Αγαπημένα μου κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση και για τις ευχές σας. Πραγματικά με κάνετε να νιώθω περισσότερη χαρά! Η υποστήριξη σας είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη! Είστε ένας θησαυρός!:love:
Printable View
Αγαπημένα μου κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση και για τις ευχές σας. Πραγματικά με κάνετε να νιώθω περισσότερη χαρά! Η υποστήριξη σας είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη! Είστε ένας θησαυρός!:love:
Eli καλή δουλίτσα αύριο, πάρε μαζί σου και φαγητό, φρούτα κ.τ.λ. ώστε να έχεις κάτι να τρως και να μην παραμελείς τα γεύματά σου.
Κοριτσάκια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Καληνύχτα Τζινάκι μου και όνειρα γλυκά!
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου με όλη την δύναμη της ψυχής μου να σου έρθει μία δουλειά σύντομα για να βγεις από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις! Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την χαρά μου :love:
Και μην ανησυχείς η επιχείρηση ταπεράκι θα πάει σύννεφο! :lol:
αχ Γλαυκη μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Αποψε συνηδειτοποιησα οτι τα ψωνια μου και καποια αλλα εκτακτα πραγματα μας εχουν βγαλει εντελως εκτος προυπολογισμου. Πηρα λοιπον χαρτι και μολυβι και εκανα εναν προυπολογισμο ετσι ωστε να συμαζευτουμε. Υπαρχουν πολλα μετωπα ανοικτα που εχουμε παραμελησει τελευταια και πρεπει να μπουν στη θεση τους. Ο Γαβριηλ τα χαιρετε τα ψωνια μου εννοια σου. Ομως κοριτσια ως εδω, ψωνια τελος για μενα. Μονο ενα φορεμα για ενα γαμο θα παρω και αυτο επειδη μου το ειπε ο συζυξ καθως με θελει κομψη διοτι αφορα ενα γαμο συναδελφου. Θα μπορεσω ομως να βρω κατι το πολυ 50-60 ? και να την βγαλω φτηνα.
Λιλα μου ..... δυσκολες αποφασεις εχεις μπροστα σου και μονο εσυ μπορεις να τις παρεις. Αν πας στην Αμερικη δεν σε βλεπω να γυρνας πισω.... οι ευκαιριες εκει ειναι καταπληκτικες δυσκολα θα γυρισεις. Με περισσοτερη ψυχραιμια συζητησε σε παρακαλω μαζι του την πιθανοτητα να πατε μαζι. Ποτε δεν ξερεις. Ψαξε και το θεμα της Πατρας για μαστερ ή κατατακτηριες. Η αδελφη μου περασε σε κατατακτηριες με την αξια της αλλα ειχε πεσει το διαβασμα της αρκουδας, πιο πολυ και απο πανελληνιες ειχε διαβασει.
Ελου μου στο ειπα και στο τηλ ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα , ανυπομονω την αλλη εβδομαδα να δω και την αμοιβη σου πια θα ειναι. Οσο για την συναδελφο πισω εχει η αχλαδα την ουρα. Κανε εσυ αυτη την δουλεια καλα, παρε οτι πληροφορια χρειαζεσαι απο αυτην ( ξεζουμισε την για την ακριβεια ) και μετα χεστην στο επομενο εργο. Δουλευεις και λιγο απο το σπιτι για να μην εχει επαφη μαζι σου και βλεπει τι κανεις και θελει να μπερδευετε ,ξεκαθαριζεις και την θεση σου στον Γιαννη και τελειωσε η υποθεση. Καπως ετσι το βλεπω να γινεται το πραγμα. Στο κατω κατω ο Γιαννης το ειπε οτι ολοι ειστε συνεργατες εκει μεσα και οχι αφεντικα και υπαλληλοι, αν θελει αυτη βοηθο ή γραμματεα ας τον πληρωσει.
Eλακι σιδεροκεφαλη κ καλη αρχη στην καινουρια δουλεια!Οσο για τη συναδελφο δε σε φοβαμαι!Εισαι πολυ ισχυρος χαρακτηρας για να σου σηκωσει κεφαλι αν δεν ειναι κ αρμοδιοτητα της.Μπραβο κ του Γιωργου που σου εφερε λουλουδια!Κ μια κ μιλαμε για λουλουδια ,μην αφησεις με τη δουλεια τα λουλουδια στη βεραντα να ξεραθουν!Φιλακια πολλα!
Πάω να τα ποτίσω Γλαύκη μου τώρα! Και πάω να κάνω και ένα μπανάκι γιατί έχω βρομίσει από το πρωί στους δρόμους!
Τακτοποίησα και τις δουλίτσες μου στο netbook μου για να έχω αύριο τα αρχεία μου εύκαιρα για ότι χρειαστώ. Είμαι πλέον κάπως οργανωμένη!
τι ομορφα νεα!!!!!!!
τι καλος ο αντρουλης σου ελλη! και τι ρομαντικος!!!!!!!
καλα κατερινα εννοειται οτι θα βρεις κατι υπεροχο σ αυτα τα χρηματα για το γαμο!
το καλο του να εισαι αδυνατη!!!!
θα εισαι μια κουκλα!!!!
ελλη εχεις κανει και δευτερη σχολη??? μπραβο!
κοριτσια πολυ θαυμαζω τους ανθρωπους που εχουν παει και σε δευτερο πανεπιστημιο! θελει μεγαλη δυναμη!
και ανεξαρτητα με τον τροπο που περνανε τις κατατακτηριες θελει κοτσια για να το βγαλεις μετα το πανεπιστημιο!
κατερινα δεν λεω της λιλας οτι αποκλειεται να γινει αξιοκρατικα. λεω οτι αυτοι που βαζουν μεσο ειναι πολλοι και οτι οι κατατακτηριες ειναι αρκετα διαβλητες εξετασεις. μιλαω παντα απο προσωπικη πειρα καθοτι ειχα συμφοιτητες που μπηκαν με κατατακτηριες. καποιοι μαλιστα ηταν και πολυ καλα παιδια και καναμε παρεα. καποιοι ηταν και αρκετα ειλικρινεις και μας ειχανε πει πως!!! τα καταφεραν να περασουν.βεβαια η πειρα μου ειναι αποκλιστικα για τη θεσσαλονικη. ισως στην πατρα που ειναι λιγο μικροτερη πολη ισως ειναι λιγο πιο αξιοκρατικα τα πραγματα.
και σιγουρα ειναι αλλιως σε αλλες σχολες τα πραγματα.
δεν ελω να μην το προσπαθησει,λεω να μην βασιστει σε αυτο στο οτι θα τα καταφερει σιγουρα επειδη ειναι καλη και θα διαβασει, και αφησει κατι σιγουρο για να παιξει με τις πιθανοτητες.
εχεις αλλη γνωμη?
συμφωνω μαζι σου κοριτσακι . Ισως απο την βιασυνη μου δεν εγινα σαφης. Υπαρχουν και αυτοι που μπαινουν απο το παραθυρο σιγουρα αλλα και αυτοι που μπαινουν με τον ιδρωτα τους. Η αδελφη μου Θεσσαλονικη περασε απο το ΤΕΙ Θεσ/νικης Πολιτικων Εργων Υποδομης ( Τεχν.Πολ.Μηχανικος) στο Πολυτεχνειο Θεσσ/νικης Πολ.Μηχανικος.
Τωρα στο θεμα της Λιλας , συμφωνω απολυτα οτι δεν θα πρεπει να αφησει κατι σιγουρο για να ρισκαρει μια αμφιβολη θεση μεσω κατατακτηριων εξετασεων σε Πανεπιστημιο στην Πατρα. αλλα νομιζω οτι για αυτο υπαρχει χρονος αν το αποφασισει καθως μπορει να τρεναρει το Πανεπιστημιο στην Αμερικη μεχρι την Ανοιξη.
Ο Θεος να σε φωτισει Λιλα μου να παρεις την πιο σωστη αποφαση.
Κοριτσακια ομορφα παω για νανι καθως απο αυριο παλι πρωινο ξυπνημα και δουλεια. Φιλακια πολλα
Κοριτσάκι μου τζάμπα με θαυμάζεις γιατί το δεύτερο πτυχίο τελικά δεν το πήρα. Το είχα πολύ μεράκι να περάσω στο Πολυτεχνείο, αλλά τα βρήκα μπαστούνια στην πορεία, γιατί ήθελα να εργάζομαι κιόλας. Προσπάθησα για κάνα δυο χρόνια και είδα ότι δεν τα καταφέρνω και το άφησα. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά δεν μετανιώνω που την πήρα, ξέρω ότι απογοήτευσα πολύ τους γονείς μου, αλλά δεν είχα το κουράγιο να συντηρούμαι από την οικογένεια μου για άλλα 4 χρόνια και να μην δουλεύω, είχα ήδη φτάσει τα 25 και δεν άντεχα να με ζουν οι γονείς μου μέχρι τα 30... Δεν ξέρω αν έκανα καλά...προς το παρόν πάντως δεν μου έχει κάνει διαφορά στην επαγγελματική μου πορεία, μόνο στην ασφάλιση.
Καληνύχτα αδερφούλα! Πάω και εγώ για νανάκια τσούπρες μου. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες μας!
Η Μακ τι έγινε σήμερα; Τα ξαναβρήκε λέτε με τον Μορφέα;;; :lol:
Καληνυχτα κ ονειρα γλυκα παραμυθενιες μου.....
Καληνύχτα αδερφούλα! Πάω και εγώ για νανάκια τσούπρες μου. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες μας!
Η Μακ τι έγινε σήμερα; Τα ξαναβρήκε λέτε με τον Μορφέα;;; :lol:
Οπως βλεπω επεσα πανω στις καληνυχτες.
κι εγω να σας πω καληνυχτα αν και θα ειμαι μεσα κι αργοτερα....
μου λειπει το αγορι τρομερα....................
αχ.............................................. ..
τι παραμυθενια φωτο ειναι αυτη γλαυκη μου????
θα την ονειρευτω!!!!