-
καλημέρα, εκλογομέρα, έβαλα και την καϋμένη τη μαμά μου να ψηφίσει αυτή τη φορά, πήγαμε κούτσα κούτσα με το Π και την έριξε την ψήφο!
Καφεδιάστηκα με την εγκυούλα φιλενάδα μου, μετά πέρασα και τσίμπησα μια πανσετούλα από το μπαρμπεκιου της αδερφής μου και θα συνεχίσω τη μέρα αφού περάσω από τον άγιο σάββα να μου κάνει ο πλαστικός μου μια ένεση κορτιζόνης πάνω στη δερματική κύστη που μου είχε αφαιρέσει και μετά κουμπαροβόλτα, προτιμώ να κρατιέμαι απασχολημένη με βόλτες γιατί βιώνω μια εσωτερική σύγκρουση αφού μετά το ραντεβού της Παρασκευής σκέφτομαι τι κρίμα που ενώ μου αρέσει κάποιος δεν μπορώ να κάνω τίποτα μαζί του για να μην προδώσω τις αρχές μου , Fuck!... και μου αρέσει ρε γκαμώτο...
-
Καλλιόπη χαίρομαι που μπορείς να φας μπριζόλα, εγώ κατάφερα να φάω μετά το 6μηνο και ακόμα μου πέφτει βαριά. Καλή επιδερμίδα και καλή ψήφο.
-
Γεια σας, κούκλες μου! Επέστρεψα για μία ακόμη φορά στο σπιτάκι μου!
Πήγα στους γονείς και παρουσίασα με καμάρι τις μαγειρικές μου δημιουργίες. Ήθελα να χαρούν, δε λέω, αλλά όχι κι έτσι! Η μανούλα συγκινήθηκε και φώναζε στον πατέρα μου, έλα, έλα να δεις τι θα πει να έχεις κορίτσι! Μα πώς κάνετε έτσι για δυο φαγητά; Όχι, και μόνο η χειρονομία μετράει έλεγε και να τα δάκρυα! Με συγκίνησαν, οι σκατούληδες.. Συμπτωματικά ήταν και πεντανόστιμα φαγητά, οπότε ναι, μιλάμε για επιτυχία.
Τους είδα πιο ρόδινους, πιο γελαστούς, πιο στρουμπουλούς και χάρηκα πολύ. ʼρχισαν να συνέρχονται. Σήμερα σηκώθηκα από τα χαράματα και πήγαμε να ψηφίσουμε. Μόνο εμείς και δυο τρεις γέροι όλοι κι όλοι οι ψηφοφόροι.. Στη συνέχεια ταξιδάκι και να μαι!
Με το που μπήκα όρμησα στο μαμαδίστικο γιουβετσάκι.. Μόλις έφτασα στο πατρικό μου είδα τη μανούλα να βγάζει και να πετάει το λάδι που έβγαλε το κοτόπουλο. Μη, εκληματία! Της φώναξα... Το θέλω λιπαρό! Ευτυχώς δεν κυριάρχησε το καθεστώς της Πειναλόγκα και η κατάπτυστη δήλωσή μου πέρασε στο ντούκου! Eli μου, φοβερή η γελοιογραφία με την παρέα που μου έρχεται στην Πειναλόγκα! Ξεκαρδιστική και επίκαιρη!
Τώρα άνοιξα δουλειές.. Κατάβασα κουρτίνες και άρχισε το πλύσιμο.. Σκοπεύω να τελειώνω με τις αγγαρείες μέσα στην εβδομάδα, ώστε το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται να μην κάνω απολύτως τίποτα. Έχω τεμπελοσχέδιο δηλαδή!
Μακόνι, ανεβαστικά τα νέα σου.. Θα προτιμούσα να μιλούσαμε για σχέση και όλα τα παρελκόμενα, αλλά και λίγη τεστοστερόνη δε μας βλάπτει καθόλου! Δες το σαν προθέρμανση, για τα καλά που είναι στο δρόμο. Έ ε έρχονταιιιιι!!!
-
καλώς το αβουλίνι ,αχ χαίρομαι που αυτή τη φορά δε γύρισες πίσω φουρτουνιασμένη! Καλή εξέλιξη!
-
τελικα μονο εγω δεν κανω επιδερμιδα μολις ειπα να ξαπλωσω ξεραθηκανε ολοι οποτε μου επεσε ο κληρος να κατσω βαρδια για τον παππου !
οποτε μια και δε κοιμαμαι επισα να πλυνω κατι παπλωματα ( ακομη στη μεση τα ειχα )και να βαλω κανενα σιδερο αλλα βαριεμαι και λεω κατσε να μπω να δω τι κανουν!
-
καλλιοπάκι, ξανάρχισες τα βάρη πάλι, κοίταξε μη σηκώνεις επικίνδυνα βάρη και τα παπλώματα ανήκουν σε αυτά!
-
Καλησπέρα Μακ, τέλεια η γελοιογραφία σου! Το election day αρέσει μόνο στους πολιτικούς ενώ το erection day αρέσει σε όλους χιχιχιχι. Όσο για το θέμα του γόη πιστεύω ότι είστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και θέλετε τελείως άλλα πράγματα, οπότε θεωρώ ότι το να προδώσεις τις αρχές σου είναι το λιγότερο μπροστά σε όσα θα αντιμετωπίσεις αν ξεκινήσεις κάτι μαζί του. Δυστυχώς είναι βέβαιο ότι θα πληγωθείς και πολύ μάλιστα. Πως να επενδύσεις σε έναν άνθρωπο και να τον εμπιστευθείς όταν από την αρχή σου φωνάζει μην με εμπιστεύεσαι;
-
οχι καλε αλλος τα σηκωσε!
και μια και εγω δε σηκωνω βαρη οταν δεν ειναι εδω ο αντρας μου φωναζω το γιο μου
και καθε φορα με ρωταει αμαν βρε μαμα για ποσο καιρο δεν κανει να σηκωνεις βαρηη?
και εγω του λεω ενα χρονο! :P
-
Ευτυχώς, Μακ μου, γιατί δε με παίρνει για άλλες στενοχώριες.. Θέλω να είμαι ήσυχη, ώστε να αφιερωθώ στη δουλειά μου, το διάστημα που μου απομένει μέχρι τις διακοπές. Όταν κάποιος είναι ήρεμος και χαρούμενος, αποδίδει παντού καλύτερα. Ο άλλος δεν ξέρει τι σκοτούρες κουβαλάς στο κεφάλι σου και δεν τον νοιάζει κιόλας. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γίνει η δουλειά του, οπότε τώρα ηρέμησα και ελπίζω να κρατήσει αυτή τη φορά.
Μα καλά, αυτές οι κουρτίνες πόση βρώμα κουβαλάνε; Είναι δύσκολη δουλειά και γι' αυτό την κάνω σπανιότατα. Αν κρίνω από τα μαύρα νερά, ε, τότε φαίνεται κιόλας! :blush:
-
Κάπως έτσι θα ήταν μία συζήτηση ανάμεσα σε Λεωνίδα και Θεόδωρο....
-
Αβα χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και γύρισες ευχαριστημένη και με γεμάτες μπαταρίες. Καλό κουρτινοπόλεμο.
-
Μακόνι, αν δεν ήταν τρίτο πρόσωπο στη μέση, θα σου έλεγα βουρ για το erection day και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!
Δε θα κολλήσουμε τώρα σε λίγο σεξάκι.. Αλλά από όσα φαντάζομαι για σένα, αν προχωρήσεις τώρα, με τη συγκεκριμένη γνώση, οι τύψεις σου δε θα σε αφήσουν ούτε καν να το απολαύσεις..
-
Μαράκι συγχαρητήρια πολλά...45 κιλά σε 4 μήνες είναι το τέλειο!!!!αν κ όταν είχαμε βρεθεί είχες ήδη χάσει κάποια κ ήσουν μια χαρά φαντάσου τώρα!!!
Κορίτσια ακούω για δουλείες κ κουράζομαι!!!!εγώ μόλις τελείωσα το σιδέρωμα....κ πάω για ψήφο!!!!σαν κοιμισμένο κοτόπουλο είμαι!!!!!!!!!!
-
Τζίιινααα, τι μου κάνεις, Τζινάκο μου; Το λαλάγγι βγήκε ή ακόμα γκρινιάζει στο κρεβάτι του πόνου;
-
Καλησπέρα Ada. Το να χάσεις 45 κιλά σε 4 μήνες είναι πάρα πολλά και δεν είναι καλό για τον οργανισμό, γι'αυτό και γκρινιάζω συνέχεια στη Μαρία να μην παραλείπει γεύματα και να προσθέτει θερμίδες στη διατροφή της γιατί με αυτά που τρώει πολλές φορές δεν καλύπτει ούτε τις μισές θερμίδες από αυτές που της έχει πει η διατροφολόγος της. Όσο πιο αργός είναι ο ρυθμός που χάνουμε τα κιλά μας τόσο λιγότερα προβλήματα θα βρούμε μπροστά μας.