σε ενάμιση μήνα εννοώ ότι 6 μέρες κάνω δίαιτα 1 μέρα δεν κάνω. Αυτό εννοούσα. Όσο για τις 1400 θερμίδες, τόσες κάνω απλά μια μέρα έτυχε να τις μειώσω.
Printable View
σε ενάμιση μήνα εννοώ ότι 6 μέρες κάνω δίαιτα 1 μέρα δεν κάνω. Αυτό εννοούσα. Όσο για τις 1400 θερμίδες, τόσες κάνω απλά μια μέρα έτυχε να τις μειώσω.
ρε μαρια.. ναι το εγραψα για να μου πουνε τη γνωμη τους. αν εχουν εντοπισει καποιο λαθος . ακι αν οχι να πουν κατι μηπως το εντοπισω μονη μου. εσυ δεν με βοηθησες με τη βλακεια που πεταξες γιατι το ειπες ισα ισα για να ξανααρχισει καυγας. αν θες βοηθα. αν δεν θες ομως καλυτερα κλειστο. ειναι οντως φορουμ υποστηριξης και αυτο περιμενω να δω απο τιις κοπελες. ακιαα αν εχω κανει μαλακιες και εχω φαει κασεροπιτακια ας μου το πουν και θα ζηττησω και συγμνωμη απο τον εαυτο μου ο μως!
χαχαχαχαχαχα ρε σανελακι αληθεια τωρα πες μου οτι πηρες σοβαρα αυτο που ειπε!
Οκ, αφού εσύ θες κριτές κάτσε και άκου τα, αν και δεν νομίζω ότι θα σου επιτεθούν. Έχει βάλει η ζωή στόχαστρο εμένα και βρήκε και υποστηριχτές. Αλλά μη μου λες εμένα κλείστο και έχε χάρη που είσαι μικρή αλλιώς θα σου λεγα εγώ.
τι μικρο μωρε 26 χρονων γαιδαρα εισαι ελεος μικρο και μικρο αλλες κοπελες εχουνε σπιτικο και παιδακια στην ηλικια σου και συ καθεσαι και κλαιγεσαι σαν παιδακι του νηπιαγωγειου!! χαχαχαχα
ποιός είπε ότι εγώ είμαι μικρή μωρή π...;
ναι δεν ειχα αλλη δουλεια να κανω απο να επιτιθομαι σε εσενα!Quote:
Originally posted by lbp
Οκ, αφού εσύ θες κριτές κάτσε και άκου τα, αν και δεν νομίζω ότι θα σου επιτεθούν. Έχει βάλει η ζωή στόχαστρο εμένα και βρήκε και υποστηριχτές. Αλλά μη μου λες εμένα κλείστο και έχε χάρη που είσαι μικρή αλλιώς θα σου λεγα εγώ.
αλλα δεν μπορω να ακουω καποιον να παρονιεται πως φταινε τα χαπια που δεν χανει και οχι αυτα που χλαπακιαζει.
τοτε ναι θα του τα πω χυμα μπας και ανοιξει τα ματια του... γι αυτο υπαρχει το φορουμ αυτο μαρια αν εχει καταλαβει καλα, αλλα ειπαμε εισαι περιορισμενης ευθυνης μαλλον..
το φορουμ ειναι εδω για να σε βοηθανε οι χρηστες του να κανεις μια σωστη διατροφη, οχι για να σε επικροτουν να κανεις συνεχως ατασθαλιες.
αν θες να ξερεις οταν με εκριναν οπως λες και εσυ και ολους τους εβριζα δεν καταφερα να χασω τιποτα. τωρα με τα παιδια εδω.. οποτε δεν ειμαι καλα, οποτε κανω λαθος, οποτε ξεφευγω η απλα οποτε εχω ναγκη να μιλησω με "κρινουν".μονο που δεν ειναι κριτικη αλλα αγαπη να σου πει ο αλλος.. εμ ρε σανελ και εσυ.. τα τσακισες τοτε. πςσ να χασεις? βλεπεις το λαθος που μονος σου δεν το βλεπεις
Ενώ εσύ δεν χλαπάκιαζες για να φτάσεις τα 119 κιλά! Και μετά τα έχασες μόνο με εγχείρηση! Σε πείραξε η δίαιτα που κάνω εγώ και μερικές φορές έτρωγα, ούτε ξέρω τι σε πειράζει και δεν με ενδιαφέρει!
μπραβο συγχαρητηρια! χερομαι για την διαδωγη σου και για το πως σε μεγαλωσαν οι γονεις σου που σε εκαναν να μιαλς ετσι.Quote:
Originally posted by lbp
ποιός είπε ότι εγώ είμαι μικρή μωρή π...;
ευχομαι με τα τοσα ριπορτ που εχεις φαει να σε διαγραψει μια και καλη ο διαχειριστης.
Εσένα μπορεί να στα κάνουν από αγάπη, εμένα πάντως όχι! Γι'αυτό άστο καλύτερα, οκ?Quote:
Originally posted by sanelaki
αν θες να ξερεις οταν με εκριναν οπως λες και εσυ και ολους τους εβριζα δεν καταφερα να χασω τιποτα. τωρα με τα παιδια εδω.. οποτε δεν ειμαι καλα, οποτε κανω λαθος, οποτε ξεφευγω η απλα οποτε εχω ναγκη να μιλησω με "κρινουν".μονο που δεν ειναι κριτικη αλλα αγαπη να σου πει ο αλλος.. εμ ρε σανελ και εσυ.. τα τσακισες τοτε. πςσ να χασεις? βλεπεις το λαθος που μονος σου δεν το βλεπεις
μα το εχω πει κοπελα μουQuote:
Originally posted by lbp
Ενώ εσύ δεν χλαπάκιαζες για να φτάσεις τα 119 κιλά! Και μετά τα έχασες μόνο με εγχείρηση! Σε πείραξε η δίαιτα που κάνω εγώ και μερικές φορές έτρωγα, ούτε ξέρω τι σε πειράζει και δεν με ενδιαφέρει!
πως γι αυτο παχυνα, εφταιγε το οτι ετρωγα οχι ο θυροειδης μου. τον θυροειδη μου τον ειχα για δικαιολογια.
με ακουσες ποτε να παραπονιεμαι πως παχυνα απο τον αερα ?????????
Εγώ πως μεγάλωσα που βρίζω ή ο άλλος που είναι αφού φέρεται έτσι;Quote:
Originally posted by zwhtsa
ευχομαι με τα τοσα ριπορτ που εχεις φαει να σε διαγραψει μια και καλη ο διαχειριστης.
και επειδη νομιζεις οτι η επεμβαση αδυνατιζει.. σοτκξαναλεω η επεμβαση απο μονη της δεν κανει τπτ.
αν εγω δεν προσεχω τι τρωω γιατι μπορω να φαω και εγω ζαμπονοκασεροπιτακια, πιστες, πατατακια, ποσοτητες τοστ και μακαροναδες. δεν το κανω ομως γι αυτο και αδυνατιζω αν ετρωγα αυτα δεν θα εχανα
αλλα ξεχασα ειμαε εχεις μυαλο εμβρυου μαλλον και δεν καταλαβαινεις τι λεμε εδω μεσα
ζωη εγω εχω μια ξαδερφη που ειχε φτασει 150 κιλα και οταν εκανα χειρουργειο και ηρθε να με δει ειπε στην κυρια στο διπλα κρεβατι οταν δεν παχυνε απο το φαγητο!! 150 κιλα απο τι ακριβως τα εβαλε δεν καταλαβα!! βεβαια τωρα εχει φτασει 60 κιλα με διαιτα και μπραβο της! οχι σα μερικους μερικους...