Καληνύχτα καλαμαρΕλι και καλή ξεκούραση. Καλαμαροφιλάκια!
Printable View
Καληνύχτα καλαμαρΕλι και καλή ξεκούραση. Καλαμαροφιλάκια!
Επισης τα φιλακια απο εδω και μπρος μπορουμε να τα λεμε και καλαμαρακια.κακοκεφιασα με τα αποτελεσματα και μπηκα μπας και μου φτιαξετε το κεφι.
και εγω λιλα μου μια απο τα ιδια !
σας καληνυχτώ κορίτσια μου..
Καλα δεν σας μιλαω για το αγορι μου.εχει φαει τα λυσσακα του.
Καληνυχτα Μακ!!!
Θα κοιμηθώ με την αισθηση ότι για άλλη μια φορά ο λαός μας δεν κατανοεί ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αυτούς που μας ροκάνισαν το μέλλον και μας σμπαράλιασαν το παρόν..
Θα κοιμηθώ με την ελπίδα να δω όνειρα που κάποια στιγμή θα τα ζήσω στην πραγματικότητα..
Θα κοιμηθώ και αύριο εύχομαι να ξυπνήσω πιο χαμογελαστή και λιγότερο μουντρούχα από σήμερα...
Βρε Μακ που πας και τα βρίσκεις! :lol: :lol: Θα ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες αλλά έχω την εντύπωση ότι με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα ούτε ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει πια!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
καληνύχτα εορτάζουσά μου!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βρε Μακ που πας και τα βρίσκεις! :lol: :lol: Θα ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες αλλά έχω την εντύπωση ότι με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα ούτε ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει πια!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
λετε να παμε ξανα σε εκλογες?????
Μπα τα κανανε τακιμια τα πασοκια με το σαμαρα ο κωλοτουμπας ο βαγγελας μυριστηκε μεγαλο υπουργειο και θα το κανει γαργαρα.
μα ειπε οτι χωρις το συριζα δεν κανει κυβερνηση
διαφορες εναλακτικες
Η αριθμητική της κυβέρνησης
ΝΔ 128 + ΠΑΣΟΚ 33 = 161
ΝΔ 128 + ΠΑΣΟΚ 33 + ΔΗΜΑΡ 17 = 178
ΝΔ 128 + ΔΗΜ.ΑΡ. 17 = 145
ΝΔ 128 + ΑΝ.ΕΛ. 20 = 148
ΝΔ 128 + ΑΝ.ΕΛ. 20 + ΔΗΜ.ΑΡ. 17 = 165
ΝΔ 128 + ΠΑΣΟΚ 33 + ΑΝ.ΕΛ. 20 + ΔΗΜ.ΑΡ.17 = 198
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr
Εγώ πάλι ξέρω πως θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται, θα ξυπνήσω με χαμόγελο όπως πάντα αλλά παγωμένο αυτή τη φορά αφού λήγει η ΔΕΗ και δεν υπάρχει μία, η τράπεζα δεν δέχτηκε να παγώσει τα 2 δάνειά μου που αφορούν το σπίτι μου και με περιμένει να πάω να κάνουμε ρύθμιση που ξέρω από τώρα ότι δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν υπάρχει μία και η διαχειρίστρια με απειλεί με εξώδικο αφού δεν έχω πληρώσει κοινόχρηστα εδώ και 1,5 χρόνο αφού δεν υπάρχει μία. Ευτυχώς που θα έχουμε τώρα καλή κυβέρνηση που θα με σώσει απ'όλα αυτά!!
Το πηρε πισω για το συριζα καλλιοπη.