σε ποια κατηγορια τα εχει τα βιβλια βρε καλλιοπη???
Printable View
σε ποια κατηγορια τα εχει τα βιβλια βρε καλλιοπη???
οκ το βρηκα
μιλησα με αφη στο τηλ. Θα δουλευει μεχρι το βραδυ, ειναι πολυ ενθουσιασμενη και ειχα καιρο να την ακουσω τοσο καλα στο τηλεφωνο.
Εγω βγηκα εκανα τις δουλιτσες μου και τα ψωνια μου. Πηρα 2 σουτιεν επιτελους με 12.95 ? και τα δυο!!! πηρα και τα αντιστοιχα βρακια +αλλα 4 διοτι μειναμε και χωρις βρακι απο το αδυνατισμα. Εχει και πολυ πλακα να σου πεφτουν τα βρακια, αντε τα παντελονια αλλα τα βρακια, ελεος!!
πηρα και ενα στραπλες σουτιεν ακομη λαμε!!! μονο ομως το πανω γιατι απο κατω εχω να το συνδυασω. Πηρα και της κορης μου βρακακια πολυχρωμα, με πριγκιπισες, ζωακια κλπ διοτι απο εβδομαδα θα της κοψω την ημερισια πανα. Ηρθε η ωρα και νομιζω οτι το θελει και αυτη. Ο γιατρος μας ειπε απαξ και την βγαλουμε να μην την ξαναβαλουμε ξανα την πανα και οτι θα μπερδευτει το παιδι. Προς το παρον θα την βγαλω εντελως απο εβδομαδα αλλα θα την κρατησω το βραδυ και βλεπουμε τι θα πει και η κορη μου.
Λιλα την περιμεναμε την αντιδραση της μπιρι μπιρι. Οταν ηρεμισουν λιγο τα πνευματα συζητηστε το με ηρεμια. Εξαλλου και εσυ δεν ξερεις τι θελεις ακομη . Στο αγορι ποτε θα μιλησεις. ?
Μακάρι να γίνει έτσι αλλά τώρα με έχει άγχος μεγάλο!!!!!ελπίζω σε έναν μήνα να λέω ακριβώς τα ίδια με σένα!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ada επειδή θα συνέλθεις γρήγορα θα δεις και μόνη σου ότι δεν θα χρειάζεσαι τους δικούς σου παρά μόνο για παρέα. Συμφωνώ να βάλεις τα κλάματα από τη χαρά σου όμως! Εγώ έχω κλάψει αρκετές φορές από τη χαρά μου γιατί επειδή περνάει γρήγορα ο καιρός μου φαίνεται ότι κοιμήθηκα το βράδυ παχιά και ξύπνησα το πρωί αδύνατη! Σύντομα θα καταλάβεις τι εννοώ.
χαχαχαχαχα μου την έφερες....εγώ είμαι γνωστή κλαψιάρα οπότε επιτρέπεται....δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλάψω είτε γενικά είτε πριν την επέμβαση!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Ελα ρε Αβα τωρα μου το λες που εκανα ολες τις κουτες;; Χαχαχ
Αστα νομιζα οτι δεν θα τελειωσω ποτε! Αυριο ερχονται να τις παρουν επιτελους! Και μονο που σκεφτομαο οτι Σεπτεμβρη πρεπει να ξεπακεταρω κουραζομαι!
Αντα μου ελεγες εμενα να μην κλαιω και κλες εσυ τωρα; Να κλαις σε κανενα μηνα μετα την επεμβαση απο χαρα για τα κιλα που θα εχεις χασει!!!
κ από χαρά κλαίω άνετα...έχω όλα τα ρεπερτόρια του κλάματος!!!!!
κοριτσια!!!!!!!! μονο λιγο ελειψα και εχουμε τοσο ευχαροστα νεα!!!!!!
μπραβο μπραβο μπραβο ελλη!!!!!!1 πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!! ειναι τα πιο ευχαριστα νεα της ημερας!!!!!!!!!
σου ευχομαι να ερχονται στο γραφειο πολλες πολλες δουλειες!!!!!!
αβα! επιτελους τελος!! με τις δουλειες!!! με γεια τα ψωνακια σου!!!!
με γεια και σε σενα κατερινα! και στην κορουλα σου!!!!!
λιλα εγω και το δικο σου νεο ευχαριστο θα το πω γιατι το εβγαλες επιτελους απο μεσα σου αυτο που σε βασανιζε σαν σκεψη. επρεπε να το πεις στην μπιρι μπιρι. οποτε καλλιο αργα παρα αργοτερα. επισης η πρωτη της αντιδραση ηταν μαλλον αναμενομενη....αλλα αστην να ηρεμησει και θα το συζητησετε ξανα. για το Γ. ξερει?οτι ειστε μαζι? γιατι αν θυμαμαι καλα τον συμπαθουσε ιδιαιτερα...
επισης μην σκεφτεσαι πως οτι και να γινει θα δυσαρεστησεις καποιον. κυριως σκεψου και κανε αυτο που θα ευχαριστησει εσενα περισσοτερο, η αλλιως αυτο που θα σε δυσαρεστησει λιγοτερο.
Κοριτσάκια μουυυυυυ!
Μπήκα λίγο στα κλεφτά τώρα που λείπει κόσμος να σας πω μια καλησπέρα! Είμαι τόσο ανακουφισμένη που επιτέλους βρήκα κάτι έστω και περιστασιακό να απασχολούμαι! Αν και κάτι μου λέει ότι σύντομα δεν θα είναι καθόλου περιστασιακό. Μακάρι όμως το καλοκαίρι να κυλήσει λίγο πιο ήρεμα και να το χαρώ, τώρα που δεν θα έχω άγχος πως θα πληρώσουμε το νοίκι μας. Το περιβάλλον στην δουλειά είναι μια χαρά, τους περισσότερους συναδέλφους πράγματι τους γνωρίζω ήδη και ειδικά με την κοπέλα της κοστολόγησης έχουμε ξαναδουλέψει πολλές φορές μαζί :D. Το έχω ρίξει με τα μούτρα στην μελέτη και διαβάζω σχέδια και προδιαγραφές και προσπαθώ να εγκλιματιστώ γιατί την άλλη Παρασκευή καλώς εχόντων των πραγμάτων παραδίδω.
Είμαι πολύ περίεργη να δούμε πως θα βγει και το οικονομικό, το οποίο ναι μεν το συζητήσαμε, αλλα δεν μπόρεσε να μου δώσει νούμερο ο νέος μου εργοδότης, μιας και κάθε κοστολόγηση είναι διαφορετική. Δεν με πειράζει, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι η αμοιβή θα είναι ικανοποιητική. Το πιο σημαντικό είναι ότι δέχτηκε να μην κάνω έναρξη εργασιών απευθείας, οπότε προς το παρόν γλυτώνω τα έξοδα έναρξης και ασφάλισης και ΦΠΑ. Θα το δούμε στην πορεία, ανάλογα με την συχνότητα που θα με απασχολεί και το τι θα πληρώνομαι.
Σας φιλώ τώρα!
Τα υπόλοιπα το βράδυ!
Lila πού την έκανες την επέμβαση εσύ???πόσο δύσκολα μου φαίνονται αυτά που έγραψες!!!!Επίσης Lila αν δεν έχεις τρελά συναισθήματα για το αγόρι σου ΄τότε κάνε ότι καλύτερο για τον εαυτό σου....συνδίασε καρδιά με λογική... :)
koritsaki κ εγώ λατρεύω το κρέας...μπορώ να τρώω όλα μου τα γεύματα κ κάθε μέρα....εσύ από την στιγμή που δεν έχεις χειρουργηθεί καλό θα ήταν να μην ακολουθήσεις παρόμοια δίαιτα κ σε καμία περίπτωση να μην είναι η ίδια κάθε μέρα!!!!καθόλου κόπος να σου στείλω...μέχρι αύριο θα την έχεις ..απλά στείλε μου u2u το μαίλ σου να σου στείλω εκεί!!!!
Καλλιόπη αυτό με τον γιατρό το έχω αναρωτηθεί κ εγώ!!!αλλά το έχω ψάξει κ λένε ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του..έχει εγχειρήσει τον Σημίτη...και να σου πω την αλήθεια νοσοκόμα που δουλεύει στο Ιπποκράτειο κ είναι φίλη της μαμάς μου με έστειλε σ'αυτόν γιατί είναι ο καλύτερος λέει!!!
Όσο για την προισταμένη να είσαι σίγουρη ότι θα τσακωθώ αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί εγώ δεν αντέχω κ πολλά πολλά!!!!ειδικά να μιλήσει με υφάκι κ τέτοια δεν γίνετε....μου γυρνάει το μάτι....χαχαχαχα
τι ευχαριστη η παρεμβαση στα κλεφτα της ελλης!!!
αντα μου τωρα καταλαωα τι σημαινει το ονομα σου!!! ειμαι οτι να ναι!!! αντα για παντα!!!!εγω το μετεφραζα καπως ''αδαγιαπάδα'' και λεω κανα χωριο θα ειναι! μαλιστα νομιζα οτι ειναι και στη μυτιληνη! χαχαχαχαχαχαχα!!
θα σου στειλω με u2u το μαιλ μου κι οταν μπορεσεις μου τη στελνεις!!! ευχαριστω προκαταβολικα!!!
ποσο χαιρομαι που με καταλαβαινεις για το αγορι μου...
αχ κοριτσια ενα περιεργο πραγμα, οταν κοιμαμαι μονη μου δεν το ευχαριστιεμαι,δεν ξεκουραζομαι καθολου...
οταν κοιμομαστε μαζι κοιμαμαι σαν το πουλακι!! και σημερα πχ ξυπνησαμε και οι δυο 6 και μιση και ημασταν εντελως φρεσκιοι!!!
αντε να γυρισει μονιμα κι οριστικα να βαλουμε και μεις τη ζωη μας σε ενα προγραμμα...
ελακιον πολυ εχω χαρει με τα νεα σου και περιμενω τις λεπτομερειες οταν γυρισεις σπιτι.εγω φευγω τωρα γιατι αποφασισα σημερα να το ξεφουρνισω σε ολους.οποτε αν αργοτερα δεν μπω να σας πω νεα μου ή θα με εχει σφαξει ο γιωργος ή θα εχω κοψει τις φλεβες μου απο αυτα που θα μου σουρει ή η μανα μου θα εχει γινει μηδεια.αααα ή το οτε θα μου εχει κοψει το ιντερνετ.cu later.
Y.Γ. αντα στον ευαγγελισμο την εκανα και τιποτα δεν ηταν δυσκολο ολο ηταν μια χαρα.οταν εφυγα απο το νοσοκομειο μου κακοφανηκε με τους ειδικευομενους που εχασα
εγω κοιμομουν 4 χρονια μονη που λεει ο λογος γιατι μονο υπνο δεν ειχα αλλα οταν αρχισαμε να κοιμωμαστε παλι μαζι μου κακοφανηκε και δε μπορουσα να συνηθισω τωρα ολα καλα αλλα αν πιασει παλι δουλεια δε ξερω πως θα αντιδρασω!Quote:
αχ κοριτσια ενα περιεργο πραγμα, οταν κοιμαμαι μονη μου δεν το ευχαριστιεμαι,δεν ξεκουραζομαι καθολου... οταν κοιμομαστε μαζι κοιμαμαι σαν το πουλακι!! και σημερα πχ ξυπνησαμε και οι δυο 6 και μιση και ημασταν εντελως φρεσκιοι!!!
ελλη πολυ ωραια τα νεα σου ολα πανε καλα αντε να το ξεφουρνισει και η λιλα να βρει και η τζινα μια δουλιτσα και μετα ας σκεφτει και εμενα λιγο ο θεουλης!
βρε κοριτσια η αγγελικουλα τι εγινε????
τη χασαμε !
Ξυπνησα και εγω! Οχι οτι κοιμηθηκα και καθολου, με επαιρναν συνεχει τηλ μια η μαμα μια ο μπαμπας και μια η αδερφη να μου πει πως τα παει πρωτη μερα στη δουλεια!!
Ελι μου συγχαρητηρια και ευχομαι να πανε ολα τελεια στη νεα σπυ δουλεια!! Αρχισες και εσυ την ιδια μερα με την αδερφουλα μου!!! Καλη επιτυχια και στις δυο σας!!
Αβα μου κοσμηματα και τετοια τα παιρνω καθε φορα μαζι μου! Οσων αφορα για εσωρουχα.. ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΟΛΑ! Οπως και τα πιατα κατσαρολικα της κουζινας!! Απο Σεπτεμβρη πρεπει να αγοραζω παλι! Βασικ τα ειδα με σα στα ντουλαπια, δεν ξερω πως μου την εδωσε, πηρα 2 μαυρες σακουλες και αρχισα να τα πεταω! Οι γειτονες θα νομιζαν οτι μαλωνω με καποιον! Πεταξα και εσωρουχα γιατι πρωτον ειναι πανφθηνα εδω (Ελλαδα επαιρνα 15ευρω το βρακι και εδω 2 λιρες!) και 2ον δεν μου καθοταν καλα να τα βαλω σε κουτες και απο σεπτεμβρη να τα πλενω παλι κτλ κτλ... Ελλαδα εχω αλλα εσωρουχα, κρατησα εννοειτε μπολικα για να εχω αλλα τα εβαλα στη βαλιτσα μου..
Τωρα λεω να παω σουπερ μαρκετ να παρω τιποτα να φαω αλλα δεν ξερω τι! Εχω στερεψει απο ιδεες και μετα το χθεσινο αδειασμ δεν παει τιποτα κατω! Αφου εχτες επινα το γαλα μου και σε καποια φαση συνειδητοποιω απο που βγαινει το γαλα (το κανω πολλες φορες!) και αηδιασα.. Το ηπια με το ζορι...
Οσον αφορα τον υπνο Αντα μου, εγω με σι περσυ κοιμομουν μονη μου! Με παρακαλουσαν φιλες μου να κοιμηθουμε μαζι, να μιλαμε ολη νυχτα, να βλεπουμε ταινιες κτλ και μετα να κοιμηθουμε μαζι (sleepover) αλλ εγω τιποτα! Απο μφετος τον σεπτεμβρη που το καναμε και βλεπαμε ταινιες σχεδον καθε νυκτα και κοιμομουν με αλλους καθε μερα, δεν μπορω να κοιμηθω μονη μου.. Μια φοβαμαι, μια μου λειπει να ειμαι σιγουρη οτι καποιος ειναι διπλα μου... Φανταζομαι δε αν ειμαι και φιλος η συζηγος, σου λειπει πιο πολυ!!
επεστρεψα.