Εγω εχω προβλημα με τον υπνο , δεν κοιμαμαι καλα ..............τις τελευταιες μερες ξυπανω ενδιαμεσα την νυχτα ........ θα δω τι θα κανω ............Οσο για τη διατροφη πρεπει το απογευμα και εγω να ενταξω καποιο φρουτο ή γιαουρτι ............
Printable View
Εγω εχω προβλημα με τον υπνο , δεν κοιμαμαι καλα ..............τις τελευταιες μερες ξυπανω ενδιαμεσα την νυχτα ........ θα δω τι θα κανω ............Οσο για τη διατροφη πρεπει το απογευμα και εγω να ενταξω καποιο φρουτο ή γιαουρτι ............
οι χυμοί του εμπορίου όσο και να μην περιέχουν ζάχαρη,περιέχουν αρκετά σάκχαρα πό τα ίδια τα φρούτα,δεν είναι ότι καλύτερα,βασικά είναι κενές θερμίδες...καλύτερα να πίνεις καφέ Γωγώ μου παρά αυτούς!επίσης έαν σου αρέσει κυκλοφορεί κ τσάι με υποκατάστατα ζάχαρης,αν δεν μπορείς να φας αρκετή ποσότητα στα ενδιάμεσα φάε τουλάχιστον μία φέτα τυρί,αρκεί για να πάρει μπρος ο οργανισμός σου
αααααααα τώρα διάβασα για το γιαούρτι,πολύ καλή λύση!εγώ έτρωγα 1 κάθε μέρα,το απόγευμα!κ όταν ήθελα κάτι γλυκό νεράκι/μηλαράκι/ζαχαρίνη βράσιμο κανένα πεντάλεπτο κ γλυκάκι στο λεπτό
Ναι aggeloydaki απο σημερα θα τρωω κατι μικρο ενδιαμεσα γιατι μεταξυ γευματος και βραδινου ειναι πολλες οι ωρες ...........
Aggeloudaki, μπραβο για την τεραστια απωλεια σου.
Πως νοιωθεις τωρα, εχεις συμβιβαστεί με την καινουρια σου
εικονα? Πρεπει να ειναι τελεια, ετσι δεν ειναι?????
Σήμερα:
Πρωινο : 2 γαλλικους -γαλα , 1τοστ μονο με τυρι
Ενδιαμεσα : 1 χορτοσουπσα , 1/2 χυμο
Γευμα : 4πηρουνιες μικρες πουρε , 1 1/2 φετακι ντοματα και 1 μπουτακι μικρο κοτοπουλο
Ενδαμεσα : 1/2 γιαουρτι , 1 χυμο
Βραδινο : κοτατζ τζηζ , ντοματα και 1 φετα ψωμι φρυγανισμενο ...................
Alma, πως πηγες σημερα με το γευμα?
το ευχαριστήθηκες το μπιφτεκακι και το μπροκολο?
Oxi veronika μου εκανα τον ενα εμετο μετα τον αλλον.............Κατι μου επεσε πολυ βαρυ και δεν εφαγα και πολυ να πεις ...τελος παντων, δεν ηταν η μερα μου σημερα ..
Τωρα το απογευμα απο τον πολυ εμετο ενοιωσα αφυδατωμενη και απο την βιασυνη μου ηπια μονορουφι χυμο με νερο και ειχα αλλους εμετους ............δεν με θελει σημερα καθολου ..........
Ας γραψω και τα σημερινα μου :
Πρωινο: 2/3 τοστ , 1 γαλλικο -γαλα
Γευμα : 1/2 μπιφτεκι , μπροκολο σαλατα (δυστυχως δεν τα δεκτηκε το στομαχι μου )
Ενδιαμεσα : 1/2 ποτηρι χυμο
Ενδιαμεσα : μια μικρη μπανανα
Βραδινο: 1 αβγο , 1 φετα ψωμι σικαλεως φρυγανισμενη , ελαχιστο μπροκολο ...............
Alma μην στενοχωριεσαι,σιγα σιγα ολα θα γινουν....
δοκιμαζε μια μια τις τροφες που ξεκινας απο την αρχη!
Το εχω ακουσει και απο αλλους φιλους μου που χειρουργήθηκαν,
τροφες που πριν δεν τις ετρωγαν και τωρα τις τρωνε ανετα
και αλλες που δεν μπορουσαν να φανε πριν και τωρα τις
δεχοντε μια χαρα.
Μαθενουμε να τρωμε απ΄την αρχη, οπως τα μωρα....
Χτες V eronika εν μερει φταιω και εγω για τους εμετους αλλα με βοηθησαν να καταλαβω πολλα πραγματα αλλα με βοηθησαν να καταλαβω πολλα πραγματα για τη διατροφη..
αχ αυτά τα σληβαρισμένα στομάχια μας τι τραβάνε και εμείς μαζί τους!Πρέπει να δοκιμάζεις απο λίγο για να δεις τι σε πειράζει Alma μου.Και να σκέφτεσαι οτι υπάρχουν και χειρότερα,βλέπε εμένα!χαχα 3 μηνες μετά και ακόμα δεν έχω μπεί σε καλούς ρυθμούς.Η Veronika απο την άλλη ,βλέπω οτι τα πάει περίφημα!
εγω Stellaki moy για πρωτη φορα καταλαβα τι σημαινει σληβαρισμενο στομαχακι χτες , με βοηθησαν οι εμετοι να δω τα λαθη μου .......
Εγώ πάλι,το κατάλαβα με το που βγήκα απο το χειρουργείο!χαχα Θα περάσουν Alma μου,απλώε θέλει να πηγαίνουμε λαου λαου που λένε!Σκέψου και τις κοπέλες με δακτύλιο.Σε εμας,καποια στιγμη,θα στρωσει η κατασταση και θα μπορουμε να τρωμε λγο μεν αλλα με ενα αλφα καλο ρυθμο.Αυτες οι έρμες,πρεπει να τρωνε σαν πουλακια εσαει!
Στελλα μου διατροφικα που βρισκεσαι τωρα ;;;