χαχχαχα εναι δεν φταιω εγω τα στερεοτυπα τις κοινωνιας φταινε :p
Printable View
Ελα μη ντρεπεσαι, αν θες να κλαψομουνιασεις σημερα καντο, δε παρεξηγω ουτε εγω ουτε κανεις :P Η καντο σε πμ αν θες...
Δεν υπαρχει λογος να προσποιεισαι και να βαζεις μια ευδιαθετη μασκα σωνει καλα, τουλαχιστον οχι σε αυτο το φορουμ... :) Αν οντως νιωθεις καλυτερα ομως παω πασο :)
Γενικα να το εχεις υποψη, ειναι μεγαλη κολπαδια αυτη...αν εισαι κακοκεφος μη πιεζεσαι να πειθεις τον εαυτο σου και τους αλλους οτι δεν εισαι, καθυστερει την βελτιωση της καταστασης και πιεζεσαι αδικα. Φευγει πιο γρηγορα αν το αποδεχτεις αλλα παραλληλα κανεις τα βηματα που χρειαζονται για μια θετικη αλλαγη...ισως ειναι και ο υπνος ξερω γω...ε οι υπολογιστες, ο λιγος υπνος, η πιεση να πας γυμναστηριο σωνει και καλα και να κουραστεις σωματικα και ψυχικα εκει που εισαι δεν εισαι σε φαση, ε πολυ θελει ο ανθρωπας; Μηπως θες νανια ρε...; Να σου πω παραμυθι; Τι θες; :p
Οτι θες.
α ωστε με εβγαλες και κλαψομουνι ε? χαχαχα:p
oxi παντως ειμαι καλυτερα απο πριν να σ πω την αληθεια.
Δεν ξερω τι ακριβως φταιει ,νομιζω λιγο απ'ολα γι αυτο ,εγινα νταουν ,αλλα τι να πεις συμβαινουν αυτα.
Να φανταστεις πριν δεν ειχα ορεξη ουτε να γραψω μια απο τις γνωστες "μαλακιες" μου, που το εκανα με χαρα τις προηγουμενες μερες μ :p
ξερεις και παραμυθακια ε? :p
Καλα μη το παιρνεις προσωπικα η εγωιστικα...ολοι κλαψομουνιαζουμε που και που και ειναι φυσιολογικο και καλο να ξεδινουμε, ακομα και οι μπρουταλ μαγκες σαν εσενα :P αληθεια.
Και ναι φυσικα και ξερω παραμυθακια, τι κανω στη ζωη μου αν δεν ηξερα παραμυθακια... :)
Καλα δεν ειπα οτι εχει σημασια...ντεκαυλε ειναι και χιλιαδες αλλα πραγματα, καποια απο αυτα χωρις καν μια θετικη πλευρα,οποτε παλι καλα...απλα επισημαινω οτι το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο εχει και τη καλη και τη κακη του πλευρα, αυτο :)
Ας μην ανοιξουμε συζητηση περι αρχετυπων ομως γιατι μετα θα πεσω και θα ειμαι νταουν εγω χαχα
Οταν ειχα γραψει αυτο το σχολιο πρωτη φορα κατι μερες πριν ομως ειχες συμφωνησει και ειχες πει "αλλος ενας λογος να μη παω με τετοια". Τωρα γιατι το ανασυρεις; Θα σου πω γιατι...για να με τσιγκλησεις επιτηδες και να προκαλεσεις και να αρχισουμε να ασχολουμαστε παλι ολοι μαζι σου. Αλλα εγω αρνουμαι να το κανω.
με εχει πιασει μια πεινα γαματα ,παλι στα σουβλακια θα κατρακυλησω
Τωρα ειναι αργα ε; χαχαχα τρια κι ολας ρε θηριο;
Καλα σταματα να λες πιτογυρα γιατι εχω να φαω απο ουτε θυμαμαι ποτε, λυπησου εμας που προσπαθουμε τουλαχιστον...απο τις εντεκα σκεφτομαι να τον φαω τον ντακο να μη τον φαω; Ειμαι με ενα ρημαδι γιαουρτι απο τις εννια -_-
Πφφφφ