Εμένα με απογοήτευσαν τα Paul. Περίμενα κάτι περισσότερο. Έφαγα τη μια φορά ένα κις που το πέταξα μετά από δύο μπουκιές γιατί ήταν σαν ομελέτα μισοψημένη και την άλλη ένα μους φράουλα που ήταν άνοστο.
Τους έθαψα εντελώς, χαχαχα
Printable View
Εμένα με απογοήτευσαν τα Paul. Περίμενα κάτι περισσότερο. Έφαγα τη μια φορά ένα κις που το πέταξα μετά από δύο μπουκιές γιατί ήταν σαν ομελέτα μισοψημένη και την άλλη ένα μους φράουλα που ήταν άνοστο.
Τους έθαψα εντελώς, χαχαχα
Λοιπον σου προτεινω κλασσικη μπαγκετα, Gourmandise, Flan Normand, Flan Coco και Tourte Saveurs. Μουαρεσαν ολα παρα πολυ. Αλλα αυτο π ειναι αχτυπητο στα Paul ειναι η ατμοσφαιρα μεσα στο μαγαζι. Να κατσεις να πιεις καφε και να νιωσεις οτι εισαι παλι στη Γαλλια. Οι σερβιτορες ειναι λες και σ κανουν χαρη π σε σερβιρουν, ολα ειναι πανακριβα αλλα ολα μυριζουν τελεια, κοινως... Γαλλια!
105.6
-400 γρ
ʼντε να δούμε πόσο θα κρατήσει η κάθοδος...κατά τα άλλα με έπιασε μια λύσσα χθες για φαγητό, ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα...
Καλημέρα!
kalhmera!
αν κ χθες παλι στεναχωρημενη δεν εφαγα.
τουλαχιστο οχι πολλα.
χαλασα τελειως το διαιτολογιο με κεφτεδακια το βραδυ αλλα απο τις 9 κ μετα δεν εφαγα τιποτε.
82.8 σημερα, απο το κρεβατι κατευθειαν, ντυμενη!
φυσικα σημερα θα τα καναω καλυτερα, πηρα θαρρος!
καλα 9 το βραδυ δεν ειναι και για κεφτεδακια! ρε κοραλακι μηπως να κανεις ενα διαλειμα μια η δυο βδομαδες να φας οτι θελεις και να ξαναρχισεις την διαιτα απο την αρχη...
καλημέρα κοριτσάκια!σημερα ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι με εδειξε 57.8!κ ειμαι σιγουρη οτι μετα απο τοσο φαι προχτες χτες ημουν πανω απο 58!θελω να χάσω ενα κιλό μέχρι το Σαββατο!προλαβαινω????ουφ!εσ τω να με δειξει 56.9!!!!!
εδω κ μηνες τρωω ο,τι θελω, προσπαθω να επανελθω.Quote:
Originally posted by penelope1985
καλα 9 το βραδυ δεν ειναι και για κεφτεδακια! ρε κοραλακι μηπως να κανεις ενα διαλειμα μια η δυο βδομαδες να φας οτι θελεις και να ξαναρχισεις την διαιτα απο την αρχη...
τα κεφτεδακια ηταν πολυ μικρη ατασθαλια για τα δικα μου δεδομενα πηνελοπη μου :D
επισης ηταν αθλος που δεν εφαγα μετα τιποτε απολυτως!
αρα παω πολυ καλα, ή μαλλον πολυ καλυτερα απο πριν!
;)
82.5 μετα το πρωινο κ την τουαλεττα!
αχ αχ επιτελους πεφτω
:P pali to 69 kinigas? :DQuote:
Originally posted by granita
καλημέρα κοριτσάκια!σημερα ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι με εδειξε 57.8!κ ειμαι σιγουρη οτι μετα απο τοσο φαι προχτες χτες ημουν πανω απο 58!θελω να χάσω ενα κιλό μέχρι το Σαββατο!προλαβαινω????ουφ!εσ τω να με δειξει 56.9!!!!!
Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Είμαι η γνωστή ντιου αλλά είχα πρόβλημα με το να μπω οπότε έκανα νέα εγγραφή.
Μετά από μία αγχωτική εβδομάδα στην κυρα-πρωτεύουσα, είμαι πίσω αλλά όχι για πολύ. Όσο έλειπα η ζυγαριά μου ήταν όμηρος της μάνας μου, αλλά χθες κατάφερα να την απελευθερώσω και σήμερα ζυγίστηκα.
Είμαι ακριβώς 100,0 κιλά και απέτυχα το στόχο της 1ης Ιουλίου αλλά έχω χάσει 1,6 κιλά από τις 27Ιουνίου.. οπότε είμαι ευχαριστημένη.
Συνεχίζω κανονικά πλέον (στην Αθήνα έτρωγα πραγματικά ότι να ναι, προσέχοντας ΜΟΝΟ τις ποσότητες). Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα δω επιτέλους διψήφιο!
Quote:
Originally posted by koralaki
εδω κ μηνες τρωω ο,τι θελω, προσπαθω να επανελθω.Quote:
Originally posted by penelope1985
τα κεφτεδακια ηταν πολυ μικρη ατασθαλια για τα δικα μου δεδομενα πηνελοπη μου :D
επισης ηταν αθλος που δεν εφαγα μετα τιποτε απολυτως!
αρα παω πολυ καλα, ή μαλλον πολυ καλυτερα απο πριν!
;)
82.5 μετα το πρωινο κ την τουαλεττα!
αχ αχ επιτελους πεφτω
μα για αυτο το λεω! επειδη σχεδον καθε μερα τρως κατι παραπανω και καθε πρωι αναγκαζεσαι να μπεις σε mood να ξεκινησεις παλι την προσπαθεια.... μηπως πρεπει να σταματησεις για λιγο να φας τον αγλεωρα π λεει ο λογος... και μετα να αρχισεις κανονικα...
ακριβως αυτο κανω τοσο καιρο, τρωω τον αγλεουρα,
γιαυτο ειναι τοσο δυσκολο να επανελθω.
οποτε το "τρωω κατι παραπανω" για μενα ειναι η ελαχιστη ατασθαλια που δε με ενοχλει.
σκοπος ειναι να μην τρωω πλεον τον αγλεουρακ να κλεισει το στομαχι.
κ εξυπακουεται να τρεφομαι σωστα ωστε να μειωθουν εως εξαλειφτουν τα βουλιμικα ξανα.
στο ευχομαι!
μακαρι πηνελοπη γιατι ειχα τελματωσει.
δυστηχως ειμαι των ακρων κ για να παω ψηλα πρεπι πρωτα να πιασω πατο.
κ ψυχολογικα σκατα περιοδος.
εσυ πως νιωθεις που τελειωνεις>? αγχωνεσαι με τη συντηρηση>?
παρα πολυ. αλλα περισσοτερο αγχωνομαι που αυτες τις μερες πειναω τοσο πολυ και δεν μπορω να κρατηθω καθολου...
ναι το βλεπω οτι πεινας,
γιατι δε δοκιμαζεις ναυξησεις σιγα σιγα τις θερμιδες? ετσι κι αλλιως ηταν πολυ λιγες.
μηπως κ γιαυτο πεινας, λογω υποθερμιδικης διατροφης για μεεγαλο διαστημα...
ευχομαι να περασει συντομα, ειναι τοσο βασανιστικο να πειναμε...