όσο για την απολαυστική σας συζήτηση τη χτεσινοβραδυνή, ένα έχω να πω:
Printable View
όσο για την απολαυστική σας συζήτηση τη χτεσινοβραδυνή, ένα έχω να πω:
Καλα θα κανεις Μακ μου! Τρελανε τους ολους!!
Πωλινα χρονια πολλα στην κορουλα σου! Να την χειρεστε και συντομα στην αγκαλια της μανουλας της να ειναι! Να την δει και ο μικρος σου που θα θελει τοσο πολυ να την δει!!
Εγω τωρα δεν ξερω τι να φαω!! Δεν ειμαι και στο σπιτι μου ακομα να κανω ενα αυγο ρε αδερφε! Θα παω σε λιγο να παρω ενα γαλα και βλεπουμε...
ενα γρηγορο γεια κ βγαινω.τα φιλια μου σε ολες κ τα χρονια μου πολλα στην πωλινα μας για την πανεμορφη κορη της.Μετα τσουπρες μου
wow εγω ως ευκολη λυση οταν ειμαι εξω εχω τα φρουτακια ή καποια μπαρα δημητριακων ή ξηρους καρπους αψητους. Ροδακινα, βερυκοκα,κερασια,κορομηλα whatever σε ενα σακουλακι με λιγους καρπους και εξω απο την πορτα. Ετσι δεν ξεμενω ποτε σε μερος που να μην εχω κατι να φαω.
hello τσουπρες μου.μολις γυρισα απο το πρωι στις 8.ηρθε ο σωφερ μου και με πηρε πηγαμε να παρω και τις υπολοιπες εξετασεις μου απο το νοσοκομειο πηγα στη βιβλιοθηκη και πηρα 2 βιβλια και μετα πηγαμε για μπανακι.γυρισα με το λεωφορειο γιατι το αγορι εχει τρεχαματα με τα μαστορια που ανακαινιζουν το μπανιο των γονιων του και θα ερθει να με παρει το βραδακι και θα μεινω εκει το βραδυ.
ναταλακι γλυκο χαιρομαι που χαιρεσαι με τη χαρα μου!!!πολυ χαρα για μια μονο προταση:roll: ,πρεπει να χαιρεσαι διπλα γιατι τα λογια σου μου εδωσαντο κουραγιο να δωσω μια δυτερη ευκαιρια σε ολο αυτο.μια μερα θα μιλησω για ολο αυτο στο γιωργο.προσοχη στα ληγμενα μην μας παθεις τιποτα και μετα τι θα κανουμε εμεις???στην ολοημερη αθηναικη εξορμιση υπολογιστε και την σκατοφατσα μου.
οσο για χτες δωσαμε ρεσιταλ!!!ακομα γελαω με τις ατακες της τζινας!!!
πότε καλέ θα μας έρθεις?Quote:
Originally posted by lila198621
στην ολοημερη αθηναικη εξορμιση υπολογιστε και την σκατοφατσα μου.
Καλησπέρα κορίτσια!
Καταρχήν, να πω στην Έλενα ότι είναι κατανοητό που αισθάνεται άσχημα, αλλά όχι δικαιολογημένο. Δε θα χαλάσουμε τη διάθεσή μας για τον κάθε κρετίνο. Δουλειά ήθελε να βγάλεις, σοβαρή, όχι "άλλου είδους" που απαιτεί συγκεκριμένα εμφανισιακά δεδομένα.. Και, μήπως είναι λίγο στο μυαλό σου αυτό; Θέλω να πω, μήπως ο τύπος ήταν φραγκοφονιάς και απλά έψαχνε κάποιον να του βγάλει τη δουλειά και στη συνέχεια να τον διώξει, με το μικρότερο δυνατό κόστος; Μήπως όλα ήταν προδιαγεγραμμένα και εσύ απλώς τα έριξες για μία ακόμη φορά στον εαυτό σου; Μήπως δεν αξίζει να στενοχωριόμαστε για πράγματα που είναι πέρα και έξω από εμάς;
Πωλίνα μου, σου εύχομαι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου όσο πιο σύντομα γίνεται! Προς το παρόν να χαίρεσαι που είναι γερή και όσο πάει γίνεται και πιο δυνατή.
Όσο για μένα... Μετά από αρκετά χρόνια εδώ, άρχισα επιτέλους να εκτιμώ τα καλά του τόπου και της ζωής μου και να χαίρομαι με όσα έχω..
Πάντα ήμουν άνθρωπος που χαιρόμουν με την καθημερινότητα, με τα απλά, με τα λίγα. Αλλά δεν κλήθηκα να διαχειριστώ και λίγα.. Λύγισα μπροστά στη νέα ζωή, με νέους ανθρώπους, με νέα δουλειά, με κόσμο και νοοτροπία τελείως έξω από τη δική μου. Απελπίστηκα και δεν το κρύβω. Τελευταία, όμως, άρχισα να εκτιμώ κάποια πράγματα. Χθες είχα έναν ύπνο, που παρόμοιο δεν έχω κάνει για τουλάχιστον ένα χρόνο! Κοιμήθηκα δροσερά, ήρεμα, βαρειά και όμορφα! Είχα το ξυπνητήρι νωρίς, αλλά ξύπνησα στις 9.20, προκειμένου να παρατείνω την απόλαυση.. Λέω μέσα μου, έλα μωρέ, επαρχία είναι, δεν έγινε και τίποτα.. Πήγα, λοιπόν, καθυστερημένη στη δουλειά. Έπειτα, εκεί που δούλευα πυρετωδώς, χτύπησε ένας γείτονας την πόρτα μου. Ήμουν στα καλά μου, ήθελα διάλειμμα και πρότεινα ουζάκι, αντί για καφέ. Έγινε δεκτό και περάσαμε τέλεια! Έβαλα μουσική από το κομπιούτερ, φάγαμε τους μεζέδες μας, ήπιαμε το ουζάκι μας και για μία ακόμη φορά μακάρισα τον τόπο που ζω.. Αν ζούσα σε μεγάλη πόλη και διέκοπτα τη δουλειά για το ούζο, πολύ απλά θα μου έπαιρναν το κεφάλι.
Δε λέω ότι υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω ούτε να ξυστώ.. Δε λέω ότι αν θέλεις να είσαι καλά με τις υποχρεώσεις σου πρέπει να βάλεις κάτω το κεφάλι και να δουλεύεις ασταμάτητα. Απλά χαίρομαι, γιατί σε περιόδους σχετικής χαλαρότητας, μπορείς να περάσεις ακόμη και καλά!
Έχω δυό μέρες τώρα μπροστά μου ένα βιβλίο Σωφρονιστικής κι από κάτω του ένα Εγκληματολογίας...Quote:
Originally posted by Mak
πότε καλέ θα μας έρθεις?Quote:
στην ολοημερη αθηναικη εξορμιση υπολογιστε και την σκατοφατσα μου.
Λίγες μέρες εξεταστικής έμειναν ακόμη κι έχω από ένα τους στο πρόγραμμα για τα ερχόμενα δύο Σάββατα...
Από τη μία θέλω να κάνω το έγκλημα,να τα τινάξω όλα να κατέβω Αθήνα αμέσως τώρα
από την άλλη προσπαθώ να με σωφρονίσω και να επιβάλω τα πρέπει στα θέλω μου...
Ο αγώνας έχει πολλούς γύρους προς το παρόν...Περνά η γκόμενα κάθε τρις λίγο μπροστά μου
να τους αλλάξει,δίνοντας προβάδισμα τη μία στον έναν και την άλη στον άλλον αντίπαλο...
περιμενω να μου απαντησει η γραμματεας του γιατρου μακ μου για την ημερομηνια.δευτερα ή τεταρτη θα ειναι σιγουρα γιατι τις αλλες μερες χειρουργει
Quote:
Originally posted by Ava
Όσο για μένα... Μετά από αρκετά χρόνια εδώ, άρχισα επιτέλους να εκτιμώ τα καλά του τόπου και της ζωής μου και να χαίρομαι με όσα έχω..
Quote:
Originally posted by Ava
Σκοπός μου είναι πλέον να περνάω καλά και το τίμημα θα το πληρώνω κάθε φορά.
Εννοείται ότι μου έμεινε δουλειά για αύριο.. Ότι θα έβγαζα σήμερα περισσότερα και αύριο θα ήμουν πιο χαλαρή. Αλλά δεν πειράζει. Σκοπός μου είναι πλέον να περνάω καλά και το τίμημα θα το πληρώνω κάθε φορά. Χάρηκα, γιατί ο συνομιλητής μου κατάλαβε με την πρώτη και απόλυτα το νόημα της πρόποσης που έκανα. Εύχομαι, είπα, να έχουμε υγεία, τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχή και να χαιρόμαστε τις μέρες μας! Από το βλέμμα του κατάλαβα ότι ήταν μέσα στο νόημα και χάρηκα.
Αχ, εσύ, άτιμο, που ξέρεις ότι μου αρέσουν πολύ αυτά τα κινούμενα που βάζεις!
Χαίρομαι πάρα πολύ για τα νέα σου! Να ξέρεις ότι χαίρομαι, ακόμη και για την όποια αποστασιοποίηση.. Όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι που λένε, είναι υγεία να κάνεις στροφή..
Συνέχισε έτσι, καλό μου, μου δίνεις χαρά!
Δε θα γλιτώσεις από μένα έτσι εύκολα, θα με έχεις δίπλα σου αρχές Σεπτεμβρίου, στο λέω να το ξέρεις.
Kαι οι δικές σου δεν πήγαιναν πίσω...Ευτυχώς είχα Τζινοσκονάκι και διάβασα κι εγώ όσα έχασα χθες βράδυQuote:
οσο για χτες δωσαμε ρεσιταλ!!!ακομα γελαω με τις ατακες της τζινας!!!
και γέλαγα με την ψυχή μου πόση ώρα με τους...διαλόγους σας...Περίμενα να διαβάσω στη συνέχεια
και τις αγαπημένες σας στάσεις,ύστερα από πρόταση δε θυμάμαι ποιάς,αλλά με αφήσατε με την απορία...
Τόσο στα κοντά;Πρόσεξε μη σκίσεις κανά καλτσόν!Quote:
Originally posted by Ava
Δε θα γλιτώσεις από μένα έτσι εύκολα, θα με έχεις δίπλα σου αρχές Σεπτεμβρίου, στο λέω να το ξέρεις.
αααα ναταλια και σημερα μερα ειναι.μετα τους φιλοσοφικους διαλογους θα περασουμε στις στασεις.θα βαλω το αγορι νωρις για υπνο και θα οργιασουμε παλι αποψε.