Τζίιινααα, http://www.youtube.com/watch?v=X3rhCnt5GnU
Printable View
Τζίιινααα, http://www.youtube.com/watch?v=X3rhCnt5GnU
Είναι όντως πολύ όμορφα Αβα και είναι δικαιολογημένο να είναι το σπίτι των ονείρων σου. Εχω πάει αρκετές φορές στο σπίτι της φίλης μου και παρόλο που η Αίγινα δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο σαν μέρος, το σπίτι της επειδή είναι πάνω στη θάλασσα και στο σημείο αυτό έχει και πράσινα νερά που τα λατρεύω περνάω καταπληκτικά γιατί όλη μέρα ανεβοκατεβαίνω και βουτάω-τρώω-βουτάω-κοιμάμαι-βουτάω-πίνω καφέ-βουτάω-ξανατρώω! Εύχομαι να το αποκτήσεις κάποια στιγμή και να το απολαμβάνεις ιδιαίτερα τα καλοκαίρια.
Τζίνα μου, αυτό που μόλις είπες το έζησα με τα σπίτια της θείας μου και της κολλητής μου, πάνω στο κύμα! Να κολυμπάς ότι ώρα σου καπνίσει, να κολυμπάς γυμνή γιατί είναι χάραμα και δεν έχει κόσμο, να τρως το φαγάκι σου και να ατενίζεις τη θάλασσα.. Αααχχ! Κι εγώ μου το εύχομαι να αποκτήσω το σπίτι των ονείρων μου, γιατί θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη σε αυτό!
Να τη χαιρόμαστε την αγωνίστρια μας,να είναι πάνω απ'όλα γερή κι ύστερα καλοφώτιστη!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πέρασε κι όλας ένας μήνας από της γέννηση της κοριτσάρας μου....
Ανυπομονώ λοιπόν να πάω στην κουκλίτσα μου το απόγευμα, και να την σηκώσω μέσα στα χέρια μου και να της ευχυθώ χρόνια πολλά αλλά πάνω από όλα γεμάτα υγία!!!
Να καρδαμώσει γρήγορα και να την πάρεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου,Πωλινάκι μου!
Να της δώσεις και τις δικές μας ευχούλες κι ένα χαδάκι με τ'ακροδάχτυλο,όλο δύναμη για κείνη!
Πάμε για τον δεύτερο σημαντικό τώρα μήνα της ζωής της!Μέρα τη μέρα,προσευχή την προσευχή για το καλύτερο της!
τι εγινε τζινακι???το λαλλαγι θελει αριες????εεεε φωναρα μου?????
Αβα ευχαριστώ για την αφιέρωση, ο συγκεκριμένος έχει πολλά από αυτά που χαρακτηρίζουν τους άντρες αλλά δεν έχει μπέσα, οπότε χ@σε μέσα!!
Νομίζω ότι η Eli έχει το τηλ. της Αγγελικούλας, να της πούμε να την πάρει τηλ. να μάθουμε αν είναι καλά.
:lol: :lol: Για μαράκες ψάχνει; :lol: Είναι πολλά χρόνια που αναφερόμαστε έτσι σε αυτό κι όταν δεν έχω όρεξη του λέω δεν μπορώ να τραγουδήσω γιατί έχω βραχνιάσει και δεν πατάω πάνω στις νότες! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
τι εγινε τζινακι???το λαλλαγι θελει αριες????εεεε φωναρα μου?????
μην την πουν και παραφωνη την τραγουδιστρια δεν λεει.
Λίλα το κλου είναι ότι για κάποιους λόγους δεν το έκανε ποτέ, πρέπει να είναι ο μοναδικός άντρας που δεν του άρεσε να του τραγουδάνε. Και το έμαθε και άρχισε να του αρέσει σιγά σιγά μαζί μου. Βγαίνω και σε Τζούλυ Μασσίνο έκδοση! :lol: :lol:
Μου αρέσει που έλεγες χθες ότι θα κλειδώσει το τόπικ η Ναταλία με αυτά που λέμε κι αυτή σήμερα μας ζητάει να τις πούμε και στάσεις, που πρότεινε χθες το koritsaki!!!
υπαρχει αντρας που δεν του αρεσει το τραγουδι???:shocked2:
αφου μου κανετε τις κοτες εγω θα σας πω οτι αμα βαριεμαι προτιμω την ιεραποστολικη για να εχω ρολο γκεστ σταρ.οταν εχω ορεξη τωρα που εχω χασει τοσα κιλα προτιμω να ειμαι απο πανω για πιο βαθια "συζητηση"
:lol::lol::lol::lol:
Εμένα Λίλα δεν με πειράζει ότι στάση και νά'ναι αλλά κι εγώ προτιμώ το ξάπλα, ξεκούραση κι άσε τον άλλον να παιδεύεται!! Κι αυτό με τα κιλά που λες εμένα μου σπάει τα νεύρα γιατί με γυρνοβολάει σαν τον τιραμόλα, λες κι επειδή αδυνάτισα άρχισα κι ενόργανη μαζί! :lol:
οχι οτι με αφηνει να κανω συχνα βαθιες συζητησεις.ειπαμε ειναι θερμος ομιλητης και θελει να εχει αυτος τον ελεγχο της συζητησης.ευχομαι να μην ειναι κομματια το βραδυ μετα τα μαστορια.εχω πολλα θεματα συζητησης που θελω να ανοιξω σημερα.μην σου πω οτι θα του πω και ενα τραγουδι βρε αδερφε.
τζινα κομανετσι μου εσυ!!!!
σημερα που ειχαμε παει για μπανιο πηγα να κανω μια προσπαθεια θαλασσιου τυπου αλλα ολα τα σκατοπαιδα με τις μασκες και τα βατραχοπεδιλα δεν μας αφησαν σε ησυχια.