:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Γι'αυτο οι ομορφοι εσωτερικα ανθρωποι,δεν συγκρινονται με αυτες που περιγραφεις Πωλινακι!
Printable View
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Γι'αυτο οι ομορφοι εσωτερικα ανθρωποι,δεν συγκρινονται με αυτες που περιγραφεις Πωλινακι!
Κούκλα μου παντού υπάρχουν καλά. Φτάνει τα αναγνωρίζεις.
Τώρα έχουμε Πάσχα. Μεθαύριο έχουμε σούβλισμα, αρνί, ρίφι, κοκορέτσι, και ότι άλλο ο καθένας έχει να κάνει.
Αυτό δεν είναι ευτυχία? Το να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια γιορτή όπως της αξίζει?
Υπάρχουν ανθρώποι που δεν έχουν καν καθαρό νερό να πιουν και ευχαριστούν τον θεό που τους δίνει κάπιος μια χούφτα ρύζι για να φαν....
Αυτό το ποτήρι πώς το βλέπετε?
Προσπαθω να σκεφτομαι αυτα πριν κλαφτω για αλλη μια φορα για το α ειμαι χοντρη,α δεν εχω ωραιο σωμα κτλ κτλ
συμφωνω,απλα εγω εχω την ταση να με συγκινω παντα με το "καλυτερο",ετσι πεφτω στην παγιδα συχνα να μην αναγνωριζω το "καλο"...
Quote:
Originally posted by absolute
εχεις δικιο Πωλινακι...καλα οσο γι αυτες ειναι απλα τραγικες...βιτρινα,παραστασ η,ενα απλο τιποτα...
Γιαυτό και δεν πρέπει να συγκρίνουμε ποτέ τον εαυτό μας με κανέναν.Quote:
Ο καθένας είναι μοναδικός, είτε όμορφος, είτε άσχημός, χοντρός, λεπτός, κοντός, ψυλός, και ξεχωρίζει για αυτό που είναι.
Χαρίτε την ζωή σαν κορίτσια μου!!!!
Εμένα με διαβάζετε τόσο καιρό, φαντάζομαι θα είδατε ότι πέφτω συχνά, ότι έχω πολλά προβλήματα, κιόμως χαιρομαι. Και χαίρομαι γιατί ξέρω πως ο θεος μας στέλνει μόνο όσα μπορούμε να αντέξουμε, και αφού μου στέλνει πολλά εμένα, τότε συμαίνει πως με εμπιστέυετε, και πως έχει μεγάλα σχέδια για μένα.
Γιατί λοιπόν να μυζεριάζω?
Αυτό που λες εσύ "καλύτερο" έχεις σκεφτεί ποτέ πως και αυτό ίσως σε ζυλέυει και συγκρίνετε μαζί σου, γιατί θεωρεί εσένα "καλύτερη" από αυτό?Quote:
συμφωνω,απλα εγω εχω την ταση να με συγκινω παντα με το "καλυτερο",ετσι πεφτω στην παγιδα συχνα να μην αναγνωριζω το "καλο"...
:smug::smug b::smug::smug b: ΝΑΙ!νομιζω ισχυει και στην περιπτωση μου...Quote:
Και χαίρομαι γιατί ξέρω πως ο θεος μας στέλνει μόνο όσα μπορούμε να αντέξουμε, και αφού μου στέλνει πολλά εμένα, τότε συμαίνει πως με εμπιστέυετε, και πως έχει μεγάλα σχέδια για μένα.
ΑΧ,ΒΡΕ ΘΕΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...
Για μενα "καλύτερο" δεν είναι μια κοπέλλα που έχει τέλειο σώμα, κάπιος ο οποίος έχει πολλά λεφτά, κάπιος ο οποίος έχει τον τέλειο σύντροφο, κάπιος ο οποίος έχει τεράστειο σπίτι χωρίς δάνεια κτλ.
Για μένα "καλύτερο" είναι αυτός που όσα προβλήματα και να έχει, όσα εμπόδια και να βρίσκει στην ζωή του, συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, να χαμογελάει, και να λέει θα τα καταφέρω!!!!
Σε όλους στέλνει κούκλα μου. Και να ξέρεις, όσο σου στέλνει, συμαίνει ότι είναι δίπλα σου, σε παρακολουθεί, δεν σε έχει παρατημένη.Quote:
:smug::smug b::smug::smug b: ΝΑΙ!νομιζω ισχυει και στην περιπτωση μου...Quote:
Και χαίρομαι γιατί ξέρω πως ο θεος μας στέλνει μόνο όσα μπορούμε να αντέξουμε, και αφού μου στέλνει πολλά εμένα, τότε συμαίνει πως με εμπιστέυετε, και πως έχει μεγάλα σχέδια για μένα.
ΑΧ,ΒΡΕ ΘΕΕ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...
χμ..............δυσκολο αλλα και παλι δεν ξερω....Quote:
Originally posted by polinaki1983
Αυτό που λες εσύ "καλύτερο" έχεις σκεφτεί ποτέ πως και αυτό ίσως σε ζυλέυει και συγκρίνετε μαζί σου, γιατί θεωρεί εσένα "καλύτερη" από αυτό?Quote:
Καθόλου δύσκολο. Απλά εσύ δεν μπορείς να το αναγνωρίσεις.Quote:
χμ..............δυσκολο αλλα και παλι δεν ξερω....Quote:
Μην το παρετε στραβα αυτο που θα πω αλλα υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στη ζωη, κανεις ενα μεγαλο κωλοδαχτυλο και προχωρας
Και πριν σκευτει ο καθενας το οτιδηποτε η πει απο μεσα του " ναι μιλαει και το μιτσοκολο παντρεμενη ευτηχισμενη και εγκυος" απ τα 15 μου μεχρι προτεινος , τωρα ειμαι 28 την εβγαζα στα νοσοκομεια. Χαμογελαστε και ξεκολληστε πραγματικα η ζωη θελει κοτσια , πιαστε την απ τα @@ και προχωρηστε
Καλο πασχα αλικακι μου να εχουμε με υγεια!!! :) :D
Θενκς!!! Το ξέρω!!!!!Quote:
Originally posted by AliceSante
Quote:
Για μενα "καλύτερο" δεν είναι μια κοπέλλα που έχει τέλειο σώμα, κάπιος ο οποίος έχει πολλά λεφτά, κάπιος ο οποίος έχει τον τέλειο σύντροφο, κάπιος ο οποίος έχει τεράστειο σπίτι χωρίς δάνεια κτλ.
Για μένα "καλύτερο" είναι αυτός που όσα προβλήματα και να έχει, όσα εμπόδια και να βρίσκει στην ζωή του, συνεχίζει να κοιτάει μπροστά, να χαμογελάει, και να λέει θα τα καταφέρω!!!!
:thumbup: polinaki moυ είσαι απόλαυση!!!!