Καλημέρα μιτσοκολο μου!!!!!
Printable View
Καλημέρα μιτσοκολο μου!!!!!
καλημερααααααααααααααα :)
Ελα ρε ψυχη που εισαι;; Καλημερα!!
εχει καταπληκτικη μερα :)
εκει τι καιρο εχετε?
Καλημερουδια Πωλινακι μου! Πλησιαζουν και τα γεννεθλια σου ε; Ψηνεσαι να τα κανουμε μαζι καπου στη μεση; Για λιγοτερα εξοδα ξερεις :P xaxaaxa η τσιγκουνια σε ολο της το μεγαλειο :lol: :lol:
13/5 ειναι τα δικα μου! ολες μαζι να τα κανουμε
Και δω κλικακι απιστευτη μερα. !!! Αντε κοπιασεεεε χεχεχε
ηδη εχει ψιλοφτιαξει η διαθεση μου κοριτσια!!επειδη μιλησα μαζι σας!!μιτσοκολο ΔΕΝ υπαρχεις(κωλοδαχτυλο μερα που ειναι??:lol::lol: )!!λαικ!!!
σιγα σιγα σας αποχεραιτω!!εμεινε και το καθαρισμα στη μεση,κλασσικα...
σας φιλω!με υγεια!καλη μας ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Ναι!!!!!! 4 Μαίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Καλημερουδια Πωλινακι μου! Πλησιαζουν και τα γεννεθλια σου ε; Ψηνεσαι να τα κανουμε μαζι καπου στη μεση; Για λιγοτερα εξοδα ξερεις :P xaxaaxa η τσιγκουνια σε ολο της το μεγαλειο :lol: :lol:
Μωρέ ας ήμουνα ελλάδα και τα κάναμε όπου ήθελες!!! Αλλά εγώ θα έφτιαχνα την τούρτα!!!!
Ασε φτιάχνω μια τούρτα για τα γενέθλιά μου, πρώτη φορά ασχολούμε με τούρτες, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό!!!! Την μέρα των γενεθλίων μου που θα είναι τελειωμένη η τούστα, θα σας την δείξω!!!!
Προς το παρόν έχω φτιάξει την διακόσμηση!!!!
πολυ χαιρομαι που νιωθεις καλητερα! ειδες? μωρε ολοι ζορια τραβαμε το θεμα ειναι να την παλεψουμε!
καλα βρε και συ κρατησου λιγο μετα το Πασχα κανεις κωλοδαχτυλο :lol: :lol: :lol: :lol:
clikaki η Πωλινα 2 εσυ 15 και γω 24 ειμαστε τα κοριτσια του Μαη βλεπω ε? χαχαχαχ
http://www.youtube.com/watch?v=qao3PbT6aT4
α σορρυ στις 4! εγω φτιαχνω χρονια τουρτες , αμ τι πως νομιζεις οτι εχτησα αυτην την κορμαρα? :lol: :lol:
φετος με το καλο θα την κανω σοκολατα-φραουλα
Μιτσοκολο μου 4 Μαίου οχι 2!!!!
Αλλά και πάλι κορίτσι του Μαη και ταυράκι!!!!
ναι ναι το διορθωσα παραπανω , εγω διδυμακι , και στα κιλα και στο ζωδιο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τούρτες φτιάχνω, αλλά δεν έφτιαχνα με σχέδια!!!!! Απλά τούρτες με σαντυγί από πάνω κτλ. ξέρεις απλά πράγματα. Φέτος με έπιασε να φτιάξω με ζαχαρόπαστα, και με 3d σχέδια !!!
Τώρα θα κάνω μια διόροφη turvy topsy τούρτα, με δεν θα σας πω τί σχέδια πάνω, και γεύση κρέμα-φράουλα!!!!
ασχετο αλλα κοιμαμε ορθια ολη μερα καθε μερα εδω και 3-4 μερες :lol: :lol: :lol: :lol: Πωλινα ειχες και συ υπνηλια στην αρχη της εγκυμοσυνης σου?