15αρα θα γινει στο τελος!Quote:
Originally posted by lila198621
το τζινακιο ακομα στρωνει επιδερμιδα???
Printable View
15αρα θα γινει στο τελος!Quote:
Originally posted by lila198621
το τζινακιο ακομα στρωνει επιδερμιδα???
να σας ρωτησω ειχε καμια απο εσας ανεβασμενη φερριτινη???
Καλησπέρα. Σήμερα παραδόξως δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι, είχα διάφορα να κάνω και τώρα ξεμπέρδεψα. Eli μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και να συνεργαστείτε. Καλή επιτυχία. Koritsaki με το καλό να ξεκινήσεις κι εσύ τη δουλειά σου την άλλη εβδομάδα. Μακ αν τρως κανονικά και δε νοιώθεις αδυναμία δεν πειράζει που αδυνατίζεις. Οταν ξαπλώνεις να σκέφτεσαι μόνο ευχάριστα πράγματα.
καλε που εξαφανιστηκατε πανω που εμφανιστηκατε????
Μιλουσα με τον πατερα 40 λεπτα στο τηλ, νευριασε που εφυγαν οι αλλες και με αφησανε να κανω μετακομιση μονη μου, μου ελεγε μην τολμησεις και σηκωσεις βαρη η καθαρισεις, τωρα ειναι ωρα να κοιτας τον εαυτο σου κτλ κτλ, εβαλα και σε καποια φαση τα κλαματα και εκλαιγα στο τηλ επι 1,5 ωρα πρωτα με τον μπαμπα και με τα με την μαμα που μιλουσα, με επιασε το παραπονο που μου εφησεν τοσα πολλα να κανω και ειχα και μια κριση πανικου (εχω ξαναπαθει!) και προσπαθουσαν να με ηρεμισουνα πο το τηλεφωνο! Γενικα ειμαι ενας πολυ αισιοδοξος ανθρωπος και δεν το βαζω κατω αλλα μου φανηκαν βουνο ολα οσα εχω να κανω και τελικα δεν θα κανω τιποτα! Θα μαζεψω μονο κατι σκουπιδια που εχω και θα βαλω ζιλοτειπ σε 4 κουτες και τελος! Δεν θα σκασω εγω για το σπιτι! Μιλησα τωρα και με την Βερονικα (η αδερφη μου) και μου ειπε οτι πηγαν ολα καλα στη δουλεια, απο αυριο πιανει κανονικα στις 7 παρα πρεπει να ειναι ηδη εκει αρα θα ξεκινησαι κατα τις 6 το πρωι.. Αντε να ξεμπερδευω να παω και εγω Λονδινο γιατι μου ελειψε πολυ! Η φασαρια του ο κοσμος του... Εδω ειναι νεκρα! Δεν λεγεται αδικα η πολη των νεκρων!! Χαχεχεχαχ
Να συναντηθουμε και επιτελους βρε κοριτσακι να δει και ο φιλος σου οτι δεν ημαστε κακοποια στοιχεια να αρχισεις να μας κανεις αντ στο φεις!! Χιχιχιχιχιχι σου στελνω τωρα τον αριθμο μου!
γιούχου!
Μόλις επέστρεψα από την πρώτη μου επίσκεψη στο γυμναστήριο, μια χαρά ήταν, ποδήλατο, ασκήσεις για πλάτη και πόδια. Δεν κουράστηκα ιδιαίτερα και έκλεισα και ραντεβού για personal training την Πέμπτη.
Όντως, δεν ζαλίζομαι, τρώω κανονικά τις μερίδες μου τακτικά, έφαγα και καναδυο παγωτάκια τελευταία(χιχι), όλα καλά, πιστεύω πως τωρα με το γυμναστηριο που κατα βαση γυμναζομαι για σύσφιξη, θα φρενάρω.
Ανυπομονώ να τελειώσει η ανακαίνιση του πατρικού μου κ να πεπιστρέψει η μανούλα εκεί γιατί ειναι καλοκαίρι και το νευρικό μου σύστημα δεν αντέχει πολλά πολλά ,τύπου φάε-κάτσε εδώ-γιατί δεν το έβαλες εκεί- που θα πας- που ησουν-ξανα φαε-γιατί δεν εφαγες φρουτο κτλ.
Αισίως κλείνω 38 ώρες άυπνη, δεν νιώθω καμία υπνηλία ή κούραση, αντιθέτως είμαι στην τσίτα αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθώ απόψε γιατί αύριο με περιμένει πολλή κ σοβαρή δουλειά και δεν πρέπει να πάω κλαταρισμένη στην εργασία μου..
Μακ μόλις διάβασα το 38 ώρες άϋπνη μου ήρθε χασμουρητό!! Τι πίνεις και δε μας δίνεις;; Ελπίζω τώρα με το γυμναστήριο να κουράστηκε λίγο ο οργανισμός σου και να κοιμηθείς το βράδυ.
Κοριτσια εκανα τον πρωτο μου κανονικο εμετουλι.. Πρωτα σαλια αλλα αν δεν εκανα νομιζα θα πεθανω! Δεν εφαγα πολυ γρηγορα αλλα πιστευω με το κλαμα που εκανα πριν δεν αντεξε ο οργανισμος το φαγητο.. Αν ειναι ετσι σημερα δεν με βλεπω να τρωω τιποτα.. Τελειωσαν και η βιταμινες και αυριο πρεπει να παρω!!
Μην ξεχασω να αναπνεω..
Wow ίσως να ζορίστηκε το στομάχι σου από τη στενοχώρια σου, αν το νοιώθεις κάπως φάε κάτι ελαφρύ ή πιες λίγο γάλα. Κοριτσάκια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Μακουλινι αυτο που περιγραφεις δειχνει οτι εισαι σε υπερενταση.Προσπαθησε να ηρεμησεις,φαε κατι πιο βαρυ να σου φερει υπνηλια κ πριν πεσεις πιες ενα γαλα ζεστο η ενα χαμομηλι.Αλλα πανω απο ολα αδειασε το μυαλο σου!Σου ευχομαι να κοιμηθεις καλα αποψε κ για καλο κ για κακο σου στελνω κ τα προβατακια για ν'αρχισεις να μετρας.....
Ναταλια τα συναισθηματα επηρεαζουν αμεσα το στομαχι.κανε μια σουπιτσα η φαε καμια φρυγανια για να μην εχεις πολλα υγρα στο στομαχακι σου.οσο για τον υπνο θα σας πω οτι οταν επεσα στο δευτερο επιπεδο καταθλιψης οταν πηγα να ζησω μονη μου στην αθηνα κοιμομουν μονο καθε σ/κ που κατεβαινα στο πατρικο μου.ολη την υπολοιπη εβδομαδα κοιμομουν μονο μια με δυο ωρες αν ημουν τυχερη.και πηγαινα κανονικα σε εργαστηρια μαθηματα νοσοκομεια.
Καληνυχτα τζινακι!!!καλη ξεκουραση!!!!
Να πω καλη τυχη στο κοριτσακι που αρχιζει δουλεια!
καλη τυχη κ στο Ελακι να παρει τη δουλεια!
Καλη τυχη κ στο Τζινακι να βρει δουλεια να πληρωσει την παλιοΔΕΗ!
Καληνυχτα Τζινακι αλλα πολυ υποπτο ειναι αυτο!Απο τις 11?Οτι κ αν κανεις να το κανεις καλα.......:kiss::kiss:
Εχω τρελα νευρα σημερα.ολη μερα ημουν σε διαθεση αλλων εποχων μαυρων και αραχνων.και ακομα ετσι ειμαι.ολα μου φταινε συνεχεια γκρινιαζω νομιζω πως ολοι ειναι εναντιον μου και οτι ειμαι αορατη.