breakaki mou, welcome back!
Ξέχασε το μαμάκα και προχώρα, είμαστε μαζί σου!
Printable View
breakaki mou, welcome back!
Ξέχασε το μαμάκα και προχώρα, είμαστε μαζί σου!
α να! που μεχρι να ξαναγραψω με ειχε καλυψει η μακ!!!
σοκολατιτσα καλως ορισες!!!
ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο!!!
μπορει να ειναι για καλο σου που επεστρεψες!!! ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει στην επομενη στροφη!!
ο τυπος ειναι απλα κομπλεξικος
κοριτσακι το τραγουδι μου αρεσει πολυ.ειμαι η χορωδια τρικαλων απο μονη μου μην σου πω.
Λίλα πρόσεξε γιατί αυτά τα μικρόφωνα πιάνουν τη φωνή από μακριά, δεν χρειάζεται να το φυσάς, να το χτυπάς και να λες ένα δύο ένα δύο!! :lol: :lol:
τι ωραια η συζητηση για το διαλογο!!! κοριτσια ειναι η αγαπημενη μου!!!
κι εδω που ειμαι ολοι οι φιλοι μας ειναι αγορια και δεν εχω με ποιον να μιλησω γι ατο πλουαγαπημενο μου θεμα!!!χαχα
τεστ τεστ χαχαχαχαχα θεα μου!!!!
εμενα οι φιλες μου δεν θελουν να μιλουν για τας φιλοσοφικας συζητησεις
κοριτσια???????θελετε να κανουμε γκαλοπ ποια ειναι η αγαπημενη μας στ__η????
η ειναι πολυ προχω για τη θεματολογια του φορουμ κατι τετοιο???
εγώ μιλάω κυρίως με την μητέρα μου (οι απίστευτες συμβουλές!!!!), την νονά μου (κολητή της μάνας μου, άμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε) και τον πρώην μου, με τον οποίον έκλεισα ραντεβού και πάει για να ξαναγίνει νυν
Λίλα μου οι φίλες σου δεν θέλουν να μιλούν γι'αυτά αλλά θέλουν τα κάνουν!!
αντε με το καλο otiosa!!!
να σαι καλά κοριτσάκι ;)
δεν είμαι σίγουρη τζίνα
όταν άρχισα να μιλάω με 2 πολύ καλές μου φίλες για τον φιλοσοφικό διάλογο ανακάλυψα ότι αν και ήταν σε σχέσεις δεν απολάμβαναν το σπορ :wow:
Οταν λέω δεν μιλούν αλλά τα κάνουν εννοώ όλα γενικά όχι μόνο το διάλογο. Otiosa εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον πρώην κι αυτή τη φορά να είσαστε καλύτερα από πριν.
Εγω δεν απολαμβανω τον διαλογο της μιας βραδιας.που απροσωπος για τα γουστα μου.