Παιδιά, περιμένω το Νο 138 πλυντήριο να βγει, να το απλώσω και να ξεκουρατώ επιτέλους.. Ξεθεώθηκα και σήμερα!
Για πολιτικά δε λέω τίποτα, μη παρεξηγηθώ κιόλας! Καληνύχτα, κοπέλες μου! Τα λέμε αύριο!
Printable View
Παιδιά, περιμένω το Νο 138 πλυντήριο να βγει, να το απλώσω και να ξεκουρατώ επιτέλους.. Ξεθεώθηκα και σήμερα!
Για πολιτικά δε λέω τίποτα, μη παρεξηγηθώ κιόλας! Καληνύχτα, κοπέλες μου! Τα λέμε αύριο!
Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση, σε σένα και στο πλυντήριό σου χιχιχι.
Το πλυντήριο, Τζινάκο μου, βογγάει ακόμα και θα βογγήξει για μία ακόμη φορά.. Μέχρι να πλυθεί και η κουρτίνα η Νο 144! Έλεος πια!
Καληνυχτα
Καληνύχτα Λιλάκι και καλό ξημέρωμα.
καληνυχτα και απο μενα!
Καλλιόπη βλέπω ότι περίμενες τις εκλογές για να χάσεις κι άλλο κιλάκι!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
τζινα μου και επεμβαση να μην ειχα κανει απο εδω και περα θα εχανα σιγουρα αφου ετσι και αλλιως δεν εχουμε πλεον ουτε για να φαμε !
ναταλακι!!!σ ευχαριστω για την πληροφορια!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Α ηθελα να σας πω εχτες αλλα το ξεχασα, οσες εχουν iphones, blackberries η οτι αλλο κινητο προιγμενης τεχνολογιας, υπαρχει ενα application που λεγεται whats app, μπορεις να στελνεις μηνυματα, φωτο κτλ κτλ απο εκει δωρεαν! Και μπορεις να στελνεις και στο εξωτερικο δωρεαν! Κοριτσακι οτι πρεπει για εσενα και το αγορι σου που ειστε χωρια τωρα! Α! Υπαρχουν και αλλα που παιρνεις δωρεαν τηλεφωνα... ;)
δεν το χρειαζομαι ομως γιατι σημερα γυρισε ο καλος μου!!!!
το γιορτασαμε το μεσημερι οπως μασ αξιζε μετα απο 17 μερες αποσταση(αν καταλαβαινετε τι εννοω):smug:
και μετα κατσαμε να δουμε εκλογες και μας εφυγε καθε ορεξη...
δεν σας εχω διαβασει αναλυτικα,ριχνω τωρα μια ματια,οποτε συγνωμη αν παραλειψω κατι σημαντικο!
Koritsaki καλώς τον δέχτηκες τον καλό σου. Κουκλίτσες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ, φιλάκια.
σ ευχαριστω τζινακι!!!!!!!!
Ελι μου εσυ ησουν? Τωρα σε εκανα accept!! :smilegrin:
Οχι ακομα να μετακομισουμε!!! Εφυγαν ολοι μου οι φιλοι απο την πολη, η αδερφη μου πηγε πριν απο ουτε μια ωρα Λονδινο γιατι απο αυριο αρχιζει το training για την δουλεια που επιασε και εγω τωρα εχω να μετακομισω 27 κουτες σε αποθηκη στο Derby (πολη 1,5 ωρα εξω απο Λονδινο) γιατι ειχα φερει εδω ολα μου τα πραγματα εδω μολις τελειωσα το παν/μιο... Ψαχνουμε ΑΚΟΜΑ σπιτι, ειδε η αδερφη μου 5 την προιγουμενη εβδομαδα, ολα μικρα και πανακριβα!! Σημερα νομιζω οτι ολα πανε σκατα! Δεν το εχω νιωσει ποτε στη ζωη μου αυτο το πραγμα ξανα!!
Τωρα με πηρε τηλ η sis και μου ειπε οτι ο οδηγος του τρενου, πανω στην αλλαγη σταθμων αφησε αυτη και αλλους 5 εξω απο το τρενο (χωρις λογο!!) και αναγκαστηκαν να παρουν αλλο τρενο τωρα!! Ευχομαι να φτασει καλα στο Λονδινο αποψε και να πανε ολα τελεια με την δουλεια αυριο!!
Ω Κοριτσακι καλως τον δεχτηκες τον αγαπημενο σου!!!!
"Τέτοιο το πρώτο μου όνειρο πού ακόμη
να το χωρίσω άπ' τις φωνές της θάλασσας
και να το σώσω καθαρό δε γίνεται.
Δε γίνεται μέσα στα λόγια τ'όνειρο.
Το ψέμα μου είναι τόσο αληθινό
πού ακόμη καιν τα χείλη μου.
"Αν δεν στηρίξεις το ένα σου πόδι έξω άπ'τη Γη ποτέ σου
δεν θα μπορέσεις να σταθείς επάνω της. "
ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
αϋπνία, Μακ.
Μηπως να ρωτουσες αν μπορεις να παρεις πρεβιοτικα για την δυσκοιλιοτητα? εμενα με σωσανε κι ας ειχα απο παντα προβλημα με αυτο το θεμα. Η διαιτολογος του γιατρου μου ανοιξε τα ματια και μαλιστα μου ειχε πει οτι στην Αμερικη τα δινουν υποχρεωτικα για το πρωτο τριμηνο σε ολους. Βοηθα στην διατηρηση της χλωριδας του εντερου με αποτελεσμα να πηγαινεις καθημερινα τουαλετα χωρις ζορι απλα φυσιολογικα , ανεβαζει ανασοποιητικο και αλλα πολλα πολλα καλα.Quote:
Originally posted by mermaid
εχω κολησει εδω και μια βδομαδα στο 136.5 και δε λεει να κατεβει εχω και προβλημα με το θρονο λογω σιδηρου! μιλισα με το γιατρο μου και ειπε οκ να παρω γαλα μαγνησιας αλλα πιο καλα να παω να μου βαλουν σιδηρο που ειναι λεει για 6 μηνες αλλα μου ειπε κατι για μια ωρα και δε ξερω νομιζα πως ειναι απλη ενεση!
υ.γ.
στη νοσηλευτικη δε μαθαμε πως το βαζουν λεει μονο οτι αν χρειαστει δινετε ενδοφλεβια