεν ζυγίστηκα γιατι δε πρόλαβα,ασε που ηθελα να το αποφύγω γιατι χτες βγηκαμε επίσημα κ εφαγα ρυζότο με γαρίδες και μετά παγωτό μάνγκο με τρούφα απο πάνω!
106 σήμερα,
χθες 106,5
Αν και η δική μου δε συμφωνεί ποτέ με της διαιτολόγου,είναι ένα μέτρο σύγκρισης.
Θα αρχίσω να ζυγίζομαι καθημερινά,να ξέρω που βαδίζω.Όση απόκλιση κι αν έχει, αν χάσω ή βάλω, θα το δείξει
εγω ζυγιζομαι πλεον σε ζυγαρια ακριβειας, ντυμενη φαγωμενη (πρωινο γευμα)
αφαιρω 600 γρ. τα αθλητικα
κ 400 γρ. για τα υπολοιπα ρουχα, το πρωινο, τη βερα, κ μου βγαινει ακριβως οσο του σπιτιου.
του διαιτολογου με δειχνει περισσοτερο απο ολες τις ζυγαριες.
ομως τα κιλα τα εχασα με του σπιτιου...αρα τα αναγω ολα στη ζυγαρια του σπιτιου να ξερω ποσσο εχασα.
η απωλεια ειναι ιδια σε ολες τις ζυγαριες...
η απώλεια φαίνεται,συμφωνώ koralaki.Θα τα σημειώνω λοιπόν και θα έχω μια ιδέα για τα λάθη μου
77 και σημερα!
μια χαρουλα!
Καλημερα κοριτσια!
+200 γρ σημερα αλλα πρωινο στα Paul δεν ηθελα?
Ειναι και πρωτη μερα περιοδου οποτε παει στο διαολο...