Δεν πειράζει σοκολατίτσα, άλλωστε αυτό δεν ξεχνιέται, αν πιάσεις μια φορά το μικρόφωνο μετά ότι δουλειές και να κλείνεις θα ξέρεις να τραγουδάς! :lol: Σου εύχομαι σύντομα και στη σκάλα του Μιλάνου! :lol:
Printable View
Δεν πειράζει σοκολατίτσα, άλλωστε αυτό δεν ξεχνιέται, αν πιάσεις μια φορά το μικρόφωνο μετά ότι δουλειές και να κλείνεις θα ξέρεις να τραγουδάς! :lol: Σου εύχομαι σύντομα και στη σκάλα του Μιλάνου! :lol:
Λίλα το φάρμακο που της βάζω για την ωτίτιδα και είναι καλό έχει έλλειψη στην αγορά και της βάζω ένα άλλο αλλά μάλλον δεν είναι τόσο καλό. Θα λυθεί το μυστήριο το σάββατο. Πάμε κι εμείς. Καληνύχτα σε όλες μας και καλή μας ξεκούραση. Φιλάκια.
Α καλα τωρα διαβασα την φιλοσοφικοτατη συζητηση σας! Μα τα καλυτερα χανω;;
Λοιπον πληκτρολογιστε James Deen......
Ο τυπος τραγουδαει υπεροχα και τα πληθη τρεεεεμοοουν στο τραγουδι του!!
Γιατι να μην υπαρχουν και αλλοι τετοιοι τραγουδιστες Παναγια μου;; Να σου τραγουδισει αυτος, να γινεις φαν του σιντι του!!!! Μιλαμε για ταλεντο οχι αστεια!!! Γκουγκλαρετε τον και θα μαθετε πολλα για το τραγουδι, απο μπαλαντα μεχρι hard core!! Αντε καληνυχτα σας! Εγω δεν μπορω να κοιμηθω ειμαι σε υπερενταση!!!
Καλημέρα με πολλά γέλια! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Ελάκι, καλή ξεκούραση και καλή δουλειά αύριο, και καλή δουλειά αύριο, και καλή δουλειά αύριο, και καλή δουλειά αύριο! Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά χαίρομαι να το γράφω!! :lol:
Και εκεί που έπινα τον καφέ μου και διάβαζα το ποστ σου Τζίνα μου νόμιζα ότι κάνουν πουλάκια τα μάτια μου :lol:! Και μετά λέω έκανε λάθος και το έγραψε ξανά.... και ξανά ... και ξανά :lol: εεεε μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα να πάρω χαμπάρι χιχιχιχιχι δεν είχα ακόμη ξυπνήσει!
Φιλιά πολλά κοκόνες μου, να έχετε μία υπέροχη μέρα!
Έφυγα για εργασία και χαρά! :D
Καλημέρα στην κεφάτη παρεούλα!
Ελάκι μου,δεν κατάφερα να σου τηλεφωνήσω να σου ευχηθώ για τη νέα σου δουλειά...
Ήμουν σίγουρη πως την πήραμε απ'την πρώτη στιγμή που μου μίλησες γι'αυτήν,
αλλά όπως και να'χει αλλιώς είναι να σε διαβάζω γεμάτη θετική ενέργεια να ξεκινάς
τη μέρα σου κατά κει,να βρίσκεις σιγά σιγά αγαπημένα κομμάτια του εαυτού σου,δημιουργικά,
δραστήρια,να γυρνάς κατάκοπη στην αγκαλιά του υπέροχου καλού σου...ʼντε και στις υπόλοιπες
μέσα από την καρδιά μου!Όσο άργησε η νέα εργασία τόσο ν'αναπληρώσει σε καταλληλότητα για την καθεμία σας!
Να με συγχωρείτε,μα εδώ και καιρό δε διαβάζω καθόλου τα νέα σας...Ό,τι μάθω απ'τα τηλέφωνα που ρωτώ τους χαφιέδες μου...
Το μόνο που μου βγαίνει να κάνω είναι πού και πού να μπαίνω για ένα γειά και δυό σειρές από τα δικά μου νέα για όποιον ενδιαφέρεται...
Χθες επιτέλους ξεκίνησα σαλατούλες,γιαουρτάκια(ληγ μενα πάντα,μη χάσουμε και το τατς μας)κι ελπίζω τουλάχιστον να φύγουν έτσι
και τα τελευταία αποκτηθέντα κιλάκια,που μ'ενοχλούν.Σήμερα ξεκινώ και τα ντοπαρίσματα της αλλοτρίωσης(ναι!ξημέρωσε ο Θεός τη μέρα!).
Σε κανένα δεκαήμερο πηγαίνω στην Πλάκα,όπου και θ'αρχίσω κολύμπι...Ελπίζω να είναι ένα γλυκό καλοκαίρι με φροντίδα κι αγάπη για τον εαυτό μας!
Κατά τα άλλα,πολλές εντάσεις στην ευρύτερη οικογένεια,που μου κλέβουν ενέργεια και θετική διάθεση,αμφίθυμες σκέψεις,που με τραβολογούν
από δω κι από κει,μια θλίψη για το τέλος μας με τον Τήρη και τον βαρύ αναστεναγμό λύπης του,καταπίεση να διαβάσω για τη σχολή και πάλι
ενόσο το μυαλό μου μονίμως να θέλει να παίρνει τους δρόμους της φυγής...Φορώ περήφανα τα Τζινόσημα μου κάθε που βγαίνω έξω και σας νιώθω
έτσι κάπως πιο κοντά μου...Ονειρεύομαι τη μέρα,που θα κατέβω Αθήνα και θα το ξεφτυλίσουμε σε μια τεράστια ολοήμερη συνάντηση...
Είμαι σχεδόν ευτυχισμένη για το Λιλάκι μας,που γράφει τη μοναδική ιστορία αγάπης του,που μεγαλώνει μέσα απ'αυτήν,που δείχνει να ολοκληρώνεται...
Το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα αυτό.Είναι η πρώτη ερώτηση στους χαφιέδες μου...Μου δίνει ελπίδα για τα ρίσκα της ζωής,για τους ανθρώπους
που γεννήθηκαν να ζήσουν ενωμένοι,για τις μεγάλες ανατροπές,που συνεπαίρνουν...Μας το εύχομαι όλες όσες το χρειαζόμαστε όσο τίποτ'άλλο!
Λυπάμαι που δεν έχω κάτι προσωπικό για την καθεμία σας να ευχηθώ...Σας σκέφτομαι μία προς μία,να είστε καλά με τα θέματα σας,να λάμπουν
τα χαμόγελα σας γεμάτα πληρότητα!Φιλάκια πολλά πολλά κι ευχές για μια αλησμόνητη στο χρόνο μέρα!Να μου σας προσέχετε,πολύτιμές μου!
---> ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ : ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Όταν ξυπνήσεις κι είσαι μοναχός
του κόσμου όλα τα δάκρυα
ποτάμι θα γίνουν, ωκεανός
Όταν γυρίσει ο ψεύτης ο τροχός
τα λόγια που σου χάρισα
δε θα 'ναι κανενός
Κράτα καρδιά μου
μη ραγίσεις τούτη τη φορά
ο έρωτας τα κύματα τα θέλει πιο ψηλά
Κι αν το καράβι
αν βουλιάξει στα βαθιά νερά
μην πεις πως δεν αγάπησα
αυτή τη θάλασσα
Όταν λυγίσεις τούτο το πρωί
μην πεις πως φταίει ο άνεμος
ούτε η καταιγίδα, η βροχή
Μη γονατίσεις, μη μ' απαρνηθείς
το όνειρο θα ξαναρθεί
και πάλι απ' την αρχή
Kαλημερα ομορφο Ναταλακι μου με τον καλο λογο παντα κ με τη θετικη ενεργεια.
Φευγω για δουλεια αλλα μπηκα να δω τι αλλο ειπατε ,για τα ασματα.Να εχουμε μια υπεροχη μερα ολες μας!
Καλημέρα όλη μέρα. Αν και για μένα δεν προβλέπεται αφού σε λίγο πάω τραπεζοβόλτα. Επειδή όμως είμαι θετικός άνθρωπος ακολουθώ το σύστημα "δε θα με ταράξεις" και σκέφτομαι ότι τουλάχιστον θα τους τα χώσω και θα ξεθυμάνω!
Ναταλία χαίρομαι που συμφωνείς στην ολοήμερη συνάντηση, περιμένω πως και πως να έρθεις στην ΑΘήνα. Αν είμαι στο Δήλεσι θ'αφήσω τη μητέρα μου να κάνει dogsitting και θα έρθω γιατί εννοείται ότι αυτή τη φορά δεν τη χάνω τη συνάντηση με τίποτα! Χαίρομαι που ξεκίνησες πάλι τα ληγμένα :lol: βοηθάει και η ζέστη στη διατροφή, εύχομαι να φύγουν γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία τα παλιοκιλά.
Καλημέρα σας κορίτσια!!! Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Ελι βρήκε δουλιά?!?!!! Μπράβο κορίτσι μου, συγχαριτήρια!!!!!
Πέρασε κι όλας ένας μήνας από της γέννηση της κοριτσάρας μου. Σήμερα συνηδητοποίησα πόσο νωρίς μερνάει ο χρόνος, και πως πρέπει να τον εκμεταλευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς να κάθομαι να τον σπαταλώ σε χαζομάρες και σε άσχημες σκέψεις.
Ανυπομονώ λοιπόν να πάω στην κουκλίτσα μου το απόγευμα, και να την σηκώσω μέσα στα χέρια μου και να της ευχυθώ χρόνια πολλά αλλά πάνω από όλα γεμάτα υγία!!!
Δυστυχώς ακόμη δεν μπορώ να την αγκαλιάσω, αλλά θα περάσει και ο επόμενος μήνας, και είμαι σίγουρη πως τότε, όταν κλείνουμε 2 μήνες, θα την έχω στην αγκαλιά μου και θα της εύχομαι το χρόνια της πολλά με πολλά πολλά φιλάκια!!!!
Καλημέρα στα ομορφοκοριτσα!
Καλα δεν το συζητω για χθες το βραδυ, ρεσιταλ δωσατε!!!
Ναταλακι μου χαιρομαι που βρηκες επιτελους το χρονο να σε προσεξεις. Θα δεις ωραιες διαφορες και ευχομαι να σου αρεσουν τοσο πολυ ωστε να συνεχισεις. Ζηλευω για την Πλακα και τα καθημερινα σου μπανακια! Εγω θα αρκεστω στην μια εβδομαδα αδεια που θα παρω τον Ιουλιο και θα παω στην Ναυπακτο για τα δικα μου μπανακια και την ξεκουραση.
Πωλινακι μου να που εκλεισε το κοριτσακι σου τον πρωτο μηνα της ζωης της. Ευχομαι στον δευτερο μηνα να μπορεσεις να της ευχηθεις με πολλες αγκαλιες και φιλια και αυτη να σου χαρισει το πιο γλυκο χαμογελο του κοσμου! Να σας εχει ο Θεος καλά και να σας δινει χαρές καθε μέρα.
Καλησπερα!!! Δεν κοιμηθηκα καθολου! Φασαρια χαμος, ειχα ξεχασει οτι το Λονδινο δεν ειναι Νταρμπυ και εχει πολυυυυ κοσμο! Ξυπνησα απο τις 5 στις 7 ξυπνησα την αδερφη για την δουλεια και τωρα λεω να ξαναπεσω για υπνο!! Αν μπορεσω δηλαδη αλλα τεσπα! Θα κανουμε και τα viewings αυτες τις μερες για τα σπιτια!! Καλη μας τυχη! Φιλακι πολλα στα μαγουλακια σας!!!
Ω σοκολατιτσα σε ευχαριστω! Επιτελους πηρα και εγω την κατω βολτα των κιλων! Αλλα ρε κοριτσια ενα μουδιασμα τα βραδια στο μπουτι ακομα το παθαινω!! Αρχισε μετα την κ@λοκορτιζονη που μου ειχαν κανει! Φοβαμαι μην επαθα καμια θρομβωση;!;!;!
Και αυτο λενε δεν φευγει ποτε!!! :(
Θετικη σκεψη, θετικη σκεψη, θετικη σκεψη, αααααμμμμμμμ.......
Πωλίνα χρόνια πολλά στην κορούλα σου, να είναι πάντα γερή και δυνατή και να έρθει σύντομα στο σπίτι σας.
Τελικά αναβάλλεται η σύγχυση της τραπεζοβόλτας για αύριο γιατί επειδή θα πάει το λαλάγγι στο ΚΑΤ για εξέταση είπαμε να πάμε παρέα αφού βαριέμαι τόσες στάσεις με το τρένο. Θα πάει αυτός στο νοσοκομείο, εγώ στην τράπεζα και θα συναντηθούμε πάλι να γυρίσουμε παρέα.
Κατερινάκι μου και Τζινάκι μου σας ευχαριστώ πολύ!
καλημέρα και από μένα, καλώς ήρθατε στα μέρη εδωνά εξαφανισμένες Ναταλία και Πωλίνα, άντε να κοπιάσουν όλες σιγά σιγά να μας λένε νέα όπως χτες το μπρεϊκάκι!
Τα νύχια μου είναι ένα εκτυφλωτικό κίτρινο, είμαι έτοιμη για σ/κ σε νησί, θα πάρω τρία μαγιώ μαζί και θα τα φορέσω όλα! Ανυπομονώ!