τα ακτιβια κανουν δουλεια αλλα οχι αμεσως πρεπει να περασει καμια εβδομαδα καθημερινης καταναλωσης. Η βρωμη κανει δουλεια, και επισης 3 φρουτα και 2 λαχανικα την ημερα σε συνδυασμο με το πρωινο της βρωμης ή το ακτιβια θα κανεις θαυματα.
Printable View
τα ακτιβια κανουν δουλεια αλλα οχι αμεσως πρεπει να περασει καμια εβδομαδα καθημερινης καταναλωσης. Η βρωμη κανει δουλεια, και επισης 3 φρουτα και 2 λαχανικα την ημερα σε συνδυασμο με το πρωινο της βρωμης ή το ακτιβια θα κανεις θαυματα.
κοριτσακια μου εγω τρωω καθημερινα αγγουρι με το φαγητο κ φρουτα καθημερινα (μπανανα,ροδακινο,πεπονι,κα ρπουζι,)αυτα εχω δοκιμασει ως τωρα κ παλι αντιμετωπιζω προβληματακι με το θρονο.Αλλα λαχανικα δεν μπορω γιατι εχω κ την κολιτιδα κ με πεθαινω στους πονους κ στο πρηξιμο.
μοναδικη για εσενα τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα λογω οτι εχεις κανει επεμβαση και εχεις χασει τοσα πολλα κιλα σε λιγο χρονικο διαστημα. Η λειτουργια του εντερου διαταρασσετε πολυ με την επεμβαση και με την μετεπειτα διατροφη μας. Ολοι οι χειρουργημενοι αντιμετωπιζουν εντερικα θεματα. Γι' αυτο και πολλοι λαμβανουν ως συμπληρωμα τα προβιοτικα. Επισης μπορει να σε βοηθησει με τις κολλιτιδες. Ενα αλλο πολυ καλο για το εντερο για οποιον το αντεχει να το πινει ειναι το κεφιρ. Ειναι σαν ξινογαλο αλλα με καταπληκτικα αποτελεσματα αν πινεις 2 ποτηρακια την ημερα. πρωι και βραδυ. Ειναι ακομη και για γαστριτιδες , προβληματα πεψης και χιλια δυο αλλα καλα.
Katie αν αντέχει να πίνει κανείς κεφίρ????εγώ το λατρεύω...δεν σ'αρέσει???
ΟΧΙ!! δεν μπορω καθολου αναγουλιαζω
βρε κοριτσια η τζινα που ειναι?
εδωσε παρον και δεν την ειδα????
εμενα μου αρεσει και το κεφιρ και το ξυνογαλο και ολα αυτα ομως μετα την εγχειρηση μου προκαλουν αναγουλα.ακομα και το γαλα το πινω με λιγο κακαο και αραιωμενο με νερο αλλιως θα κανω εμετο
οχι δεν το εχει δωσει το παρον και ανησυχω
και εγω ανυσηχω.... Τζινα, Αγγελικη ,Ναταλια α΄, ΠοΠ Γιωτακι που ειστε?
λετε να της εκοψαν τελικα τη δεη???θα σκασω αν συμβαινει κατι τετοιο
Είμαι μία μπανιστιρτζού :lol:
Μόλις διάβασα για την αγωνία σας για την Τζίνα και είπα να κάνω μία παρέμβαση. Την πήρα τηλέφωνο πριν από καμιά ώρα και είναι καλά. Και εγώ είχα ανησυχήσει. Πάντως το ρεύμα δεν της το κόψανε. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στην συντροφιά μας γιατί μας έλειψε!
ευτχως εχουμε και το ρουφιανΕλι και μας ενημερωνει
Δηλαδή αυτό με το γάλα το πάθατε όλες μετά την επέμβαση?????
εγώ άντα δεν είχα καθόλου πρόβλημα με το γάλα,, διαφέρει απο άνθρωπο σε ανθρωπο τι θα αντέχει και τι όχι, θα το δεις στην πορεία..
οοοοοο δεν κάθομαι να αγχόνομαι άλλο....θα τα δω όλα στην πορεία Μακ....γιατί αλλιώς θα σκάσω.....