τελικα δεν εσπασαν το συνταγμα, εκαψαν δυο αγαπημενους μου κινηματογραφους! :(
ακομα χειροτερα απο οτι ειχα προβλεψει!
Printable View
τελικα δεν εσπασαν το συνταγμα, εκαψαν δυο αγαπημενους μου κινηματογραφους! :(
ακομα χειροτερα απο οτι ειχα προβλεψει!
σόρρυ για το τριπλο ποστ αλλά με κάνει νερά το ίντερνετ
Μαρκέλλα σου επαναλαμβάνω να σβήσεις κανένα μήνυμα για να σου απαντήσω... Μάλλιασε η γλώσσα μου, βούκινο θα γίνουμε στο φόρουμ τελικά. Αφού μπορείς να αποθηκεύσεις συνολικά μόνο μέχρι 50 μηνύματα εισερχόμενα και απεσταλμένα. Σβήσε λοιπόν καμιά 10ριά, όχι 1-2.
Δες πόσα είναι τα εισερχόμενά σου και άθροισέ τα με τα απεσταλμένα. Καλού κακού όμως σβήσε μετά μερικά.
Ακολουθεί ξέσπασμα (δεν απευθύνεται σε κανένα από τα μέλη του φόρουμ):
Είσαι μία σκύλλα... μια μέγαιρα! Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε γνώριζα! Εξαιτίας σου κοντεύω να γίνω μισογύνης! Έχω χάσει ακόμα περισσότερο την πίστη μου στη φιλία και την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους. Μπορεί να έδωσες προσωρινά λίγο χρώμα στη ζωή μου, αλλά μετά μου το έβγαλες όλο άσπλαχνα από τη μύτη, οπότε χίλιες φορές να με είχες αφήσει στη "νιρβάνα" μου. Είσαι μια πουτ%&$ στην ψυχή με όλη τη σημασία της λέξης και μετανιώνω οικτρά που βρισκόμουνα στο δρόμο σου! Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα φρόντιζα να μη σε γνωρίσω ποτέ στον αιώνα τον άπαντα. Ψεύτρα, προδότρα, υποκρίτρια, ακόμα δεν το χωνεύω πως την ξαναπάτησα, έπεσα τόσο έξω μαζί σου και με ξεγέλασες! Με τι απάθεια με παράτησες, με τι απανθρωπιά τα έκανες όλα γαργάρα και με τι ψυχρότητα τα ξέγραψες όλα σιχαμερό υποκείμενο! Κανόνισε να μη σε ξαναδώ στα μάτια μου γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει! Ψωνάρα που θεωρείς ότι μπορείς τόσο εύκολα να κρίνεις και να απαξιώνεις τους ανθρώπους! Ποια νομίζεις πως είσαι για να μη συγχωρείς τα λάθη των άλλων και να εθελοτυφλείς για τα δικά σου; Η Mrs Perfect που δε δέχεται η ίδια να αλλάξει πουθενά, αλλά έχει την απαίτηση να αλλάξει τους άλλους! Άντε, σαν πολλά μας τά 'χεις πει! Απάλλαξε επιτέλους το κεφάλι μου από τη βρωμερή παρουσία σου, που έχεις θρονιάσει εκεί μέσα, και δεν παύεις να δηλητηριάζεις τη σκέψη μου!
Σκέφτομαι πόσο θυμό νιώθω, όταν αντί για τον άνθρωπο, συζητάμε για τη βιτρίνα που έσπασε, τον κάδο που ανατράπηκε, το πόσο χάλια είναι σήμερα το "ιστορικό" κέντρο της πόλης. Χέστηκα και για το ιστορικό της πόλης μου, και για τα σινεμά της. Αυτό που με νοιάζει είναι να σπάσουν επιτέλους οι αυταπάτες όλων μας, πως έχουμε δημοκρατία, πως η λύση είναι στην κάλπη, πως έχει μεγαλύτερη σημασία από τη ζωή η ευπρέπεια των δρόμων και η τακτοποιημένη καθημερινότητα, πρέπει να ξεφύγουμε από ό,τι μάθαμε, και η απαντήσεις είναι όλες στο δρόμο. Βία στη βία του κράτους και των αφεντικών. Πουλημένα καθίκια! Δε με νοιάζει αν με λογοκρίνει η οποιαδήποτε, τους ανθρώπους έξω στο δρόμο, δεν θα τους λογοκρίνει κανείς, δε θα μπορούν σε λιγάκι να το κάνουν, ούτε να τους συγκρατούν αιώνια με τόνους χημικά και δακρυγόνα και κρότου λάμψης και γκλομπς. Θα έρθει η στιγμή της ανατροπής, έρχεται, έρχεται.
Ο,τι εχθες 100.000 ηταν στους δρομους και 9.000.000 στους καναπεδες...
Δεν απογοητευομαι απο τους πολιτικους,δεν ημουν ποτε τοσο χαζη ωστε να πιστευω Πασοκους και λοιπους μ@λ#κες. Και στο κατω κατω οτι εκαναν τοσα χρονια κανουν και τωρα,δεν αλλαξε και τιποτις...
Απο τον κοσμο απογοητευομαι. Ακομα και τωρα εθελοτυφλουν/βαριουνται να σηκωθουν/εχουν οξεια μαλακινση στον εγκεφαλο. Πλεον δεν αισθανομαι καθολου τυψεις που θα φυγω εκτος,τα παιδακια σκεφτομαι και τους νεους που θα πληρωσουν τις μαλ@κιες των γονιων τους που ενταξει,οκ,εγραψαν κανονικα εκει που ξερουμε ολοι τα παιδια τους τοσα χρονια αλλα και τωρα στον ιδιο καναπε καθονται...
Και στο κατω κατω πλεον οτι αγαπω απο την Ελλαδα βρισκεται μονο μεσα μου και σε καρτ ποσταλς...
Θυμάμαι που πέρυσι κατέβαζα ταινίες και παιχνίδια μέσω της συνδρομής μου στη rapidshare, σε αντίθεση με τώρα που τα κατεβάζω από τόρρεντς. Λέτε του χρόνου να μην έχω ίντερνετ; Χαχαχαχα!!!!!!!!
sheldon
Ψηφιστικε η ACTA,σε μερικους μηνες οχι μονο δε θα μπορεις να κατεβασεις τιποτα αλλα οθτε mp3 δε θα μπορεις να στειλεις σε φιλο σου... Σιχτιρι πια....
http://www.youtube.com/watch?v=63JyX...ure=plpp_video
Δεν το πιστεύω πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι αλήτες! Αφού μας εξόντωσαν για τα καλά με τα μέτρα τους, μας κόψανε τώρα και τη μοναδική διέξοδο που μας είχε απομείνει για να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα. Τέλεια! Ας βιαστούμε λοιπόν να χαρούμε το ελεύθερο κατέβασμα όσο είναι καιρός και προλαβαίνουμε...
τα γραφα κι εγω για την ACTA εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...1%CE%B1/page39 but it is pointless anyway, there is nothing you can do. And I'm ready to go now, ειπα στους μαλακες να παρουν τα λεφτα τους απ'τις τραπεζες γιατι σε λιγο που θα κυρηξουν πτωχευση δε θα μπορουν να τα βγαλουν να σηκωθουν να φυγουν, αλλα περα βρεχει θα τους τα κλεψουν απ'το σπιτι κλεφτες λενε.
Στο τόπικ μου για τη χρεοκοπία υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που δεσμευτούν οι καταθέσεις μας δε θα πάψει να διακινείται χρήμα, απλά οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτες μέχρι να μπορεί να εκταμιευτεί σε μετρητά.
δε ξερω, δε το διαβασα καθολου, ουτε ενημερωνομαι ουτε συμμετεχω πουθενα για να μην στενοχωριεμαι. οι ανθρωποι στην ελλαδα, οι ελληνες δηλαδη, δε φαινεται να καταλαβαινουν τι τους εχει συμβει και περιμενουν να συνεχισουν να ζουν εδω οπως γεννηθηκαν. δεν αντιλαμβανονται οτι τα προβληματα μιας χωρας και ειδικα οταν βαρεσει διαλυση, σημαινει μεταναστευση, ελπιζουν πως κατι θα συμβει και θα γεμισουν λεφτα και οι τραπεζες και τα μαγαζια. τι πρεπει να γινει για να αντιληφθουν οτι η ελλαδα πεθανε, να σπασουν ολα τα μαγαζια και τα σπιτια τους ή να μπουν τανκς να βομβαρδιζουν ? το ιδιο ερωτημα παει και για σας, ορισμενοι δουλευετε, σπουδαζετε, εχετε οικογενεια εδω, τι περιμενετε ?
ersucht, das Herz von all meinen anderen schützen mich fertig, um Stücke, die ich tat . Aber was bedeutet es jetzt egal , mein Herz verlor ich irgendwo in dem Chaos . und jetzt gibt es nirgendwo .. auch wenn es für Sie hält es heimlich immer
Σκέφτομαι ότι αισθάνομαι αβεβαιότητα, συν μια απέεεραντη κούραση. Σιχαίνομαι τους επιθετικούς ανθρώπους που φωνάζουν, βρίζουν και ειρωνεύονται για να επιβάλλουν τη γνώμη τους... πώς σκατά θ αλλάξουμε έχοντας τέτοια νοοτροπία?
"... Ο,τι εχθες 100.000 ηταν στους δρομους και 9.000.000 στους καναπεδες...
Δεν απογοητευομαι απο τους πολιτικους,δεν ημουν ποτε τοσο χαζη ωστε να πιστευω Πασοκους και λοιπους μ@λ#κες. Και στο κατω κατω οτι εκαναν τοσα χρονια κανουν και τωρα,δεν αλλαξε και τιποτις...
Απο τον κοσμο απογοητευομαι. Ακομα και τωρα εθελοτυφλουν/βαριουνται να σηκωθουν/εχουν οξεια μαλακινση στον εγκεφαλο. Πλεον δεν αισθανομαι καθολου τυψεις που θα φυγω εκτος,τα παιδακια σκεφτομαι και τους νεους που θα πληρωσουν τις μαλ@κιες των γονιων τους που ενταξει,οκ,εγραψαν κανονικα εκει που ξερουμε ολοι τα παιδια τους τοσα χρονια αλλα και τωρα στον ιδιο καναπε καθονται...
Και στο κατω κατω πλεον οτι αγαπω απο την Ελλαδα βρισκεται μονο μεσα μου και σε καρτ ποσταλς...".
Θα έγραφα ένα παρόμοιο ποστ στη θέση σου... η μόνη διαφορά έγγυται στο ότι εγώ δε θα φύγω απ' τη χώρα, αν κι έχω επιλογή να την κάνω... δε λυπάμαι κανέναν Καρίσα. Όσο μεγαλώνω αισθάνομαι την ανάγκη να λέω όλο και πιο λίγα. Το να δέχομαι με πλήρη ηρεμία πως μας έφαγαν οι καναπέδες και τα ανάκλιντρα, είναι ένα είδος δικαίωσης. Αρκεί που δε ξάπλωσα ποτές... καληνύχτες κι από 'δω... η ζωή συνεχίζεται κι όσοι θέλουν να τρώνε ζαρζαβατικά - μιας κι έγινε λόγος πολύς - να ξέρουν πως χρειάζεται να ξυπνάνε απ' τις 5 βρέξει - χιονίσει...:)... οι υπόλοιποι ας επαναλάβουν τον κύκλο για να δικαιούται κι αυτός ο έρμος να λέγεται "φαύλος"... μιάου, τσίου, μίου...
Οτι θα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με πιο λιγα...με πιο λιγα.. με πιο λιγα. Οτι νιωθω τετοια απογοητευση απο ολη αυτην την καταντεια που θελω να φωναξω δυνατα..πολυ δυνατα...
Ότι σήμερα το βράδυ κατά τις 10.30 πέρασα απ' το κέντρο. Τα μάτια μου μ' έτσουξαν, το στόμα μου πίκρισε.
Πόσους τόνους ληγμένα χημικά ρίξανε χτες;
....σκέφτομαι πως ο δαλάι είναι σμέρνα και κάνει τον ψόφιο κοριό...........:ΡΡΡ
πως θα περάσει και αυτή η νύχτα ;
Στις προσεχείς εκλογές εναντιωθείτε στην κυβέρνηση της οικονομικής υποδούλωσης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) ψηφίζοντας κάποιο από τα μικρά κόμματα. Όχι στην αποχή, τα λευκά και τα άκυρα γιατί τους ενισχύουν.
Mικρά κόμματα ανεξαιρέτως; Γιατί και το Λάος του Καρατζαφύρερ μικρό είναι.
Το ΛΑ.Ο.Σ εξαιρείται.
Σκεφτομαι το ποτε θα ερθει η παρασκευη , εχω ενα καρο δουλειες να κανω και αλλα ποσα που πρεπει να γινουν .
σκεφτομαι την ηλιθιοτητα του ελληνα. να συνεχιζει να προσπαθει να εκλεξει κατι καλυτερο. λες και υπαρχουν πολλες επιλογες. λες κι αμα ψηφισει και βγει κανενα μικροτερο κομμα, θα βρεθουν λεφτα να σωθει η χωρα ή θα ειναι εμπειρο να κυβερνησει. και δωστου αναλυσεις υπεραναλυσεων και εδω στο φορουμ και στα υπολοιπα και παντου για το τι πρεπει να γινει για υποτιθεμενα σεναρια που θα μας οδηγησουν στη νικη. γιατι δε πατε εσεις να κυβερνησετε αφου σας φαινονται τοσο ευκολα και το παιζετε ξυπνιοι και υπερανω ?
Όχι, δεν πιστεύω ότι θα βρεθούν ως εκ θαύματος λεφτά ή ότι θα οδηγηθούμε στη νίκη, απλά τα μικρότερα κόμμα έχουν τουλάχιστον τα κότσια να αποποιηθούν του απεχθούς χρέους που οι προηγούμενες κυβερνήσεις φόρτωσαν στις πλάτες του ελληνικού λαού και να κηρύξουν στάση εξωτερικών πληρωμών αντί να συνάπτουν διαρκώς δάνεια επί δανείων.
πουτσες μπλε αρχιμανδριτικες, και στο παρελθον δεν εχουν υπωθει ξανα τα ιδια ? οτι θα αποφυγουν οσα λαθοι γιναν, αλλα ως δια μαγειας το βαρος πεφτει παντα πανω τους και οδηγουνται στο χειροτερο γιατι δε μπορουσαν να κανουν διαφορετικα. ειδικα οταν εχεις κι ενα τοσο μεγαλο χρεος, ειναι δυνατον να το σβησεις, και να προχωρησεις ξανα λες και δε συνεβη τιποτα, λες και τα προηγουμενα κομματα δε καναν ζημια στη χωρα ? ειμαι εξαιρετικα σνομπ και σνομπαρω καθε ελληνικη προσπαθεια, να ορθοποδησει στην ευρωπη και γενικοτερα με κοτερα ή χωρις. ελπιζω να βγει το ΛΑΟΣ και να καταστραφουμε πληρως γυρνωντας στο 1960. γιπιγιο γιπιγιεη ενω η χωρα καταρεει.
Eγώ αντιμνημονιακή είμαι, αλλά για να πω τη μαύρη αλήθεια επιστροφή στη δραχμή δε θέλω. Έχει χιλιοειπωθεί από πολύ πιο ειδικούς από μένα,
δεν αντέχει μια μικρή οικονομία απέναντι σε οικονομίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ και της Κίνας, μπορούμε να τις ανταγωνιστούμε; -δεν είμαστε Αργεντινή που είναι εντελώς αυτάρκης και δεν έχει ανάγκη από καμιά εισαγωγή, έχει πετρέλαια, κτηνοτροφία όχι μόνο γι αυτή αλλά και για εξαγωγές
οπότε οι παραλληλισμοί είναι ατυχείς.
Αλλά συμμετοχή όλων των κομμάτων, ναι, για να υπάρχει πλουραλισμός, διαφάνεια και να γίνει κι ένα crash test των προτάσεων
των αριστερών κομμάτων που κι εγώ αυτά ψηφίζω αλλά δεν έχω αυταπάτες ότι κι αυτά αφτιά χαϊδεύουν για ψηφαλάκια και προτείνουν το ανέφικτο.
Τότε λοιπόν κάτσε σπίτι σου και μην ψηφίσεις τίποτα για να βγούνε πάλι οι ίδιοι και να γίνουν τα εδάφη μας λάφυρο των Γερμανών. Αν εκλεγόταν κάποιο αριστερό κόμμα (πχ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ), υπήρχε τουλάχιστον μια κάποια ελπίδα να χρεοκοπήσουμε και να αποφύγουμε τα χειρότερα. Όπως ακριβώς έγινε και σε άλλες χώρες, όπως Αργεντινή, Ισλανδία κλπ. Πώς περιμένεις, αλήθεια, να πάει μπροστά η χώρα σου, αν ούτε εσύ ο ίδιος δε θέλεις το καλό της και τη μισείς;
Α! Και αν αποσύρουμε όλοι τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες, αυτό που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις την πτώχευσή τους που υποτίθεται ότι θέλεις να αποφύγεις.