78.5!!!!! μολις γυρισα απο διακοπες (με οτι συνεπαγεται αυτο) κ ειμαι - 1,2 απο την Δευτερα... οποτε οδευουμε καλα... επισημο ζυγισμα την Δευτερα
Printable View
78.5!!!!! μολις γυρισα απο διακοπες (με οτι συνεπαγεται αυτο) κ ειμαι - 1,2 απο την Δευτερα... οποτε οδευουμε καλα... επισημο ζυγισμα την Δευτερα
59.6...
τελικα τσαμπα χαρηκα...ευτυχως δεν αλλαξα τικερακι.... σημερα το πρωι 79,4...βεβαια νιωθω πρησμενη αλλα αυτο δεν με παρηγορει...θα δουμε αυριο στο επισημο ζυγισμα....Quote:
Originally posted by konina
70.8 σταθερά..........
77 ακριβως!!
70.8.........κόλλησα!
yesssss!!!! 74.1!!! -600 απο χθες!!!
τελεια αρχη μερας γεννεθλειων....
λόρα μου έχεις γενέθλια???Να ζήσεις και να τα εκατοστήσεις!Εύχομαι πολύ σύντομα όλα σου τα όνειρα,επιθυμίες,ευχές να γίνουν πραγματικότητα!
aggeloydaki μου σε ευχαριστω πολυ!!! και ολα να μην ειναι δεν πειραζει... μου αρκουν μερικα βασικα....:smirk:
κι εσυ ο,τι επιθυμεις να το βρεις μπροστα σου...
Χρονια πολλα Λορα!!! Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και εννοειται πολυ πολυ αδυνατισμενη!!!!:tumble:
Καλημερα σε ολους! Σημερα 76,7!! Yesss
gkate σε ευχαριστω για τις ευχες!!! συνεχιζονται τα δωρα απο το συμπαν... -300 και σημερα σε 2 μερες 1 κιλακι!!! τις λατρευω αυτες τις μερες μετα την περιοδο...
μπραβο βρε λορα μου..συγχαρητηρια...και χρονια πολλα πολυχρονη....
Koριτσια νομιζω οτι εγινε το θαυμα!! 76 ακριβως!!! Απιστευτο???!!! Μονο τωρα τα ματια μου 14 να μην ξεφυγω και ξανανεβω
Mαλλον μονη μου ειμαι στο τοπικ!! Που ειστε ολοι??Διακοπες?? Anyway, σημερα 76,2, ψιλοαναμενομενο αλλα δε με χαλαει κιολας, αυριο ειναι και ημερα εβδομαδιαιου ζυγισματος. Για να δουμε πως θα εξελιχθει το τικερακι
76 σημερα, κολλησε λιγο ή μου φαινεται??
Αλλο ενα παραδοξο που ειδα σημερα ειναι 75,5. Μαλλον πλασματικο νουμερο ειναι, αποκλειεται να επεσα τοσο! Αντε τα λεμε!
gkate never give up hoping!!!!!!! εγω σημερα 78.8
Nαι Κονινα η αληθεια ειναι οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια :P:wink1:Μπραβο και για τη δικια σου προοδο, πως τα πας τελευταια με τη διατροφουλα? Εχω μερες να σε πετυχω στα μερη μας :)
Καλημερα, πρωινη πρωινη εγω μπηκα μα πω τα νεα μου. 74,9!!!!!
μπραβο! μπραβο! μπραβο!!!
τι γινεται παιδακια! η ομαδα 70+ μεταφερθηκε εδω??? εγω εδω και μια εβδομαδα κολλημενη στα +500 και αδικαιολογητα...
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ!!!! ΛΙΙΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ +500 -600 +400 -300!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΕΘΕΤΗΣΩ.... ΠΦΦ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Athena μονο υπομονη και τη διατροφη σου να κανεις, τιποτα αλλο και θα δεις οτι το διψηφιο ειναι στο τσεπακι σου. Εγω χθες βγηκα μετα απο πολυ καιρο και ηπια τις μπυρες μου με κατι μεζεδακια και τσιμπησα 300 γρμ. αρα σημερα 75,2. It's ok!! Συνεχιζω κανονικα σημερα.
ααααα εγώ είμαι η καλύτερη!!!! Πήγα σήμερα να ζυγιστώ (μετά από πολύ καιρό και πολύ φούσκωμα από την περίοδο και τι έδειξε η ζυγαριά???????? Low....Δεν είχε μπαταρίες!!!!!!!!!!!! ΤΡΑΓΙΚΟ.....!!!! :thumbdown:
Quote:
Originally posted by psaraki22
ααααα εγώ είμαι η καλύτερη!!!! Πήγα σήμερα να ζυγιστώ (μετά από πολύ καιρό και πολύ φούσκωμα από την περίοδο και τι έδειξε η ζυγαριά???????? Low....Δεν είχε μπαταρίες!!!!!!!!!!!! ΤΡΑΓΙΚΟ.....!!!! :thumbdown:
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:και εσύ γιατί την κοίταξες?Αστην να πάει από 'κει που 'ρθε.......χωρίς πλάκα τώρα τραγικό...εμένα μου κάνει κάτι τρελά αν το λαστιχάκι που πατάει στο πλακάκι πέσει σε αρμό με δείχνει 2 κιλά πάνω ή 2 κιλά κάτω η χαρά μου κρατάει λίγα δευτερόλεπτά (όταν δείχνει 2 κάτω εννοείται) και μετά βγαίνει η ένδειξη error....
Καμιά μέρα δεν θα μου γλιτώσει....
-300 γραμμάρια μετά από πάααααααααααααααααααααρα πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:bouncy::bouncy::bo uncy::bouncy::bouncy::bouncy:
56.5
77,4 (-0,2 απο προχθες)
καλημέρα κι από εμένα,
η δική μου ζυγαριά έχει κολλήσει!!!
200γρ πάνω - 200γρ κάτω...
Εχει κόλλήσει εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες.
Τι να φταίει ρε ΓΜΤ.???
Δεν τρώω περισσότερους υδατάνθρακες από το κανονικό αλλά δεν κάνω γυμναστική καθόλου.
Λέτε να είναι αυτό?
Τρώω και αργά το βράδυ, με πιάνει πείνα κατά τις 11.00.
Ουφ...μπορεί να είναι κι αυτό....
mariao υπομονή και επιμονή!
Εγώ πάντως όταν κολλάει η ζυγαριά ανακατεύω λίγο τη διατροφή μου και το ρίχνω έξω (που λέει ο λόγος)! Δεν το λέω σαν συμβουλή αυτό βέβαια, απλά σε μένα πιάνει....
Όχι υπερβολικά πράγματα όμως, απλά τη μία μέρα θα φάω ας πούμε το κοτόπουλο σούβλας που μου έχει λείψει (όσο θέλω, χωρίς πατάτες τηγανιτές εννοείται!) και τη σαλάτα μου, θα το ευχαριστηθώ (γιατί περί αυτού πρόκειται!) και την επόμενη μέρα θα φάω ένα πιο ελαφρύ γεύμα όπως χόρτα βραστά ή βραστό κουνουπίδι με τυράκι, τα οποία πάλι μου έχουν λείψει και επίσης θα το ευχαριστηθώ! Και μετά κανονικά όπως πρέπει....απλά όταν τρώω αυτό που πραγματικά μου έχει μυρίσει (σε λογικά πλαίσια πάντα) παρατηρώ ότι ξεκολλάω ή τουλάχιστον ξεφουσκώνω! Μπορεί να είναι και ψυχολογικό, δεν ξέρω...! :P
Υ.Γ. Να πω ότι δε ζυγίζομαι καθημερινά, δε συμπαθώ τη ζυγαριά μου! Aπλά έχω το νου μου στα κιλά μου από τα στενά μου ρούχα, και ιδιαίτερα από τα παντελόνια. Προσπαθώ να ξεκολλήσω από την εμμονή μου με το νούμερο και απλά να είμαι καλά με το σώμα μου....όταν ζυγιστώ όμως θα ενημερώσω (και αυτό γιατί θεωρητικά θέλω να χάσω ακόμα 4 κιλάκια....)! :D
κοιτα αν αφηνεις κανα 2ωρο κ μετα κοιμηθεις δεν εχεις θεμα... ο μυθος για το βραδινο μεχρι τις 8 ισχυει για τους αμερικανους που κοιμουνται στις 9... η μπορεις να τρως το βραδινο στις 10 κ μετα να τρως ενα γαλα ή 1 γιαουρτι.... προσπαθησε να αυξησεις τη σωματικη δραστηριοτητα κ για 2-3 μερες να τρως συνθετους υδατανθρακες μονο το πρωι...
παντως εχω παρατηρησει κ εγω σε μενα οτι καθε περιπου 7 κιλα κανω μια "παύση" στην οποια δεν χανω κιλα αλλα σταθεροποιειται η μεχρι τωρα απωλεια κ βλεπω αλλαγες σε ποντους, νουμερο παντελονιου κ "γενικοτερο μαζεμα"....
Ναι αυτό ισχύει...δηλαδή έχω την αίσθηση οτι σε ποντους βελτιώνεται η κατάσταση παρά τη στασιμότητα...
α...πολύ παρήγορο είναι αυτό που λες.
Κορίνα το διάστημα των 2 εβδομάδων είναι συμφωνα με την πρωσοπική σου εμπειρία μέσα στα πλαισια "σταθεροποίησης"?
ναι... προσωπικα μιλαω... εγω συνηθως κολλαω 2-3 βδομαδες ή εχω απειροελαχιστη απωλεια (αμφισβητησιμη πολλες φορες) πχ -100 ή -200 κ μετα ξαφνικα συνεχιζω κανονικα...παρα τον εκνευρισμο μου το νιωθω σαν να παιρνει το χρονο του το σωμα μου για να συνηθισει αυτα που ηδη εχασε...Quote:
Originally posted by mariao
Ναι αυτό ισχύει...δηλαδή έχω την αίσθηση οτι σε ποντους βελτιώνεται η κατάσταση παρά τη στασιμότητα...
α...πολύ παρήγορο είναι αυτό που λες.
Κορίνα το διάστημα των 2 εβδομάδων είναι συμφωνα με την πρωσοπική σου εμπειρία μέσα στα πλαισια "σταθεροποίησης"?
Ωραία!
Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση:tumble:
56.6 εν οψει περιοδου
Επιτέλους 70 ΑΚΡΙΒΩΣ άντε να δούμε και το 6 μπροστά 3 χρόνια έχω....
καλημέρα σας!!!
Κατηφορισα στα 100,1
μονο και μόνο γιατί χθες έφαγα νωρίς στις 8,30 και λίγο.
Την Τρίτη με έδειχνε 101,1
αντε κι αυριο διψηφιο ευχομαι!!!
εγω 71.1 σημερα... μακαρι να κρατουσε γιατι υπαρχει και η μηνιαια κατακρατηση...
ελα λορα μου..δυο κιλακια τι ειναι??μπραβο σε ολες και ολους...
να ρωτησω κατι? οταν τελειωσει η περιοδος φευγει η κατακρατηση η εχει φυγει νωριτερα ?