ε πολυ ωραια τοτε!! τι σε νοιαζει και τι μας νοιαζει ποιους ανδρες θεωρει αποδεκτους, αφου η τυπισα ουτε σου αρεσει, ουτε την εκτιμας? για να μας πρηζεις μας το λες?
Printable View
αυτο το προσθεσες αργοτερα.
μα ουτε εγω σου κρατω κακια. τι σχεση εχει τωρα αυτο, παλι??? κι ε γω ευχομαι να ευτυχησεις οπως και με οποια θελεις.
αυτο δεν αλλαζει το οτι κατα καιρους μπαινεις και μας γραφεις απαραδεκτα πραγματα μονο για να ασχολουμαστε μαζι σου.
θα καθομαστε τωρα να σε παρηγορουμε για το τι σου ειπε μια που δεν την χωνευεις!!!
αποψη της!
ας γουσταρει οποιους θελει.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ.
Νιώθω ένα σφίξιμο στον λαιμό και στο στομάχι..................
Σκέφτομαι ότι το σπαμάρισμα συνεχίζεται παρά τα όσα γράφει η διαχείριση που κάποιοι γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι μη αποδεχόμενοι ότι τα θέματα τους δεν ενδιαφέρουν κανέναν...πετάει ο γαϊδαρος; Πετάει...για όποιους δεν κατάλαβαν για ποιον χτυπάει η καμπάνα... :p Ρίξτε κανένα ban να ησυχάσουμε πια, εδώ ο κόσμος υποφέρει κι εμείς ασχολούμαστε με το σπαμ μερικών, μην τυχόν και χαθούν τα θέματα τους από την πρώτη σελίδα...
Ρε παίδες λύστε μου μια απορία, έτυχε να δω τα μηνύματα Μ87 , τι συμβαίνει και επαναλαμβάνεται σε κάθε ποστ;
κάτι που έχω καταλάβει σχετικά με το σχολείο..
το σχολείο σε φορτώνει πληροφορίες χωρίς να σε μαθαίνει πώς να σκέφτεσαι και να κρίνεις..
εγώ ήμουν καλή μαθήτρια όχι επειδή ήμουν έξυπνη και τα έπιανα στον αέρα..
το αντίθετο μάλιστα..απλά εγώ ήμουν πολύ συνεπής και διάβαζα πολύ όταν ήμουν μικρή..
το αποτέλεσμα είναι..(και λόγω του ότι πήρα στα σοβαρά το σχολείο και δε μου ξέφευγε ούτε και,και λόγω του ότι κλείστηκα αργότερα πολύ στον εαυτό μου)..να μην μπορώ να επικοινωνήσω καλά με τον κόσμο..
έχω μάθει να λειτουργώ σαν τυφλοσούρτης..
ό,τι μου λένε πιστεύω και ό,τι μου λένε κάνω..
από μόνη μου δεν παίρνω καμιά πρωτοβουλία και γενικά με θεωρώ ένα άβουλο πλάσμα..
το σχολείο σου εξασκεί το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου ενώ το δεξί που περιλαμβάνει ικανότητες όπως η φαντασία και η δημιουργικότητα μένουν ατάιστα..μέχρι που ατροφούν..
έτσι είναι..όταν είμαστε παιδιά έχουμε πολλή φαντασία και μετά το σύστημα,το σχολείο,η κοινωνία μας την αφαιρούν σιγά σιγά μέχρι να καταλήξουμε άκαμπτα μυαλά..
βέβαια αυτό δεν ισχύει για όλους παρά μόνο για όσους είναι πολύ δεκτικοί στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος και δεν ακούνε καθόλου την εσωτερική φωνή του εαυτού τους όπως εγώ..
αυτά τα συμπεράσματά μου τα απογοητευτικά..
Ετσι εχει καταντησει το σχολειο πλεον , δεν ειναι εκπαιδευση αυτο , ειναι ποσο καλος παπαγαλος εισαι .......... αχρηστες γνωσεις , πεταμενα χρονια .........
Σκέφτομαι πόσο καλό μπορεί να κάνει η επαφή με άτομα που μόλις τα βλέπεις,αλλάζει λίγο η διάθεση σου προς το καλύτερο.
Το γεγονός πως μόνο με ένα βλέμμα και ένα γλυκό χαμόγελο,μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λιγάκι καλύτερα....
σκεφτομαι οτι βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε τωρα,ακομα και να μιλησω .ΓΤ τετοια βαρεμαρα με εχει πιασει?
τα ειδα ρε γουαι ,αλλα παλι δεν πιστευω τπτ.υπαρχουν μερικες γυναικες που προτιμουν τους μπρατσωμενους και αλλες οχι..
Αλλα εσενα τι σε απασχολει?σε λιγο καιρο θα εισαι και εσυ ετσι
Νικ γιατι εισαι νταουν σημερα; Τι επαθες καλε; Σε πληγωσα χθες; :P Πλακα κανω...αληθεια πες μου αν θες.
πραγματικα δεν ξερω αν και σπανιο και ομως ειμαι νταουν σημερα.με εχει πιασει κατι σαν νυστα,σαν ξενερωμα,βαριεμαι ακομα και να γραψω να φανταστεις.και ναι νιώθω νταουν τι να πω δεν ξερω ,ελπιζω να μ φυγει
Να σου πω...ειναι η πρωτη φορα που εκει που εισαι στα πολυ πανω σου και χαβαλεδιαζεις οπως τις προηγουμενες μερες ξαφνικα πεφτεις και βαριεσαι τη ζωη σου; Μονο βαριεσαι η σε εχει πιασει και θλιψη;
με εχει πιασει μια μελαχγολια νομιζω και δεν με ρχεται η λεξη να στ περγραψω,δεν ξερω μετα το απογευμα σα να στραβωσα ξαφνικα και με επιασε σαν να ειμαι μουντος.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.
δεν εχω διπολικη αν ενοεις αυτο
Εκει πηγε ο νους μου ειναι η αληθεια και οκ δεν θα ηταν και κακο...ειναι σιγουρο ομως αυτο; Φανταζομαι για να το λες θα εχετε δει το ενδεχομενο με ενα γιατρο...σε παρακολουθει κανεις; Υπαρχει καποιος ειδικος που ξερει το ιστορικο σου και μπορεις να απευθυνθεις; Βασικα περιμενε λιγο μερικες μερουλες να δεις αν ειναι παροδικο, αλλιως κοιταξε το...ειναι λιγακι περιεργη τοσο αποτομη αλλαγη διαθεσης...αλλα δες τι μπορει να σε κανει να νιωσεις καλυτερα μη καθεσαι απλα...μηπως σε χαλαει και ο υπολογιστης λιγο; Καθεσαι πολλες ωρες; Αν εκανες ενα διαλειμμα;
Ναταλία,εσύ διάβασες τα άρθρα που πόσταρα?
οχι δεν εχω τετοιο,ουτε ειμαι συχνα νταουν ,απλως απο το απογευμα με επιασε αυτο ,ισως επειδη δεν ηθελα να παω γυμναστηριο και πηγα με το ζορι και εκει με επιασε.
Δεν παιζει θεμα να εχω καποια ψυχολογικη νοσο αμα αυτο ενοεις,για να εχεις πρεπει να γινεται συνεχεια.Απλα μ ετυχε σημερα,τι να πω.
Δεν ξερω εσυ παντα χαρουμενη εισαι?δεν εχει τυχη μια μερα να εισαι νταουν π.χ λογω κουρασης η κατι αλλο?
Ναι βρε φυσικα και μου εχει τυχει...και κακοκεφιες μου εχουν τυχει και τυχαινουν οπως σε ολους και να νοσησω με καταθλιψη μου εχει τυχει στο παρελθον. Ακομα και αυτο δηλαδη δεν ειναι κακο. Δεν ειναι κακο να εχει καποιος ψυχολογικη νοσο (ειτε παροδικη ειτε πιο μονιμη)...το θεμα ειναι να το διαχειριζεται καλα και να αισθανεται καλα.
Κατακαβαινω οτι απλα σου ετυχε τωρα κακοκεφια. Απλα βλεπω φρικαρεις λιγο με το στιγμα για αυτο αναφερω τα παραπανω...
Τεσπα ολα καλα θα πανε αν θες να τα πουμε ως προς το τι σου τη σπαει η σε χαλαει εδω ειμαι :)
Nick,εσύ στο γυμναστήριο τραβάς βλέμματα,ή είσαι σαν εμένα?
δεν ξερω τι με χαλασε σημερα ,νομιζω απο την ωρα π πηγα γυμναστηριο ,γτ δεν ηθελα να παω ,και μετα με επιασε αυτο.Δλδ η πηγη τ κακου πιστευω οτι ηταν το γυμναστηριο, γτ πιεσα τον εαυτο μου ν παω χωρις να θελω.
νταξει παντως τωρα ειμαι λιγο καλυτερα,μ εφυγε το πολυ :p