ελακι μου μακαρι να την παρεις τη δουλεια!!!!και τα οικονομικα θα φτιαξει και τη διαθεση και τα παντα!!!
Printable View
ελακι μου μακαρι να την παρεις τη δουλεια!!!!και τα οικονομικα θα φτιαξει και τη διαθεση και τα παντα!!!
Ναι ναι Ναταλάκι μου σου έκανα μόλις!
Νόμιζα ότι σου είχα κάνει αλλά τελικά είχα κάνει σε μία άλλη καταλάθως με ίδιο όνομα! :lol:
ελακι!!!! υπεροχα νεα!!!!! εχεις τις καλυτερες ευχες μου και την πιο θετικη μου σκεψη!!!! ολα θα πανε καλα!!!
περιμενω αυριο να τα διαβασω!!!!
κατερινα μακαρι να πανε ολα καλα!!!! χαχαχα!!!! να σου πω την αληθεια γελασα λιγο με το ''Εχουμε το "κατι" ρε παιδι μου πως να το κανουμε.'' δεν ξερω τι να πω? ειναι φυλετικο το θεμα??? χαχαχα
παντως θα επιβεβαιωσω την διαπιστωση σου, οντως οσους ελληνες εχω γνωρισει εδω τα καταφερνουν πολυ καλα στις δουλειες τους!!! κι ο καλος μου τα παει περιφημα και αβιαστα, εννοω χωρις αγχος και πολλα πολλα...πηγε 5 και μιση,ολα τα κλειδωνει στο γραφειο και απολαμβανουμε το απογευμα μας!
κι εγω στην πρωτη μου δουλεια μια χαρα τα πηγαινα! αλλα αυτη που θα κανω τωρα ειναι πολυ πιο υπευθυνη και γι αυτο εχω αγχωθει!!!
αλλα σ ευχαριστω για τη στηριξη!!! την χρειαζομαι!!!
Σε εκανα accept!! :D
Ρε νομιζα οτι ησουν μια Ελλαδα που μπυ εκανε αιτημα φιλιας! Ποια ειναι αυτη τοτε; Εχουμε και κοινους φιλους απο εδω! Την διαγραφω! Δεν θελω ασχετους στο προφιλ μου...
Κοριτσάκι μου το ότι αγχώνεσαι για την νέα σου δουλειά είναι φυσιολογικό για ένα άτομο που είναι υπεύθυνο και όχι γιούχου! Είμαι και εγώ σίγουρη ότι θα διαπρέψεις! Εξάλλου κανείς δεν έχει την απαίτηση με το που θα ξεκινήσεις να τα ξέρεις όλα και να είσαι παραγωγική from day one! Το σημαντικό είναι ότι αντιλαμβάνεσαι την ευθύνη της θέσης που θα αναλάβεις, έχεις όλη την καλή διάθεση να μάθεις και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα νέα σου καθήκοντα! :)
Σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια κοριτσάκια μου! Μακάρι να μου κάτσει και να εξελιχθεί σε κάτι καλό, το θέλω τόοοσο πολυ!!!
πω κοριτσια ζηλευω που ειστε φιλες στο φβ!!!
ετσι μου ρχεται να κανω ενα δευτερο προφιλ καινα χω φιλες εσας και να μην εχω τον δικο μου!!!ο οποιος δεν θα ξερει καν την υπαρξη του δευτερου λογαριασμου γιατι ειναι αυστηρος!!!!ΧΑΧΑΧΑ
καλη ιδεα μου φαινεταο:eureka::eureka:
Elakion, η καρδια μου μαζί σου για τη δουλεια!
Ξενυχτισμένη μου Μακόνες σε ευχαριστώ!!! Καλέ συ τι έπαθες και βρυκολάκιασες;;; :lol:
δεν ξερω... το μάτι γαρίδα σε συνδυασμό να πέφτει η ζυγαριά σε νούμερα χωρίς λόγο!
κοριτσακι, ξεχαστηκα! καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά!
Πω πω Μακ μου όντως πήρες φόρα! 63,7!!! Ουαου! Αν νιώθεις καλά, δεν έχεις αδυναμίες και τρως νορμάλ δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.
το τζινακιο ακομα στρωνει επιδερμιδα???
προσοχη στη κουραση!
αν και παει σε αλλο τοπικ το βαζω εδω