Κουκλίτσες μου πολλές καλησπέρες!!!!
Αχ πόσο μου λείψατε!!!!!!!!!!!
Έχω πάρα πολύ καιρό να μπω, μια δεν ήμουνα στα καλύτερα μου μιας κ εκεί που πήγα δεν τα βρήκα καλά, μια δεν είχα το στικάκι!!!!!!!!
Τα νέα σας όλες καλά? Οι απώλειες κιλών καλά κρατούν?
Τα δικά μου νέα είναι χάλια, πιο χάλια δεν γίνεται???.. γύρισα από το νησί την προηγούμενη Τετάρτη αλλά ρε κορίτσια δεν έιμαι καθόλου καλά??? από τη δουλειά ο τύπος βρήκε μια δικαιολογία κ μου είπε να σταματήσει η συνεργασία μας, ποια συνεργασία δηλ ? μια βδομάδα που έκατσα κ καλά να μάθω τη δουλειά κ ήτανε όλο νεύρα, όλα του φταίγανε κ έψαχνε αφορμή να κάνω ένα λάθος για να με διώξει αλλά δεν του την έκανα τη χάρη να κάνω το παραμικρό λάθος κ στο τέλος βρήκε μια φθηνή δικαιολογία ότι κ καλά κάποια γκρούπ ακύρωσαν με το ξενοδοχείο οπότε δεν χρειαζόταν κ άλλο άτομο στη δουλειά!!!!!!!!!!!
Με ξεσήκωσε καλά ?καλά να πάω κ μετά άντε γεια σας!
Να μην κρύβομαι η αιτία είναι άλλη?????δεν του έκανα εμφανισιακά κ το κατάλαβα αυτό γιατί όταν με είδε, η πρώτη κουβέντα που μου είπε ήτανε ?α εσύ δεν μοιάζεις στην αδελφή σου? μόλις το άκουσα αμέσως το διαισθάνθηκα τι εννοούσε ο τύπος κ φυσικά μου ήρθε ο ουρανός κατακέφαλα!!!!!!!!!!
Τις πρώτες μέρες με πήρε από κάτω αλλά ευτυχώς ήτανε τα παιδιά που προσπαθούσαν να μου φτιάξουν τη διάθεση, μέχρι που το αγόρι της αδελφής μου μου είπε να μείνω όλο το καλοκαίρι κ να μου κάνει δώρο τρίμηνη συνδρομή στο γυμναστήριο, πολύ με συγκίνησε αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω στο σπιτάκι μου κ να μπω σε ένα πρόγραμμα.