:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
ευτχως εχουμε και το ρουφιανΕλι και μας ενημερωνει
Printable View
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
ευτχως εχουμε και το ρουφιανΕλι και μας ενημερωνει
πραγματικά άντα μου, το άγχος δε βοηθάει, ούτε θα βγάλεις άκρη για το πως θα είσαι μετά, η καθεμια μας το βίωσε διαφορετικά με κεντρικό άξονα βέβαια όσα έπρεπε να ακολουθήσουμε όλες τον πρώτο καιρό, ας πουμε εγώ έκατσα μέσα στο νοσοκομειο μόνο δυο 24ωρα, δεν ειχα σωληνακι στη μυτη, δεν ειχα καθετηρα, μονο παροχετευση που δεν με ενοχλουσε καθολου, ανάρρωσα ταχέως, δεν με πειράζει κανένα φαγητό πια, έχω μόνο ήπια καούρα ακόμη. Όμως στις 10 μέρες μετεγχειρητικά έκανα λοίμωξη του αναπνευστικού και ξανανοσηλευτηκα, μετά έκανα σύνδρομο νταμπιγκ, σπάνιο για σληβατους που με έτρεχε τουαλετα 20 φορες την ημερα και στο εξαμηνο πέτρες στη χολη που τις αφαιρεσα. Η καθεμια εχει και μια ιατορια να σου πει που ομως δεν θα σε βγαλει πουθενα γιατι το δικο σου σωμα θα εχει τις ατομικες του αντιδρασεις! Το σίγουρο είναι ότι από τις 29 ξεκιναει η νεα σου ζωή, και πιστεψε με είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!
Καλησπέρα. Ήμουνα έξω όλο το πρωί και τώρα γύρισα. Σήμερα πλήρωσα και τη ΔΕΗ, έναν ολόκληρο μισθό, αφού με βοήθησε μία φίλη μου και μου έδωσε χρήματα για τη ΔΕΗ και για ένα μέρος των κοινοχρήστων. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που παίρνω δανεικά κι έζησα να το πάθω κι αυτό. Δεν φτάνει που σε αυτή την ηλικία με ζουν οι δικοί μου τώρα εξαπλώνομαι και στους παραέξω. Η φίλη μου δε, εκτός του ότι προσφέρθηκε να με βοηθήσει χαιρόταν κιόλας που θα μου έδινε χρήματα! Ούτε αυτό το έχω ξαναζήσει! Δεν είμαι ευγνώμων που έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση αλλά είμαι ευγνώμων που έχω στη ζωή μου ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που με νοιάζονται και με εκτιμάνε πέρα από την αδερφή μου και τη μητέρα μου.
Λιλάκι δεν κοιμάμαι νωρίς το βράδυ, απλά ξαπλώνω και βλέπω ταινίες για να αποβλακώνω το μυαλό μου.
αντε κυρα τζινα μου ανησυχουσαμε
Μην ανησυχείς Λιλάκιον, καλά είμαι.
Τζινα μου ολα θα πανε καλα , θα το δεις. Χαιρομαι καρδια μου που βγηκε το μαχαιρι απο το λαιμο και μπορεις τωρα με περισσοτερη ψυχραιμια να αντιμετωπισεις τις δυσκολες σου καταστασεις. Κουραγιο καρδια μου, κοιμησου ξεκουρασου και φαε κατι να δυναμωσεις. Σε φιλω
Tzinako, I miss you!
Σ'ευχαριστώ Κατερίνα μου. Στο τέλος του μήνα θα πάει η μητέρα μου στο Δήλεσι και μου είπε να πάω κι εγώ κάποια στιγμή. Είτε είμαι Αθήνα είτε εκεί δεν αλλάζει κάτι γιατί και συνέντευξη να προκύψει με το λεωροφείο σε μία ώρα και κάτι είμαι στην Αθήνα. Παρόλο που είναι όμορφα εκεί με τον κήπο και τη θάλασσα φέτος δεν θέλω να πάω γιατί με βαραίνει η σκέψη άλλο ένα καλοκαίρι να είμαι άνεργη. Πέρυσι είχα κάνει το σλιβ κι έλεγα δεν πειράζει, να προλάβω να συνέλθω πριν πιάσω δουλειά. Φέτος όμως; Δεν με νοιάζουν οι διακοπές ή να ξεκουραστώ αφού είμαι ξεκούραστη. Αύριο θα πάω στην Κηφισιά πάλι στην τράπεζα, αλλά τσάμπα με τρέχουνε έως εκεί γιατί αποκλείεται να κάνω τη ρύθμιση που θέλουνε. Εγώ θα τους πω ότι μπορώ να δίνω 50 ? το μήνα και για τα δύο δάνεια, αν τους κάνει καλώς αλλιώς να με προσλάβουνε στην τράπεζα και να μου κρατάνε τις δόσεις από το μισθό μου!!!!
Μακ σ'ευχαριστώ, πολύ ωραία η αφιέρωσή σου, έχει και κάτι από κόσμημα μέσα! Μα που τα βρίσκεις, θα σκάσω! χιχι
Κοριτσακια τι κανετε; Εγω νομιζω θα πεθανω! Ξυπνησα (δεν κοιμηθηκα και καθολου, στις 6 πηγα για υπνο στις 10 παρα ξυπνησα και ο υπνος χαλια!) ηρθε μια φιλη απο το σπιτι να παρει κατι ακουστηκα που ειχε αφησει και μετα εφυγε πηγε δουλεια..
Κατεβασα ΜΟΝΗ μου και τις 27 κουτες, 2 τηλεορασεις, 3 βαλιτσες, 2 κιθαρες και ενα γιουκιλελε στην εισοδο της πολυκατοικιας, ηρθε η μεταφορικη και τα πηρε... Ελπιζω να μην επαθα καμια κηλη, δεν ειχα και αλλη επιλογη ομως! Εφυγα απο το σπιτι στις 3 και στις 455 παιρνω λεοφορειο για Λονδινο.. Εχει σταση στο Μπερμινγκχαμ ρε γαμωτο και θα φυγω απο εκει στις 630 και φτανω Λονδινο 930... Μεχρι να φτασω στο ξενοδοχειο θα παει 1030 σιγουρα!!
Δεν εχω φαει τιποτα, ισα ισα που προλαβα να κανω ενα γρηγορο ντουζ και εξω απο το σπιτι!
Θα δω τι μπορω να φαω οταν φτασω Λονδινο..
Τωρα πηρα ενα χυμο πορτοκαλι αλλα ρε γαμωτο εχει ζαχαρη και δεν ειχε αλλο στο σταθμο!!! :(
Αυτα! Κατα τα αλλα θα με δειτε στο δελτιο ειδησεων, 2 τεραστιες βαλιτσες βρεθηκαν στο λεοφορειο και το πτωμα μιας 23χρονης (ποτε πηγα;; :(. )......
Wow δεν πειράζει που έχει ζάχαρη ο χυμός γιατί πρώτον δεν έχει πολύ ζάχαρη και δεύτερον χρειάζεσαι την ενέργεια αφού δεν έχεις φάει τίποτα. Επρεπε να είχες κάνει καλύτερη συνεννόηση για την μεταφορά, κακώς κουβάλησες τόσο βάρος. Οι γιατροί έχουν το λόγο τους που μας λένε όχι βάρος, δεν το λένε για πλάκα! Ελπίζω να είσαι καλά και σε παρακαλώ να ξεκουραστείς και να μην ξανακουβαλήσεις τίποτα!!!!
κανει αφορητη ζεστη σημερα.
τζινακο μπορει να φτιαξει τουλαχιστον λιγο η διαθεση σου αν πας στο εξοχικο.κατι που θα ειναι πιο δροσερα απο την αθηνα κατι που θα εχεις παρεα θα κανεις και κανενα μπανακι σιγα σιγα.ναταλια θες ενα χερι ξυλο μου φαινεται.ακου εκει εκανε μονη της μετακομιση.τελικα θα βρουμε μαζι σπιτι και θα ερχομαστε κατω τα σ/κ.εγω τουλαχιστον.μεχρι τις κατατακτηριες δεν θα δουλεψω.θα κανω φροντιστηριο για αυτο και θα μετακομισω πατρα αλλωστε.θελω να ειμαι αισιοδοξη και βλεπουμε.
θα ερθει αργοτερα το αγορι να τα πουμε και απο κοντα.η μανα μου ηδη εχει φυγει γιατι αλλιως θα μας βλεπατε σε εκτακτο δελτιο ειδησεων.
Αχ ρε κοροτσια τι να εκανα; Αφου τους ρωτησα να μου μεταφερουν αυτοι τα πραγματα απο το διαμερισμα κατω και μου ειπαν οτι πλεον δεν το κανουν... Μπηκα επιτελους στο λεοφορειο, λιγο που κουνιεται μου ερχεται αναγουλα... Τον χυμο δεν τον ηπια ολο γιατι μου φανηκε πολυ γλυκος και λεω κατσε να μην θελω μετα τουαλετα και που θα τρεχω;;
Το ξερω οτι θελω ξυλο! Και η χαζη αντι να παρω το τρενο πηρα λεοφορειο.. Αλλα ειπα να μην χαλασω 65 λιρες στα τρενα οταν 19 κανει το λεο!! Αυτα! Θα προσπαθησω να κοιμηθω λιγο γιατι δεν την παλευω! Καποιος εβαλε και αρωμα μεσα στο λεο! Πωωω θα σκασω! Ειναι και ασχημη η μυρωδια του!!
Τζινα καλυτερα να τα χρωστας στη φιλη σου παρα να εισαι με κερακια και να τα χρωστας στη δεη!
Και εγω επαιρνα την Σεσιλια και δεν απαντουσε.. Απο οτι διαβασα εδω θα την παρω και εγω απο δευτερα! Ας την παρουμε ολες μαζι και να της πεταξουμε και κανεναν ακυρο, καμια βλακεια, την ιδια ομως, να τρελαθει η Σεσιλ!!! Εχει και πλακα απο μονη της....!