εχω την υποψια οτι εκτος των φιλοσοφικων μας συζητησεων το αγορι θελει και αλλου ειδους "διαλογο"
Printable View
εχω την υποψια οτι εκτος των φιλοσοφικων μας συζητησεων το αγορι θελει και αλλου ειδους "διαλογο"
Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι το θέλουν, έχει να κάνει με το αν το θέλεις κι εσύ. Αυτό βέβαια για να γίνει πρέπει πρώτα να έχεις φτάσει στο πικ των συζητήσεων έτσι ώστε να μην σου φανεί βαρύς ο διάλογος. Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
δεν μιλαω για διαλογο του κ@λου
:lol::lol::lol: Συγνώμη αυτό κατάλαβα!
Εννοείς να τραγουδήσεις στο μικρόφωνο;
δεν υπαρχει περιπτωση ΠΟΤΕ να κανω διαλογο του κ@λου οεο.για μαρακες ψαχνει???
ναι να τραγουδισω.φοβαμαι μηπως λαμβανω λαθος μηνυμα και φανω τσουλα αν τραγουδισω απο μονη μου και πιστευω οτι δεν μου ζηταει να τραγουδισω ευθεως μην τον πω κοπανο
Στο διάλογο δεν υπάρχει τσούλα και κυρία των τιμών, κάνεις ότι σου αρέσει και ότι ευχαριστεί και τον άλλον. Κάποιες φορές καλό είναι να γίνεται και πραγματικός διάλογος λέγοντας τι σου αρέσει και ρωτώντας και τον άλλον τι του αρέσει. Ετσι μαθαίνει σιγά σιγά ο ένας τις προτιμήσεις του άλλου κι ο διάλογος γίνεται πιο απολαυστικός.
συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτηση: λίλα υπάρχει η πιθανότητα να ανταποδώσει και να σου τραγουδήσει κι εκείνος :saint2: :lol:
Δεν σου λέω τίποτα, φωνάρα!
Σοκολατιτσα καλως ξαναρθες κοντα μας εστω κ αν εμεινες παλι χωρις δουλεια!Το εχω ξαναπει για το ρατσισμο του βαρους.Δεν ειναι μονο οτι ενοχλουνται οπτικα θεωρουν οτι δεν ειμαστε τοσο ικανες κ τοσο εξυπνες.Μη στεναχωριεσαι!Παμε γι'αλλα!Απολαυσε το Καλοκαιρι!
Τζινακο πολυ χαιρομαι που βρεθηκε λυση!Ξερεις ποσο σε αγαπαμε ολες κ εχεις φιλες ανθρωπους γιατι το αξιζεις.
Λιλα κανε τα πιο λιανα να σου πει η πειρα!
εγω θα ριξω ενα ρεφρεν και αν με πει τσουλα μιση ντροπη δικη του μιση δικη μου.
Της Λυρικής θα γίνει! :lol: :lol: :lol:
Στον έρωτα όλα επιτρέπονται αρκεί να το θέλουν κ οι δυο!!!!!!!!!!!!!
αααα εμενα να μου τραγουδανε δεν μου πολυαρεσει με κανει να νιωθω αβολα και αγχονομαι
παω να ετοιμασω ενα τοστ κ ερχομαι