Quote:
Originally posted by asteraki
Καλημέρα σας! :)
Τί κάνετε γουειτγουετσεράκια???
Χθες είχα την καθιερωμένη επίσκεψη στον πρεφέσσορ και τα μαντάτα μάλλον καλά.. Στα ίδια... Βασικά ίσως και λίγο λιγότερα γιατί είναι και τα κοριτσίστικα θεματάκια που αναμένονται σύντομα οπότε... Πάλι καλά. Σήμερα ξεκινά μια νέα διατροφική εβδομάδα! Το καλό είναι ότι την Κυριακή έχω ελεύθερο οπότε δεν θα πιεστώ και πολύ στις επιλογές!
Μάριε οργανωμένο σε βρίσκω! Δεν μας έχεις πει όμως λίγα λόγια για σένα. Ξεκινάει η ανάκριση... :smilegrin:Πόσο είσαι σήμερα, ποιος είναι ο στόχος σου. Για το θέμα του skype έχω να σου πω ότι αρχικά πρέπει να το κατεβάσω διότι κάτι έκανα στο πισι μου και το 'χασα αλλά δεν μπήκα στον κόπο να το επαναφέρω διότι δεν το χρησιμοποιώ και ιδιαίτερα. Επιπλέον είναι πολύ καλή ιδέα αλλά πρέπει να συντονιστεί όλη η ομάδα. Λοιπόν, Νεφέλη, angek, Αμαλίτσα, Π-Κ, Μαρία- Νεφέλη, Μαρία τί λέτε? για πότε θα το κανονίσουμε?
Σε γενικές γραμμές είμαι ιδιαίτερα ήρεμη σήμερα γιατί είναι η τελευταία μέρα δουλειάς και επιπλέον γιατί θα πάω σπίτι μου! Ένα μικρό διάστημα αποχής απόλα θα μου έκανε πολύ καλό!
Αυτά απο μένα!! Περιμένω νέα σας!
Φιλιά πολλά!:starhit:
καλημέρα! τι καλημέρα δηλαδή πρίν μισή ώρα ξύπνησα και πήγα κατευθείαν στο μεσημεριανό μου!
50 γρμ ασπρο ψωμι, 2π
50 γρμ ζαμπον λάιτ με ελάχιστα λιπαρά, 1π
30 γρμ φέτα, 2π
(τα έκανα τόστ)
μια μερίδα λαχανικά μαρούλι, 0π , μαζί με λίγη βινεγκρέτ (μια μερίδα) , 2π (η βινεγκρέτ ειναι μια υπέροχη σάλτσα φτιάχνεται πολύ εύκολα υπόθεση δυο λεπτών είναι και κάνει την σαλάτα πεντανοστιμη, μόνο με 2 κγ λάδι!).
εγώ που λές είμαι ιδιαίτερη περίπτωση. έχω ύψος 1,85, το ιδεώδες βάρος μου ειναι 90 - 100 κιλά, οχι 80 - 90 οπως θα περιμενε κανείς με τα +- 5 απο το ύψος, γιατί ειμαι και λίγο μεγαλόσωμος.
πήγα στον παθολόγο μου μου έκανε λιπομέτρηση και κάτι εξετάσεις και μου ειπε οτι έχω ανεπτυγμένο μυικό σύστημα, ακόμα πιο πολύ απο τον μέσο άνδρα του ύψους μου οποτε οι δείκτες αλλάζουνε. το συζήτησα μαζί του και μου ειπε να προσθέσω στον βασικό κορμό άλλους 4 - 5 πόντους στην διατροφή μου (ένας πόντος ειναι πάνω κάτω 60 θερμίδες)για να μπορώ να λειτουργήσω (αλλίως θα τρώω πολύ λίγο και δεν θα μπορώ να σηκωθώ απο το κρεββάτι χαχα, κάτι που το έχω κάνει πιο παλιά και όλη την ώρα σχεδόν κοιμόμουνα).
συνεπώς τώρα που είμαι 107 κιλά δεν μου φαίνεται και πολύ, καταλαβαίνεις. ο στόχος μου είναι να φτάσω τα 100 σε πρώτη φάση και μετά βλέπω. (ήδη ήμουνα 113 και έχασα αρκετά απο τότε που ξεκίνησα το πρόγραμμα, πέφτουνε οι φόρμες, έρχονται μεγάλες οι μπλούζες κοκ) .θα αποταμιεύω κι άλλους δύο τρείς αν είναι για να πέσω λίγο ακόμα. Αν και σκοπεύω στα 100 να σταματήσω και να συνεχίσω κανονικά στο τζίμ , η γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου. όπως προείπα ειναι προτιμότερο να είμαστε στο ανώτατο ιδεώδες βάρος και να γυμναζόμαστε παρά να χάνουμε και τα ιδεώδη μυικά κιλά και μετά ο μεταβολισμός να διαλύεται και να μην κάνουμε καθόλου καύσεις, με αποτέλεσμα να τρώμε λίγο μετά και να βάζουμε κατευθείαν λίπος.
σε ζάλισα ε;
έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα αλλα το ww πιστεύω ειναι το πιο οργανωτικό απο όλα και το συνδυάζεις στην καθημερινότητα σου άψογα, απο απλη νοικοκυρούλα να είσαι μέχρι φανατικός στο τζίμ!
πως να στο πω, ειδικά αυτές οι συνταγές με τις πατάτες που έχουνε ελάχιστους ποντους με έχουνε σώσει. χορταστικότατες, απολαυστικές, και φουλ ενέργεια!
τι άλλο για μένα 27 χρονών είμαι (ίσως ο μικρότερος εδώ μέσα) και μένω στην αθήνα. καταγωγή απο τρίκαλα αλλά σπουδάσα αθήνα και αποφάσισα να παραμείνω.
το ww το παρακολουθούσα πριν πέντε χρόνια περίπου σαν φοιτητής (τότε ήμουνα 120 κιλά) και είχα φτάσει τα 102. η υπεύθυνη το είχε καταλάβει οτι είμαι περίπτωση χεχε και μου έλεγε εσύ δεν πρέπει να χάσεις άλλο (ε ναι φαινόμουνα λές και είμαι 90). αλλά μετά τα σταμάτησα , βλακεία μου, θα μπορούσα να το συνεχίσω κι άλλο, στράφηκα στην σχολή και στο διάβασμα και τα παράτησα όλα με αποτέλεσμα μετά απο μισό χρόνο να ξαναμπούνε άλλα δέκα κιλά. πριν απο τρείς μήνες περίπου το ξαναπήρα απόφαση και το ξαναξεκίνησα, και είχε θεαματικά αποτελέσματα.
συνεχίζω μέχρι να φτάσω στα 100 όπως σου είπα και μετά βλέπω. μπορεί να πλακωθώ στα βάρη για να σφίξω χεχε.
αυτά για μένα!