ισως ειναι φαση που περναει!
οσο μπορεις ριχνε το στην πλακα!
Printable View
Νιώθω μοναξιά και κακοδιάθετη...
χάσιμο στη σκοτεινή διάθεση σε σκέψεις από μυστήρια του παρελθόντος και της τύχης, του απρόβλεπτου, του ανεπανάληπτου, όσα κάνουν τη διαδρομή μου μοναδική και αυτών που νιώθω επιθυμώ και αισθάνομαι αποκλειστικά δικά μου. Όμορφα...................
Νιώθω σαν η ζωή μου να έχει σταματήσει. Όχι τελειώσει, απλώς σταματήσει.
για αλλη μια φορα....σκασμενη στο φαι....
ευτυχως εφαγα σημερα ολα τα πατατακια τις σοκολατες και τα σιροπιαστα, θα απαγορευσω στη μανα μου να ξαναγορασει η να φτιαξει ο,τιδηποτε παχυντικο κι απο αυριο θ'αρχισω να βγαινω...:) αυριο ειναι μια καινουρια μερα! ας ξεχασω επιτελους τα κεφτεδακια!
τελικα μαλλον ειναι ολα θεμα ποσο προθυμοι ειναι οι ανθρωποι. δε το λεω για σενα μονο, γενικα μιλαω. οταν δε βλεπω προθυμους ανθρωπους, νιωθω οτι ειναι αχρηστοι, δε μπορουν να προσφερουν κατι, δε νοιαζονται. κι ετσι μπορει να γυρναω επιτηδες εναντιον τους για να νοιαστουν, μπας και προσφερουν, και γινουν χρησιμοι. αλλα και παλι ειναι στη κριση του καθενος, στις αναγκες του, στη γενναιοδωρια του και τι θελει να μοιραστει. ακομα κι αν εγω δε το βλεπω οτι το κανει.
Εχω εναν πονοδοντο ανυποφορο! Δε βλεπω να τη γλυτωνω την απονευρωση... την τυχη μου μεσα!!
Θα παχυνω παλι με τα φαρμακα, δεν αντεχω αλλο, μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα...δεν προκειται να ξαναγινω οπως ημουν παλια ουτε κοινωνικα ουτε εμφανησιακα ,δεν μπορω να ερωτευτω ουτε νομιζω οτι ειμαι ερωτευσημη, ειμαι ενα πραγμα που απλα αναπνεει, ουτε δουλευω, ουτε ειμαι δημιουργικη, ουτε ερωτευμενη.Γιατι ζω? για να αντεξω ? μα επιτελους τι ειναι αυτη η ζωη?μια ζωη στη προσπαθεια....