Καληνύχτα Κατερινάκι και Otiosa! Καλή ξεκούραση!
Printable View
Καληνύχτα Κατερινάκι και Otiosa! Καλή ξεκούραση!
:thumbup:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ορίστε η Otiosa μας έδωσε κι άλλη ιδέα, εκτός από λαλάγγι μπορούμε να τους αποκαλούμε και σωφέρ! Τύπου κανόνισα με τον σωφέρ να έρθει να με πάρει σήμερα! :lol: Ή είχε πολύ κίνηση σήμερα και ο σωφέρ άργησε να φτάσει! :lol: Ή ο σωφέρ είχε όρεξη σήμερα και με πήρε 2 φορές να με πάει βόλτα! :lol:
εάν αξίζει να λέγεται σωφέρ!!!!
είχα πέσει σε κάποιους που ήταν λες και πηγαίνανε στο περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για εκείνον που ήταν στο περίπτερο είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή γάτα ?????
φυσικά δεν πήρανε τσιγάρα ;)
Καληνύχτα Otiosa και καλή ξεκούραση. Εύχομαι να τον ξαναπροσλάβεις το σωφέρ και να σε πάει μεγάααααλη βόλτα! :lol:
Ενας ακόμα λόγος για εμάς που καπνίζουμε να κόψουμε το κάπνισμα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by otiosa
:thumbup:Quote:
Ορίστε η Otiosa μας έδωσε κι άλλη ιδέα, εκτός από λαλάγγι μπορούμε να τους αποκαλούμε και σωφέρ! Τύπου κανόνισα με τον σωφέρ να έρθει να με πάρει σήμερα! :lol: Ή είχε πολύ κίνηση σήμερα και ο σωφέρ άργησε να φτάσει! :lol: Ή ο σωφέρ είχε όρεξη σήμερα και με πήρε 2 φορές να με πάει βόλτα! :lol:
εάν αξίζει να λέγεται σωφέρ!!!!
είχα πέσει σε κάποιους που ήταν λες και πηγαίνανε στο περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για εκείνον που ήταν στο περίπτερο είναι άντρας, γυναίκα, σκύλος ή γάτα ?????
φυσικά δεν πήρανε τσιγάρα ;)
Με έπιασε μία χαρά και έκανα μερικές δουλειές γιατί το σπίτι ήταν αρκετά ακατάστατο και βρώμικο. Να φανταστείτε έπρεπε να καθαρίσω το μπάνιο για να μπανιαριστώ και εγώ γιατί το έβλεπα και συνεχόμουν! :lol:
Καθάρισα και την κουζίνα και συμμάζεψα, έκανα και τα μπανάκια μου και νιώθω πιο ήρεμη τώρα. Το μόνο που δεν ξέρω πότε θα προλάβω είναι να μαγειρέψω για αύριο. Καλά απόψε δεν παίζει ούτε με σφαίρες, άσε που δεν έχω και έμπνευση! Το πολύ πολυ αν επιστρέψω μία λογική ώρα αύριο το βραδάκι από τη δουλειά να πάω να πάρω ένα ψητό κοτόπουλο από τον Σκλαβενίτη και τελείωσε η υπόθεση!
Καλά το τι γέλιο έκανα με τα κλαρίνα σας δεν λέγεται! :lol:
Βρε Eli λες να το σκεφτώ τελικά; Κι αντί για one night stand να κάνω stand up comedy; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Τζίνααααα το επάγγελμα του κωμικού το έχεις σκεφτεί;;;;
Τζινακο κατι μερες πηγαινες για υπνο με τις κοτες κ σημερα μου εισαι ορεξατη βλεπω!Αμα σε κανει κ δευτερη βολτα να του δωσουμε κ μπουρμπουαρ του παιδιου!
Εμείς πάλι με τον Γιώργο είχαμε πάντα πολυ πικάντικες φιλοσοφικές συζητήσεις. Όσο για το τραγούδι, έχουμε γίνει και οι δύο επαγγελματίες :lol:, μας αρέσει αμοιβαία πολύ :D. Εμείς δεν είχαμε ποτέ ντροπές και ενδοιασμούς στις συζητήσεις μας και πάντα ήμασταν ανοιχτοί στους πειραματισμούς και μας έχει βγει σε καλό ;). Αν γουστάρεις Λίλα προχώρα μπροστά και πιάσε το μικρόφωνο! :lol: Δεν παίζει να παρεξηγηθείς ούτε μία στο εκατομμύριο, ίσα ίσα θα σου ρίξει και ένα χειροκρότημα στο τέλος! :lol:
Φτουτάτη μία από τα ίδια είμαι, σκέφτομαι και τη βόλτα στην τράπεζα το πρωί και χ@στα. Ευτυχώς που πήρε καλή τροπή η συζήτηση και γελάσαμε και λίγο.
Τζινάκι δεν κάνω πλάκα! ʼρχισε να στέλνεις βιογραφικά! Θα σου δώσουμε και συστατικές επιστολές! :lol:
Μπα, ότι έχει σχέση με καλλιτεχνία είναι δύσκολη δουλειά. Εσείς μπορεί να μου δώσετε συστατικές επιστολές αλλά αυτοί που θα απευθυνθώ μάλλον θα μου δώσουν μικρόφωνα πριν καν βγω στη σκηνή! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Να ξέρετε η Λίλα πήγε ν'αλλάξει βρακί! :lol: Καλέ γιατί δεν κάνεις ότι κάνει η Αβα; Βγάλτο τελείως! :lol:
Κοριτσια σας καληνυχτιζω γιατι καλες οι φιλοσοφικες συζητησεις αλλα εχθες κοιμηθηκα στις 3 οχι τραγουδωντας δυστυχως αλλα διαβαζοντας ενα βιβλιο.Πηγα κ θαλασσα μετα τη δουλεια κ ειμαι τωρα.....ματς μουτς σε ολα τα μαγουλακια!
Μπουαχαχαχαχαχα