Ειναι 7 οι ταινιες..δεστες ολες...στην 5η η την 6η ταινια νομιζω...ναι ψηνομαι να το δω,,απο θριλερ ψησου να δεις το insidious...επηρεαζι γενικα τοσο πολυ που δυο φιλοι μου που το χουν δει κανανε να κοιμηθουν κανονικα δυο μηνες
Printable View
Ειναι 7 οι ταινιες..δεστες ολες...στην 5η η την 6η ταινια νομιζω...ναι ψηνομαι να το δω,,απο θριλερ ψησου να δεις το insidious...επηρεαζι γενικα τοσο πολυ που δυο φιλοι μου που το χουν δει κανανε να κοιμηθουν κανονικα δυο μηνες
Εγω τον snape πιο πολυ..γιατι στο δημοτικο ετρωγα την ιδια καζουρα με αυτον κι ετρωγα κι εγω συνεχομενες χυλοπιτες και friendzone φαση απο μια κοπελα...το babadook ψηνομαι να δω...τωρα διαβαζω την πλοκη
Και ο snape μου άρεσε πολύ, πολύ γοητευτικός...απλά με τον dobby ταυτίστηκα γιατί κι εγώ νιώθω σαν ασήμαντο μυρμηγκάκι μερικές φορές κι υπερβολικά ευγνώμων όταν μου φέρονται καλά...υπέρ του δέοντος λένε κάποιοι...
Το babadook κι εγώ ήμουν έτοιμη να το πάρω αλλά επειδή είχα μια αμφιβολία ρώτησα την κοπέλα του βίντεο κλαμπ και μου είπε ότι το έχει δει κι ότι δεν βλέπεται οπότε το άφησα...εγώ σου προτείνω να δεις το "το κρυφτό" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πολύ καλό!
Ασημαντο μυρμηγκακι?Ματινα Μανταρινακη εσυ εισαι?:PΤωρα πιο πολυ ψηνομαι να δω μυστηριου..χωρις πολλα jumpscares και αιματα..αλλα δεν υπαρχουν
Χα χα! Καλά έλεγα ότι κάτι μου θύμιζε αυτή η έκφραση...
Αν δω καμιά καλή μυστηρίου θα στο πω, don't worry! :) Πάντως δες αυτή με τα φαντάσματα, πιστεύω πως θα είναι καλή...κι αίματα σχεδόν σίγουρα δεν θα έχει...
Α, επίσης θρίλερ με αρκετό μυστήριο και χωρίς αίματα επίσης είναι και "το ορφανοτροφείο", ισπανική ταινία...
Βρε κυκνε εισαι σιγουρη οτι φοβασαι τοσο πολυ?Εγω παλια τολμουσα να δω αυτες τις ταινιες μονο με μισοκλειστα ματια
Σωστη...σωστη..λοιπον κυκνε κλεινουν τα ματια μου,δεν την παλευω αλλο..οταν ξυπνησω θα μιλησουμε εδω η θα σου στειλω πμ...σιγιαα
Κυκνε δυστυχως απο δω και περα οι συνεδριες μας θα μεταφερθουν προς απογευμα με βραδακι γιατι ξεκιναω σχολη...
Καλημέρα! :)
Κοίτα, τις καθημερινές ούτε εγώ μπορώ πρωί μιας κι είμαι στη δουλειά...αλλά τα Σαββατοκύριακα δεν θα έχεις μαθήματα, έτσι δεν είναι; Τί σχολή;
Εγώ σήμερα είμαι ντεμί στο αν θέλω να πάω στη δουλειά γιατί το Σαββατοκύριακο δεν έκανα σχεδόν τίποτα απ' όσα σκόπευα να κάνω, κυρίως έλιωσα στον ύπνο...θα ήθελα να μην ήταν Δευτέρα σήμερα...αλλά από την άλλη νιώθω καλά που θα κάνω κάτι χρήσιμο και παραγωγικό...
Καλημέρες καλημέρες!!!!! Καλή Εβδομάδα, τι κάνουν τα παλικάρια και τα κορίτσια μας; Εύχομαι να είστε όλοι καλά...
Καλημερααα...δυστυχως καθόλου...εχω εξαντλήσει τον οργανισμό μου δεν μπορώ άλλο.....τι λούκι αυτά τα ψυχολογικα πια....ελπιζω κάποτε να δω λιγο φως στο σκοτάδι..μια ελπίδα....
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (μήνυμα που προάγει τη βία, το μίσος, την επιθετικότητα)
Πως αισθανομαι; Λιγο στενοχωρημενος, λιγο ατυχος, λιγο μονος. Και ξερω οτι αν απλα το επελεγα δεν θα τα αισθανομουν αυτα, αν και μαλλον θα ηταν χειροτερα επειτα. Το κακο ειναι οτι δεν μου γινεται ολο αυτο ευκολοτερο ομως. Ααααχ, ατιμη ζωη.
Kαι τι κανεις σε τετοιες περιπτωσεις kaity; Το θεμα ειναι οτι στην πραγματικοτητα, αν και ειχα επιλογη, ε δεν ειχα, επρεπε να επιλεξω αυτο που επελεξα... Για αυτο και τα συγκεκριμενα αισθηματα. Τουλαχιστον ειναι ενα δειγμα αυτο ωριμοτητας. Να την βρασω ομως.
τι να κανω.εγκλωβιζομαι στη λαθος επιλογη τα χανω και δε μπορω να φυγω,ενω ξερω οτι ειναι κακο.κι εγω τα συνειδητοποιω αλλα δε μπορω να φυγω οταν πρεπει.σα να αυτοκαταστρεφομαι
δεν αισθανομαι τιποτα και ειναι γαματο
Ωρες ωρες το ευχομαι να μην αισθανομουν τιποτα, τουλαχιστον για λιγο.
Χάλια αλλά πρέπει να συνέλθω...έχω κι αύριο δουλειά και θα χρειαστεί να κάτσω περισσότερες ώρες...πρέπει να εκμεταλλευτώ την σημερινή ημέρα για να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω...αλλά είναι τόσο δύσκολο... :(
Δεν ξέρω τι άλλο χάπι να πάρω για να νιώσω καλύτερα, δεν αντέχω άλλο! :(
@περαστικε θα σου αρεσε η αντιστροφη ρολων? εγω θα το απολαμβανα... αισχος
συμφωνω @κυκνε
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το εννοει δεν το εννοει και εγω στραβωμενος ειμαι με την ψυχωση αλλα ανιπερασπιστα ζωα δεν μου φταινε.
δεν λεγονται ουτε για αστειο αυτα @μαγκ
και αντιστροφη σεξουαλικων ρολων παντως εσωτερικη δεν ειναι ασχημη ιδεα.δεν το εννοω απλα μου αρεσει να προκαλω.
ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΨΥΧΩΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΠΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ;
το να μην τα αγαπας το δεχομαι και να μην τα θελεις αλλα το να θελεις να τα κανεις κακο δεν το δεχομαι.ενα απο τα ονειρα της ζωης μου ειναι να δω εναν να βαζει φολα πραγματικα θα του την ταισω.μπορει να ειχε λυσσα.μπορει να ητανε πεινασμενος και κακοποιημενος.στον δικο μου εγκεφαλο παντως με την ψυχωση δεν εβγαλα ακρη ποσο μαλλον με του ψυχωσικου σκυλου.παω τωρα την αδεσποτη σκυλιτσα μου να βρει γκομενο της ηρθε περιοδος.αργος και βασανιστικος θανατος στους βασανιστες ζωων.
ΟΧΙ ΡΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΟ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟ
ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΟ ΔΛΔ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΤΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΕΚΑΤΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ
Aμα ξερω οτι δεν ειναι τετοιο παιδι , φυσικα θα τον υπερασπιστω , ουτε κολλητοι ειμαστε , ουτε συγγενεις !!!
Δεν αρπαζομαι με το παραμικρο , αφηνω πολλα πραματα να ' πεσουν κατω ' , ειμαι το αντιθετο του εριστικος , κουλ που λενε !!! δεν μαρεσει να βαζω φωτια στο φορουμ , δεν εθιξε καποιο μελος .
Ελατε βρε παιδια , ποσες φορες εχω δει πολιτικους στην ΤV , η δημοσιογραφους , και λεω , αν επιτρεπετο ο φονος , θα σε ειχα σκοτωσει ο ιδιος με τα ιδια μου τα χερια ( σε παρεα ) , αυτο σημαινει οτι ειμαι εν δυναμει φονιας ? δεν ειναι απανθρωπο αυτο που σκεφτομαι ?