Πρωτα να σου πω οτι μου εκανε εντυπωση που καταλαβες τι εγραψα..ξερεις Γερμανικα?κ μετα να σου πω..σ'ευχαριστω..ηταν πολυ γλυκο..
Printable View
δεν θελω να αποφυγω τιποτα, ειμαι τελειως αλλου μαν εγω εδω και χρονια (απ'το 2004 θα ελεγα). αλλα γενικοτερα θα χαιρομουν να κανω κι αυτο που λες, να γινω η λογχη του Λογγινου στην ελλαδα, το τελικο χτυπημα που θα φερει τη καταστροφη της. αφου οι ανθρωποι εδω ειναι τοσο μαλακες και συνεχιζουν να επαναλαμβανουν τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια, δε σκεφτηκαν ουτε τα παιδακια που φεραν στο κοσμο ουτε τιποτα, ειμαι υπερ στο να τους παρει ολους το ποταμι. θα επρεπε να εχουν ξεκουμπιστει ολοι απο εδω οπως αδειασε η αλβανια το 90 και μαζευτηκε σε μας (χωρις να ειμαι ρατσιστης αυτο). αλλα βλεπεις οι περισσοτεροι κοιμουνται και παραμενουν αντι να τους αφησουν τους μαλακες που κυβερνανε να κυβερνησουν αδεια χωρα, με πακιστανους και λοιπους αλλοδαπους μονο. καλον υπνο λοιπον, με ονειρα θερινης νυκτος, ετσι οπως αρμοζουν στην ελλαδα.
Ποιο είναι το αστείο; Πού θα γυρίσουμε στο '60; Σάμπως δεν έχουμε ήδη γυρίσει εκεί;
με καζναφερη ή τσιπρα λεπον, θα παταξουμε απο πανω μας τη λεπρα.
Tον καρατζαφύρερ ήδη τον δοκιμάσαμε πρόσφατα στην κυβέρνηση τραπεζικής δημοκρατίας.
Αφού ήταν σίγουρο πως με την έξοδό του δέν θα επηρέαζε την ψήφιση του μνημονίου2 πήρε άδεια μπάς και ανεβάσει τα ποσοστά του που κατακρημνήστηκαν.
Είναι δικός τους και τον χρειάζονται.
Τον άλλον, τον "τσιπρα λεπον", δέν τον έχουμε δεί στην πράξη ακόμη.
Μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμος.
Όπως και το κουκουέ.
Ακόμη καλύτερα, βέβαια, μιά συνεργασία των δύο.
Και, αν δέν προσπαθήσουν αρκετά, τους "στέλνουμε".
σκεφτομαι πως..ο,τι δινεις παιρνεις...πιο απλα,ALL THE LOVE YOU PUT OUT WILL RETURN TO YOU!!!
σε αυτό που είπες ότι δίνεις παίρνεις όσον αφορα τον έρωτα για μένα δεν ισχύει
Μου φαίνεται ότι δεν εννοούσε τον έρωτα, αλλά την αγάπη γενικά.
Λολ, με πρόλαβες.
μολις το τσεκαρα.θελω να σου πω οτι κ εγω αν ημουν στη θεση των φιλων σου αυτο θα σου ελεγα.απ'οτι διαβασα,εχεις αλλαξει αρκετα εμφανισιακα,εβγαλες τα γυαλια οπως λες κλπ..περα απο την εμφανιση,πιστευω οτι ο χαρακτηρας μετραει περισσοτερο..οταν λες οτι εισαι ασχημος?τι δεν σου αρεσει?
Νομίζω πως ο thomas98 μίλησε για ένα γεγονός και όχι για μια απλή εκτίμηση, ώστε να είναι θέμα αισιοδοξίας.
σκεφτομαι πολλα και διαφορα... :(
σκεφτομαι πως..παλι ποδοσφαιρο εχει..οχι,δεν με χαλαει καθολου..(που εισαι ρε Νικολακη μου να δεις πως καταντησα..,μεχρι κ τα αθλητικα καθομαι κ βλεπω πλεον,ποιος θα μου το'λεγε οτι ΕΓΩ-που ελεγα συναχεια''ΜΑ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ??ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ'' καθομαι βλεπω μπαλα κ το απολαμβανω κιολας...ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ..)οπως λεει κ μια ψυχη, Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!γαμωτοοοοο,θελω να δω την ΑΕΕΕΚΚΚΚΚΚ!!(συνδρομο στερησης να το πω??αντε,θα τσακισω καμια σοκολατα κ θα μου περασει,που θα παει..)μπαααα,μαλακιες ειναι ολα αυτα..οσο ανετη κ αν το παιζω,οταν βλεπω ΑΕΚ αλλα σκεφτομαι....:P Συμπερασμα??δωστε ολυμπιακο,παναθ,παοκ κ ο,τι αλλο θελετε,μονο μην βαλετε κιτρινομαυρους...κ να πεις οτι μπορω να το αποφυγω??ακομα κ τ'ανηψια μου χανουμακια ειναι..ΕΛΕΟΣ???ελεος ειμαι εγω βασικα που δε λεω να ξεκολλησω...
Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι επιλέγουν τον απαγχονισμό ως ταξιδιωτικό μέσο. Παίρνει μόλις 10 δευτερόλεπτα για την απώλεια αισθήσεων. Ενδιαφέρον...