pagkratie σε τι αντισταση το εχεις? στο 1? αν ναι, δοκιμασε στο 2! καμια σχεση οι θερμιδες!!
Printable View
pagkratie σε τι αντισταση το εχεις? στο 1? αν ναι, δοκιμασε στο 2! καμια σχεση οι θερμιδες!!
Χαλαρά σήμερα η αερόβια επειδή δε κοιμήθηκα καλά και κράτησα λίγο δυνάμεις για να ανεβάσω κιλά στα βάρη.
30' διάδρομος, ~3χλμ, ~250 θερμίδες
+πλάτη, δικέφαλοι, κοιλιακοί ραχιαίοι
Σήμερα
30' διάδρομος, 4χλμ, 370θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα
+ώμους, πόδια βαρέθηκα να κάνω κοιλιακούς...
40' διαδρομο, κοιλιακούς ραχιαίους
40' διάδρομο , κοιλιακοί και ραχιαίοι στη μπάλα του πιλάτες.
Ωσάν άλλος γκρινιάρης από τα στρουμφάκια πάντα γκρινιάζω ότι "τους μισώ τους κοιλιακούς!" αλλά εμπνεύστηκα από όλους εσάς παίδες που κάνετε συχνά και είπα να κάνω μια ύστατη προσπάθεια να τους εντάξω στο πρόγραμμα. Το ξέρουμε όλοι ότι δεν πολυπαίζει να κρατήσει :P , μέχρι και ο γυμναστής που ερχόταν δίπλα μου και ξέρει ότι είμαι κυρίως aerobics girl αστειευόταν τραγουδώντας "από το μασάζ στη yoga και απ' τη yoga στο μασάζ, στο πα και στο ξαναλέω το στραβό κορμί δεν 'σαζ" :P:P:P
αχαχαχαχαχαχαχα!!!
τελεια το ασμα του γυμναστη!!!
τελειοι επισης κ οι κοιλιακοι στη μπαλα-δεν ειναι?
μ εχουν παρει χαμπαρι οτι μονοαυτους κανω κ μου βαζουν μονο τετοιους πια :D
εγω σημερα λιγο χορο μονο.... το πολυ 30 λεπτα... :(
χαχα, smart οι μόνοι τέλειοι κοιλιακοί είναι, θα έλεγα, εκείνοι του Brad Pitt στο Fight Club :starhit: , αλλά οκ και στη μπάλα του πιλάτες καλοί είναι, έχει ένα ενδιαφέρον όσο να πεις γιατί προσπαθείς ταυτόχρονα να ισορροπήσεις πάνω στη ρημάδα τη μπάλα :P
στο 3 το εχω και το τελευταιο καιρό στο 3,5 αλλά με κάπως αργή ταχύτητα , βασικά προσπαθω με την ζώνη που φοράω και μετράω παλμούς να είναι 140-155 bpm μαξιμουμ , χθες και σημερα καθολου τζυμ καθότι παλι με γυροφέρνει ίωση να δουμε που θα παει αυτή η κατάσταση φέτος:sniffle:Quote:
Originally posted by smart
τοτε θα προτεινα αν στοχος σου ειναι να καψεις λιπος να το βαλεις στο 1 η στο 2 κ να αυξησεις την ταχυτητα...
περαστικα σου :)
ουτε εγω τζυμ, πολυ τρεξιμο σημερα :(
αχ ... αυτό είναι πονεμένη ιστορία ...τα γόνατα βλέπεις , πρέπει να τα προσέχουμε και αυτά μην πάθουν κανένα τραλαλά όπως το υπόλοιπο σύστημα φέτος...chi va piano si va lontano (όποιος πάει αργά πάει μακριά):wink1:Quote:
τοτε θα προτεινα αν στοχος σου ειναι να καψεις λιπος να το βαλεις στο 1 η στο 2 κ να αυξησεις την ταχυτητα...
περαστικα σου :)
ουτε εγω τζυμ, πολυ τρεξιμο σημερα :(
Χαίρετε,
σήμερα περπάτημα γρήγορο εξω γύρω στα 45', φαντάζομαι γύρω στα 4+ χλμ.
Απόφάσισα να ξεκινήσω πέρα απ'ότι κάνω αυτό κι αυτό και έκανα σήμερα τα initial tests, κυρίως για να έχω κάτι να κάνω τις 15+ μέρες που δε θα πατήσω γυμναστήριο στις γιορτές μιας και αλλιώς μάλλον δε θα έκανα τπτ... και τώρα θα δείξει δλδ αν θα πειθαρχήσω...
Κατάφερα να κάνω 100 συνεχόμενους κοιλιακούς, είμαι στη κατηγορία excellent και θα ξεκινήσω το πρόγραμμα από τη 3η εβδομάδα. Έκανα και παραπάνω αν χρειαζόταν, δε θα δυσκολευτώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα πιστεύω.
Στα push ups δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο, έκανα 20 μόλις και ξεκινάω από τη πρώτη εβδομάδα. Αν καταφέρω να κάνω 100 συνεχόμενα θα το θεωρήσω μέγα επίτευγμα...
πωπω!!
για μενα το να κανει καποιος 100 push ups ανηκει στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας..... τον θεωρω ανυπαρκτο προσωπο!!!!
κατα καιρους ομως μου καρφωνεται στο μυαλο να κανω κ εγω διοτι ειναι η καλυτερη ασκηση που υπαρχει, ,μετα ομως η σκεψη καταχωνιαζεται καπου βαθεια στο υποσυνειδητο.... ΠΟΛΥ βαθεια ομως :D (η μηπως βαθια? κολλησε.... )..
μαζι με τους κοιλιακους καλο θα ηταν να κανεις και ραχιαιους νομιζω..
παγκρατιε φυσικα προσοχη στα γονατα... :) το θεμα ειναι η υγεια !!
εγω σημερα:30' ασκησεις στο νερο , 15' ποδηλατο κ καπου 45'-50' χορο.
40 min ελλειπτικο , υστερα από 3 ημέρες εκτός λόγω των γνωστών προβλημάτων (καταραμένες αρρώστιες νισάφι φέτος) από αύριο λέω να αρχίσω να κάνω βάρη , όχι κάτι το δραστικό μόνο μηχανήματα στην αρχη σε στιλ cross training .
15΄ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!!! 300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!
ουάου... :thumbup:εγώ χρειάζομαι γύρω στην μισή ώρα για αυτό . πολύ καλό νούμερο ... σήμερα 30 λεπτά ελλειπτικό 330kcal σύμφωνα με το μηχάνημα , smart μπορείς να μου πεις τι μάρκα είναι το ελλειπτικό που κάνεις , το gym που πηγαίνω έχει μηχανηματα freemotion.Quote:
15΄ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ!!! 300 ΘΕΡΜΙΔΕΣ!!