Αβα τη βεράντα την έπλυνες ξεβράκωτη ή βρακωμένη; :lol: :lol:
Printable View
Αβα τη βεράντα την έπλυνες ξεβράκωτη ή βρακωμένη; :lol: :lol:
Σήμερα, Τζίνα μου, είπα να την πλύνω βρακωμένη.. Μία φορά, όμως, είχα ξεκινήσει να πλένω ξεβράκωτη! Ευτυχώς ήταν το παρεάκι στο σπίτι, όπου με προφύλαξε από το μεγάλο ρεζιλίκι! Μου είπε ότι κάτω από τη βεράντα φαίνονται όλα, μα όλα και ότι δεν θα ήθελα αύριο να γελάνε όλοι μαζί μου. Πέταξα τα λάστιχα και έτρεξα να βρακωθώ!
Ουζάκια δεν ήπιαμε άλλα ήπιαμε στην παραλία μπυρίτσες δίπλα στην ακροθαλασσιά και καλαμαράκια τηγανιτά και μετά στο σπίτι φάγαμε ψαράκια, και μυδάκια και όλα τα καλά! Και το βράδυ μοχίτο με καλή παρέα και καλή μουσική και σήμερα καφεδάκι στην πλατεία μετά την ψήφο και πριν την αναχώρηση.Quote:
Originally posted by Ava
Κρίμα... Φαντάζομαι τι μικρούλα και γλυκούλα είναι!
Πώς πέρασες, δε μας είπες.. Πρόλαβες να φας κανένα ψαράκι; Ήπιες κανένα ουζάκι στα ωραία, τα παραθαλάσσια; Έκανες καμία βόλτα;
Λεπτομέρειες δεν έχω κουράγιο να γράψω είμαι πτωματάκι, μόλις έβαλα να φάω και κατιτίς από τα ταπεράκια της μανούλας χιχιιχι. Γυρίσαμε οργανωμένες :D
Τρώω πένες με σολομό :thumbup:
Καλή όρεξη, Έλι μου!
Αυτά που κάνατε είναι αντικείμενα των φαντασιώσεών μου! Όλα, εκτός από το ταξίδι της επιστροφής.
Τζινάκο μου χαρούμενα σιβλογενέθλεια! Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και αδύνατη και ευτυχισμένη!
Καλή όρεξη Ελάκι και καλή ξεκούραση. Εγώ απ'όλα αυτά κρατάω τα τηγανιτά καλαμαράκια γιατί μόνο αυτά τρώω και μου αρέσουν και πολύ, μπορώ να τα τρώω κάθε μέρα.
Ευχαριστώ Eli, να σε τρατάρω λίγες πένες με σολομό; :lol:
Α ηθελα να σας πω εχτες αλλα το ξεχασα, οσες εχουν iphones, blackberries η οτι αλλο κινητο προιγμενης τεχνολογιας, υπαρχει ενα application που λεγεται whats app, μπορεις να στελνεις μηνυματα, φωτο κτλ κτλ απο εκει δωρεαν! Και μπορεις να στελνεις και στο εξωτερικο δωρεαν! Κοριτσακι οτι πρεπει για εσενα και το αγορι σου που ειστε χωρια τωρα! Α! Υπαρχουν και αλλα που παιρνεις δωρεαν τηλεφωνα... ;)
Αχ Τζίνα μου τα καλαμαράκια ήταν όλα τα λεφτά γιατί μας είχε κόψει λόρδα από το πρωί στην θάλασσα. Κάποια στιγμή λοιπόν πήγε ο Γιώργος σε μία ψαροταβέρνα δίπλα στο μπαράκι που καθόμασταν να κάνει ένα μεζέ και μας έφερε το πιάτο στην θάλασσα εκεί που λιαζόμασταν και αράζαμε! Είχαμε παραγγείλει και τις μπυρίτσες μας και περάσαμε ζάχαρη! :lol:
Ναταλάκι Νο2 σου έστειλα αίτημα στο φατσοβιβλίο! :D
Μπράβο και για τα 3 κιλάκια! Πως πάει η μετακόμιση τελειώσατε;Βασικά βρήκατε σπίτι; Με ποιους θα πας να μείνεις; Μόνη ή με παρεάκι;
Eli ωραιότατα, μόνο ζάχαρη τα περάσατε; Πετιμέζι θα έλεγα! :lol: Εγώ τα μέρη που έχω πάει καλοκαιρινές διακοπές τα θυμάμαι από τα καλαμαράκια!! Δηλαδή που έφαγα τα πιο νόστιμα καλαμαράκια, μία φορά στην Κέρκυρα έτρωγα κάθε μέρα καλαμαράκια επί 20 μέρες που μείναμε, και τα ωραιότερα καλαμαράκια τα έχω φάει στην Καλαμάτα στο λιμάνι πριν 4 χρόνια. Κοινώς είμαι καλαμαρόπληκτη.
Η περίπτωση σου Τζίνα μου λοιπόν είναι ανίατη :lol:
ʼντε βρήκαμε και τι να σε ταΐζουμε λοιπόν! Ένα λεωφορείο και γρήγορα στην Καλαμάτα να σε ταΐσουμε καλαμαράκια :lol:
Αυτά που φάγαμε εμείς δεν λέγανε και πολλά αλλά το μέρος και η παρέα σε συνδιασμό με τα μπυράκια και την πείνα μας τα έκαναν να έδειχναν θεϊκά! :lol:
Η φωτό είναι από κάτι τέλεια καλαμαράκια που είχαμε φάει στην Θάσο το 2010. Χάλια η Θάσος κατά τα άλλα, αλλά η ταβερνούλα ήταν χάρμα!
Αρα δεν είμαι η μόνη που θυμάται τις διακοπές της από τα καλαμαράκια, εσύ έχεις και ντοκουμέντα! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Θα βάλουμε να δούμε ταινιούλα τα πτωματάκια. Σας φιλώ αγαπες μου, καλως σας βρήκα και πάλι. Μπορεί να τα πούμε και μετά, αλλιώς καληνύχτα και όνειρα γλυκά! Φιλιά!
Υ.Γ. Μου βρήκα νέο παρατσούκλι! ΚαλαμαρΈλι! :lol::lol::lol: