-
θα μπορουα να δωσω κατατακτηριες για την ιατρικη και να περασω.εχω μεγαλο πτυχιο και ειχα συμφοιτητες που ηταν ορθια ζωα και τους εκανα τις εργασιες για να περασουν τα εξαμηνα και περασαν ιατρικη.πρεπει ομως να σπουσαζω μεχρι τα βαθια μου γεραματα.για μεταπτυχιακο δεν ενδιαφερθηκα ποτε εδω και δεν ξερω πολλα θα πρεπει να το ψαξω.πρεπει να το συζητησω με τους δικους μου δεν ξερω.θα σκασω.
-
Αχ ρε Λιλα δυσκολη η αποφαση σου.. Περιμενε καιρο οπως ειπε αλλα δεν ξερεις ποτε πως τα φερνει η ζωη.. Και υπαρχουν τοσα "Αν.."....
Πρεπει πιστευω να βαλεις και την λογικη σου να δουλεψει μαζι με το συναισθημα.. Και αν θελεις να μεινεις Ελλαδα, ενα μεταπτυχιακο δεν σου εξασφαλιζει εννοειτε δουλεια αλλα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες στο να παρεις μια..
Η αντιδραση της μαμας σου μου φαινεται λογικη.. Θελει το καλυτερο για το παιδι της και εννοειτε να ειναι οικονομικα ανεξαρτητο! Σκεψου το καλα αλλα μην κατσεις Ελλαδα μονο και μονο επειδη ξερεις τι θα γινει αν φυγεις.. Αν μεινεις και θελεις να πας οντως Αμερικη (που αν δεν ηθελες δεν νομιζω να το συζητουσαμε τωρα καν αυτο) θα νιωθεις εγκλωβισμενη, μπορει να τα ριξεις στο μελλον πανω του που σε κρατησε πισω και θα εισαι και απογοιτευμενη με τον εαυτο σου.. Μπορει και οχι βεβαια.. Αν θες προσπαθησε για την Πατρα αλλα τουλαχιστον δες αν μπορεις να παρεις καποιο external στο offer που σου εκαναν για Αμερικη... Η αποφαση ειναι μονο δικη σου...
-
Καλησπερα κορες!Ολα καλα ολα ανθηρα ελπιζω!Μεγαλη η χαρα μας αφου το Ελακι μας πηρε τη δουλεια!!Περιμενουμε το κουρασμενο κοριτσι να μας πει τα νεα του απο την πρωτη του μερα.Αντε βρε!κ στα δικα σας οι ανεργες!
Λιλακο μου σου το ξαναειπα,αν η αγαπη ειναι αληθινη δεν χανετε.Θα σε περιμενει ακομη κ χωρις να το ξερει.Παντως εσυ μονη σου θα αποφασισεις τι θες πιο πολυ στη ζωη σου.Κοιταξε κ αυτο με την Πατρα.
Αντα με το καλο κοριτσι μου.Εγω μπαινω 23 Ιουλιου οποτε καπου κοντα θα ειμαστε.Κ στα κιλα.ειμαι 130 περιπου.Κ στο Ριο βαζουν κ καθετηρα κ παροχετευση κ σε κρατανε κ 8 ημερες.
Κοριτσακι εσυ ποτε αρχιζεις δουλεια?Καλη η διατροφη αλλα να τρως κλεφτα κ τα φρουτα.Ειναι για να κανει καυσεις ο οργανισμος.Κ μια χουφτιτσα αμυγδαλα που κ που.Αλλα τα ξερεις καλυτερα αυτα αφου αν δεν κανω λαθος εισαι γιατρος.
Καλλιοπακι κ εγω σε μονοκατοικια μενω κ τα σπιτια ειναι πολυ μακρια το ενα απο το αλλο. ποτε δεν φοβηθηκα αφου ο συζυγος τα καλοκαιρια κ τα σκ μενει στο χωριο.Μονο τωρα τελευταια που εκλεψαν κατι σπιτια ,κατι περιεργα αυτοκινητα γυρνουσαν στη γειτονεια κ κατι περιεργα τηλ στις 3 τη νυχτα.
Φρεσκαδουρα το ομορφο Κατερινακι μας!Με γεια τα ψωνια!Ερμε Γαβριηλ...
Τζινακο πηραμε καποιο γραμμαριο βλεπω.Αντε να βαλουμε λιγο ακομη...
-
φυσικα και μπορεις να δωσεις κατατακτηριες και υπαρχει πιθανοτητα να περασεις. απ οσο ξερω το τμημα της πατρας περνει 7-8 ατομα με πτυχια απο ολα τα τει(οχι μονο νοσηλευτικης)το χρονο.το οτι ειχες ''συμφοιτητες που ηταν ορθια ζωα και τους εκανα τις εργασιες για να περασουν τα εξαμηνα και περασαν ιατρικη'' λεει ακριβως αυτο που λεω κι εγω....οτι δυστυχως απο αυτους τους 7-8 που θα παρουν στο χρονο αντε οι 2 να περασουν γιατι εγραψαν καλα και με την αξια τους. οι αλλοι 6 περνανε γιατι...ειναι συγγενεις καποιου καθηγητ, καποιος τους σφυραει τα θεματα, καποιος τα 3 που εγραψαν το βλεπει 9,5 κλπ κλπ γνωστες ιστοριες.....
αν εχεις καποιον που μπορει να σε βοηθιησει στο να περασεις (και εννοω ολους τους παραπανω τροπους) τοτε ναι θα περασεις σιγουρα.
ο βαθμος πτυχιου δεν παιζει καποιο ρολο μια και η καταταξη γινεται με εξετασεις.
αν το προσπαθησεις μονη σου και με ''καθαρα'' μεσα παλι εχεις πιθανοτητες να περασεις. αλλα ειναι πολυ,παρα πολυ δυσκολο.
το θεμα ειναι οτι οι κατατακτηριες δινονται παντα δεκεμβρη...και αποτελεσματα βγαζουν το φλεβαρη...
μπορει το πανεπιστημιο στην αμερικη να περιμενει μεχρι τοτε?η να σε δεχτει ας πουμε τον αλλο σεπτεμβρη???
αν ειναι ιδιωτικο το πανεπιστημιο φανταζομαι τοι θα γινεται....
οπως και να χει θελει πολλη σκεψη το πραγμα. πρεπει να βαλεις κατω τον εαυτο σου και να τον ρωτησεις τι πραγματικα θελεις?
το Γ και την προοπτικη οικογενειας?που για μενα ειναι πολυ σημαντικη?
την αμερικη που θα σου δωσει την εμπειρια του εξωτερικου και επιπλεον προσοντα για τον επαγγελματικο σου τομεα??
-
Τσα! Να μαι και εγώ!
Έχετε γράψει τόσες σελίδες που δεν βλέπω να τις διαβάζω! Και τώρα κάνω δουλειά στο Netbook προσπαθώ να βρω αρχεία και εγκαταστήσω τις παλιές επαφές μου που θα χρειαστώ για την δουλειά μου.
Έπεσα πάνω στα νέα της Λίλας και προβληματίστηκα και εγώ... Λίλα μου μεγάλο το δίλημμα και πράγματι κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να κάνεις εκτός από εσένα την ίδια. Κρίμα που το αγόρι σου δεν σκέφτεται να έρθει μαζί σου, είμαι σίγουρη ότι και για αυτόν θα ήταν μία καλή επαγγελματική κίνηση αλλά είναι μεγάλη η απόφαση. Η μανούλα σου λογικό να αντιδράσει με τον τρόπο που αντέδρασε, δώστης χρόνο και ξανασυζήτησε το και μαζί της εξήγησε της τι νιώθεις και για τον Γιώργο. Ο χρόνος θα περάσει και τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σου, είναι η πρώτη μέρα που το συζήτησες και είναι λογικό να είσαι τόσο μπερδεμένη.
-
γλαυκουλινι!!! κοντοζυγωνει ο καιρος!!!!
εγω την αλλη βδομαδα λογικα πρεπει να αρχισω....
για τα φρουτακια κατι μπορει να κανω...αλλα αμυγδαλα και ολους τους ξηρους καρπους δεν τρωω.....
στο θεμα της δικης μου διατροφης δεν ειμαι γιατρος αλλα ασθενης........αλλιως θα ειχα καταφερει να γιατρευτω τοσα χρονια τωρα.......:rolleyes::rolleyes:
-
ελη! πες μας τα νεα σου!!!!!!!!!!!!!!
-
δεν θελω γαμους παιδια και οικογενειες αυτο μπορω να σας το πω με σιγουρια.στην αμερικη μπορω να αναβαλλω την εγγραφη μεχρι το ανοιξιατικο εξαμηνο οπως μου ειπαν.ειμαι πολυ ερωτευμενη μαζι του και δεν θελω να τον χασω.περιμενω να γυρισει ο πατερας μου να το συζητησουμε ολοι μαζι.δεν ξερω τι θα κανω
-
αφηστε τα δικα μου.ελακι πες μας τα ευχαριστα!!!!
-
Καλησπέρα Ελάκι. Σκεφτήκατε πως θα γιορτάσετε με τον Γιώργο για τη δουλειά σου; Νομίζω ότι έχεις αρχίσει ήδη να του λείπεις αυτό το σ/κ αλλά θα τον παρηγορήσει η χαρά του που θα δουλεύεις.
-
Κορτιτσάκια μου!!!
Είμαι όπως σας είπα περισσότερο ανακούφισμενη!!! Εννοείται πως χαίρομαι πολύ αν και είμαι συγκρατημένη γιατί θέλω να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Προς το παρόν θέλω να δείξω την αξία μου και να μπορέσω να έχω μία καλή συνεργασία χωρίς να με "καπακώσει" κανείς. Η κοπέλα που θα συνεργάζομαι την γνωρίζω όπως σας είπα και από την εταιρεία που δουλεύαμε μαζί και έχει μία τάση αρχηγική. Από την μία θέλω να συνεργάζομαι καλά μαζί της αλλά δεν θέλω να καταλήξω "κάτω" από αυτήν. Θα το χειριστώ όπως κρίνω όταν θα έρθει η ώρα.
Είχα που λέτε μία πολύ όμορφη και φιλική κουβέντα με τον νέο εργοδότη μου και ένιωσα οικία με το καλημέρα σας. Όχι ότι δεν το περίμενα βέβαια! Ο Γιάννης είναι νέος περίπου 45άρης, είναι γεννημένος manager και έχει πολλές γνωριμίες μιας και είναι στην δουλειά χρόνια πολλά. Μιλήσαμε γενικά για την πορεία της εταιρείας και μου είπε ότι πάνε παρόλο το δύσκολο της εποχής αρκετά καλά. Η λογική του είναι να μην δημιουργεί υπαλληλικές σχέσεις, αλλά ανεξάρτητες συνεργασίες ανά έργο. Αυτό μου αρέσει γιατί θα είμαι ευέλικτη ως προς τα ωράρια εργασίας μου και τον χώρο που θα δουλεύω. Μπορώ απ ότι κατάλαβα να δουλεύω και στο γραφείο, αλλά και από το σπίτι μου ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειάς. Μου είπε ότι εδώ και καιρό με σκεφτόταν γιατί έχουν αυξηθεί οι δουλείες του και γιατί του είχα κάνει καλή εντύπωση από την προηγούμενη συνεργασία μας. Και μπορεί αυτή τη στιγμή η συνεργασία μας να είναι περιστασιακή, αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα πιθανόν σύντομα να αλλάξει και να είναι πιο συχνή, όπως είναι πλέον και με πολλά άλλα άτομα που ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάω και εγώ τώρα. Μάλιστα πολλοί τρέχουν και δεν φτάνουν! Θα με πληρώνει με το κλείσιμο κάθε κοστολόγησης αν και εδώ το ποσό το αφήσαμε κενό. Ωστόσο επειδή θυμάμαι ότι ο Γιάννης ήταν δίκαιος με τους συνεργάτες του είμαι σίγουρη ότι δεν θα δουλέψω για ψίχουλα. Βλέποντας και κάνοντας ένα πράμα! Δεν με πειράζει που δεν μου είπε ποσό, μου αρκεί που δεν θέλει να κάνω έναρξη εργασιών άμεσα.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα βάλω την άλλη κοπέλα στην θέση της γιατί ήδη μου ζητάει να της δίνω λογαριασμό για ότι κάνω και αυτό δεν μου αρέσει και επίσης δεν μου το διευκρίνισε και ο Γιάννης ότι θα έχω την υποχρέωση να το κάνω! Θα είμαι ελαστική στο πρώτο έργο γιατί και εγώ ζήτησα να συνεργαστώ μαζί της για να με μπάσει στο νόημα της πολιτικής της εταιρείας, αλλά αυτό εφόσον συνεχίσουμε την συνεργασία μας θα πρέπει να ξεκαθαριστεί.
-
Τζινάκι μου ο Γιώργος έκανε πολλές χαρούλες από το τηλέφωνο και νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη πόσο θα του κοστίσει η σπιτική μου απουσία. ʼσε που θα αρχίσω να τον χώνω για σπιτικές υποχρεώσεις σιγά σιγά γιατί δεν θα προλαβαίνω, τουλάχιστον για τα διαστήματα που θα δουλεύω. Είμαι σίγουρη ότι θα του λείψω από πολλές απόψεις και κυρίως από οικοκυρικής άποψης! :lol:
Αχ κορίτσια μου φοβάμαι να χαρώ, δεν το πιστεύω ακόμη! Νομίζω ότι θα γίνει κάτι και δεν θα κάτσει η δουλειά τελικά...
-
Eli είμαι σίγουρη ότι επειδή είσαι έξυπνη, θα έρθουν έτσι τα πράγματα και θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να βάλεις αυτήν την κοπέλα στη θέση της χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.
-
ναι!!!!!! ελλη!!! υπεροχα νεα!!!!
συμφωνω με τζινα!!! μια χαρα θα την χειριστεις την αλλη ειμαι σιγουρη!!!!
ειναι λογικα να νιωθεις και λιγο μουδιασμενη και με συγκρατημενη χαρα γιατι εγιναν ολα τοσο γρηγορα που δεν εχεις προλαβει να τα συνειδητοποιησεις!!!
μερα με τη μερα η χαρα σου θα μεγαλωνει!!!!!
-
Κορίτσια το αγόρι μου μου έφερε λουλούδια για να μου ευχηθεί καλή αρχή ! :love::love::love:
Πρώτη φορά το κάνει αυτό το μανάρι μου :D... μαθαίνει με τα χρόνια, μαθαίνει! :lol: