πως τα πηγες με το διαιτολογο ελενακι???
Printable View
πως τα πηγες με το διαιτολογο ελενακι???
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Φαντάζομαι ότι για σένα θα είναι χειρότερα γιατί μπήκες στην ψυχολογία της δουλειάς κι έκανες άλλα σχέδια, τουλάχιστον εγώ δεν ξεσηκώθηκα για κάτι.Quote:
Originally posted by break
Τζινάκο έχεις δίκιο μια απο τα ίδια αισθάνομαι ουτε κ εγω θέλω να παω στο εξοχικό μας
Μονό χειρότερα είναι................. αλλα προσπαθώ να μη με πάρει απο κάτω γιατί μετά άστα..............
Τα πήγα πάρα πολλύ καλα!!!!!!!!! Ηδη είχα ξεκινήσει απο το νησί που ήμουνα να προσέχω κ να μην το ρίξω στα γλυκά κ στις πίτσες απο τη στεναχώρια μου!!!!!!!!!!!
Αυτη τη στιγμή δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την επέμβαση οπότε το παλέυω με τα μέσα που μπορώ να έχω τώρα
και καλα κανεις ελενα!!!μην το βαζεις κατω!!!
Καλά κάνεις σοκολατίτσα γιατί όπως και νάχει το να προσέχεις όσο μπορείς σου κάνει καλό και στην ψυχολογία σου.
Break χρονια και ζαμανια που λενε!! Ελπιζω να βρεις συντομα δουλεια και ασε τον καθε κομπλεξαρα να ψαχνει για μοντελα! -.-
Εχτες σε θυμηθηκα, εσενα και την lessing!! Τι κανει αυτη η κοπελα; Και η click!! Χαθηκανε...
Ελενάκι μου νιώθω τόσο περήφανη για σένα που δεν το βάζεις κάτω!
Και ναι ναι βρήκα δουλειά, έστω και περιστασιακή! Είμαι τόσο μα τόσο ανακουφισμένη και περιμένω με αγωνία να πάρω τα πρώτα μου λεφτά μετά από 10 μήνες ανεργίας. Εύχομαι να καλύψουν το νοίκι μας και να μην χρειάζεται να ξεσπιτωνόμαστε από Σεπτέμβρη!
Πάω να κάνω μπανάκι, έφαγα την έκανα ταράτσα και τώρα νιώθω ψύχραιμη να κάνω καμιά δουλίτσα!
Ελενάκι μας έλειψες!!!
βρε τζινακο και εμενα η χαλαρωση ειναι απαισια αλλα χεστηκα παω και κανω τα μπανια μου.αν κανει το λαθος κανεις και με κοιταξει ή πει τιποτα το αγορι θα παιξει ξυλο οποτε χεστηκα για τους παντες
Σας ευχαριστω κουκλίτσες μου που με εμψυχώνετε!
wow, ουαου η απώλεια κιλών!!!!
Λιλάκι εγώ δεν έχω το αγόρι δίπλα μου να παίξει ξύλο και τα σκυλιά μου που κάνουμε μαζί μπάνιο δεν δαγκώνουνε κιόλας χιχιχι. Δεν έχει να κάνει με το ποιός θα κοιτάξει ή ποιός θα πει κάτι, εξάλλου λόγω των σκυλιών κάνω μπάνιο απόμερα, χωρίς κόσμο γύρω μου, απλά εγώ νοιώθω καλύτερα, εμένα δεν μου αρέσει να ξαπλώνουν στην παραλία 2 Τζίνες μαζί αντί για μία. Αφού έτσι νοιώθω καλύτερα γιατί να ζοριστώ και να βάλω μπικίνι;
καλα μπικινι ουτε εγω με τιποτα.
βρε κορες θελω να ρωτησω κατι σεξουαλικου ενδιαφεροντος αλλα δεν ξερω πως να το θεσω κοσμια.
Το μεγάλο πρόβλημα το έχω στα πόδια, οπότε το ολόσωμο δεν εξυπηρετεί κάπου και η βερμούδα που φοράω είναι χαμηλοκάβαλη.
Πες το με υπονοούμενα και ίσως καταλάβουμε!