Την αντιστρέφεις προς όφελός σου την πίεση ( στην θεωρία ) στην πράξη θέλει σχέδιο, με την λογική Συνωμοσία τον πυρήνων τισ κσρδιας
Printable View
Την αντιστρέφεις προς όφελός σου την πίεση ( στην θεωρία ) στην πράξη θέλει σχέδιο, με την λογική Συνωμοσία τον πυρήνων τισ κσρδιας
Κουρασμενη εξαντλημενη ιδρωμενη ...............
πω πω ..αισθάνομαι η τεμπελια να χτυπάει κόκκινο αυτη τη στιγμη..τα ακρα μου δεν υπακούν κ το κεφάλι μου δεν μπορει να ειναι στην κανονική του θεση,πλαγιάζει, νομίζω ότι σε 5 δευτερα θα γίνω κ γρινιαρα κ θα ειμαι για μπατσες
excited μιας που το βραδακι αρχιζουν οι διακοπες μου !
Athens και την επομενη μερα πλοιο για Λέρο... !!!!
thank u so much... μακαρι να ειναι ευεργετικες γιατι τον Σεπτεμβριο με περιμενει απιστευτο προγραμμα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..... Προσπαθω !!!!!!! εχω μπει σε καλοκαιρινο μουντ!!!
Στεναχωρημένη κι αγχωμένη...
δεν αντεχω...δε φτανει που σημερα εκανα παλι κρεπαλη, μαζευτηκε κοσμος στο σπιτι και παραγγειλαμε...δεν αντεχω να ξαναφαω...εχω κουραστει να σκεφτομαι συνεχως το κωλοφαι...να με τρωει αντι να το τρωω! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ! :'(
αισθανομαι πολυ πεσμενη, οτι συμβαινει τελευταια με ριχνει σε βαθμό που δε θα επρεπε. Για τι τα παίρνω τόσο βαρια?
Γινεται κατι κ μετα καθομαι κ κλαιω γι'αυτο ενω δε θα'πρεπε να'χω τετοια αντίδραση , δε μπορω να τα περνω λιγο πιο αναλαφρα?:(