Quote:
Originally posted by -wow-
Ρε Καλλιοπη εμενα μου φαινεται λες και μου το κλεινει ρε γαμωτο! Και ο γιατρος το εκλεισε! Διαλυση βαρεσαμε ολοι;; Τεσπα καπου ειχα το τηλεφωνο απο τα κεντρικα για τις βιοψιες και τωρα δεν το βρισκω! Αλλα και παλι δεν μπορουν να μου πουν τα αποτελεσματα απο το τηλ, μονο αν βγηκε η βιοψια... Αν σου απαντησει στειλε εδω να δω κατα τι ωρα να την παρω ακι εγω ενα τηλ! Εσυ τι την θελεις; Σε λιγο εχουμε και τις εξετασεις τριμηνου και θα κανουμε ακι καμπυλη ζαχαρου! Μου ειπαν ειναι χαλια!! Και χρονοβορα.. Πως περασαν κι ολας σχεδον 3 μηνες ε; Σαν ψεματα μου φαινεται!!
Μη μου λέτε τέτοια ότι δεν το σηκώνει!!!!γιατί πρέπει να την πάρω κ εγώ σήμερα.....αν δεν μου το σηκώσει θα πάω αύριο από κει...κ αν θες της λέω κ για την βιοψία σου...αρκεί να την βρώ...μου είχε πεί πάντως ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι κανένας γιατρός στο Ιπποκράτειο αλλά αυτό είναι άσχετο με το ότι δεν το σηκώνει εκείνη....για να δω....κ άσε τα κλάματα εσύ μικρή...εμείς οι Υδροχόοι είμαστε χαρούμενοι άνθρωποι (καταβάθος) όσο για την καμπύλη ζαχάρου είναι όντως απαίσια κ χρονοβόρα....είσαι κάνα τρίωρο στο νοσοκομείο χωρίς καν να μπορείς να πιείς νερό...χρειάζεσαι σίγουρα παρέα!!!