α τα γνωστα μωρε τωρα ξερεις, να μπλεκουμε με τις ακαταληλες, κι ενω παρακαλανε για κατι σταθερο και θελω να το δωσω, να μας περνανε απο κοσκινο και τελικα μαλλον να επιστρεφουμε παλι εκει που ειμασταν (στο 0).
Printable View
κατσε ρε ΚΕΝΟ εφοσον λες οτι θελεις κατι σταθερο λογικο δν ειναι κ η κοπελα να θελει να εξερευνησει την περιοχη? Δν τραβαμε λαχειο ουτε παιρνουμε γουρουνι στο σακι! Μηπως με τη συμπεριφορα σ τις απωθεις? Μηπως παραεισαι βιαστικος κ ανυπομονος? Καποιες σκεψεις κανω, μπορει να πεφτω κ εξω, εσυ ξερεις καλυτερα..
μπα καθολου βιαστικος, ισα ισα και υπομονη ξερω να κανω, αλλα οταν καπου δε βλεπω καλη καταληξη, παει το πουλακι πεταει. δε θελω να χανω το χρονο μου αδικα, και το καστρο της αδιαφοριας μου ειναι γνωστο αλλωστε, οποια δω δε μου κανει τρωει τα μουτρα της.
εδω Αθηνα ξερεις ολοι οι Ανθρωποι ειμαστε ΑΛΦΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ε ακομα και πριν τη παραμικρη γνωριμια, το να βγεις με εναν Ανθρωπο δλδ απλα, πρεπει να σε περασουν απο κοσκινο. και με το δικιο τους, αφου ο KENO ειναι επικινδυνος!
ΚΕΝΟ οταν λες ομως οτι υψωνεις τοιχος αδιαφοριας, ε μετα μην παραπονιεσαι που μενεις μονος σ!
Μηπως παραεισαι απαιτητικος κ βαζεις υψηλα στανταρ?
Επισης δν ειναι αναγκη να μπλεκεις με ατομα α κατηγριας οπως λες! Ξερω εκει εχετε με τα βορεια κ τα νοτια προαστεια, ενταξει δν θα πας Εκαλη να βρεις γκομενα!
Επισης οταν θες εσυ να κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο κ μαλιστα τσαντιζεσαι επειδη η κοπελα εχει την "απαιτηση" (κατα τη δικη σ γνωμη παντα) να φορεσεις, ε μετα μν περιμενεις κ πολλα.
nope, καμια απαιτηση απλα ξενερωνω που πρεπει να ειμαι εγω αυτος που κανει παντα το πρωτο βημα, σαν να θελουν να αποδειξω την αξια μου, ενω οι κοπελες ολες αξιζουν χρυσαφι και μας κανουν χαρη ναουμ.
μπα δεν εχουν να κανουν τα ΒΠ ολη η Αθηνα τα ιδια σκατα ειναι.
σεξ χωρις προφυλακτικο με μια αγνωστη ουτε κι εγω δεν κανω. με μια που εχω σχεσουλα ομως ναι.
τπτ δν ειναι 100% ΚΕΝΟ. υπαρχουν απλα μερες που ειναι πιο πιθανο να μεινει η κοπελα εγκυος (11 μερες μετα την περιοδο συγκεκειμενα) χωρις να σημαινει οτι οι υπολοιπες αποκλειονται. αμα δν εχεις διαβασει σχετικα μη λες ο,τι θες. δν θα σου διδαξω εγω αυτα π δν εμαθες στο σχολειο.
Την έχουμε ξανακάνει την ίδια συζήτηση...
Είπαμε, ο καθένας με τη γνώμη του και τις ευθύνες του. Αρκεί να μην κάνει κανένας τίποτα που δεν θέλει για χάρη του άλλου...
ενω το να ακυρωνουμε τα αντισυλληπτικα δεν ειναι ενημερωση τυπου κοσμοπολιταν, μου ειπε η φιλη της φιλης οτι μια φιλη της φιλης της γιαγιας της επαθε καρκινο απ'τα αντισυλληπτικα χαπια, αρα τα αντισυλληπτικα χαπια προκαλουν καρκινο, αρα θα βαλουμε τους μαλακες να φορανε αιωνιως προφυλακτικο. λες και τα προφυλακτικα ειναι 100% ασφαλη και δεν σπανε, λολ.