Ζωη μη θιγεις τα εμβρυα!! εβλεπα ενα ντοκιμαντερ προχθες σε πληροφορω τα εμβρυα εχουνε απιστευτες ικανοτητες!
Printable View
Ζωη μη θιγεις τα εμβρυα!! εβλεπα ενα ντοκιμαντερ προχθες σε πληροφορω τα εμβρυα εχουνε απιστευτες ικανοτητες!
Ναι αλλά όσοι κάνουν την εγχείρηση αδυνατίζουν... Οπότε ράφτο στόμα σου.Quote:
Originally posted by zwhtsa
και επειδη νομιζεις οτι η επεμβαση αδυνατιζει.. σοτκξαναλεω η επεμβαση απο μονη της δεν κανει τπτ.
αν εγω δεν προσεχω τι τρωω γιατι μπορω να φαω και εγω ζαμπονοκασεροπιτακια, πιστες, πατατακια, ποσοτητες τοστ και μακαροναδες. δεν το κανω ομως γι αυτο και αδυνατιζω αν ετρωγα αυτα δεν θα εχανα
αλλα ξεχασα ειμαε εχεις μυαλο εμβρυου μαλλον και δεν καταλαβαινεις τι λεμε εδω μεσα
ναι αδυνατιζουν γιατι κανουν και προσπαθεια πρωσοπικη ομως. οχι ως δια μαγειας.
πραγματικ απορω πως περασες στο παντεπιστημιο με τετοιο μυαλο.
ρε μπας και το εκαψες απο το πολυ διαβασμα? δεν εξηγειτε διαφορετικα
τωρα σοβαρολογεις? αντι να της πεις και μπραβο που εχει χασει τοοοοσα κιλα της τη λες κιολας? ευτυχως που δεν εχεις τοσα να χασεις να λες
βρε σανελακι εδψ οταν ημουν 119 γυρισε το ζωον και μου ειπε..
ε καλα δεν ειμαι και πανω απο 100 κιλα για να ανυσηχω
χαχαχαχαχα και απο τοτε εγω εχω χασει 30 κιλα .. και αυτη μολις 3!!! να δω οταν την ηεπερασω τι θα λεει
δεν νομιζω οτι η Ζωη εχει αναγκη απο τα μπραβο μιας ανικανης να χασει μισο κιλο και να κανει μια σωστη διατροφη για ενα μηνα.... η Ζωη κανει την προσπαθεια της και τα αποτελεσματα ειναι κατι παραπανω απο εμφανη...
λοιπον αρκετα τωρα. ας βουμε απο αυτα τα τοπικ γιατι ειναι ασχετα. και τα κατακεουργησαμε παλι..χαχαχαχα
Εσένα σου πα τόσα, μυαλό δεν βάζεις. Ε άι στο δ.. λοιπόν και παράτα μας ήσυχους!Quote:
Originally posted by Esprit
δεν νομιζω οτι η Ζωη εχει αναγκη απο τα μπραβο μιας ανικανης να χασει μισο κιλο και να κανει μια σωστη διατροφη για ενα μηνα.... η Ζωη κανει την προσπαθεια της και τα αποτελεσματα ειναι κατι παραπανω απο εμφανη...
Ζωη και σανελακι γραφτε στο αλλο τοπικ γτ ενοχλουμε εδω κριμα ειναι
εγω στο αλλο της απαντησα... εσεις συνεχιζετε εδω :P
λοιπόν για να μην νευριάσω προσπερνάω ολα τα υπόλοιπα ποστ και απανταω ;)Quote:
Originally posted by sanelaki
αχ κοριτσια.. τσεναχωριεμαι.. ελεισα 2 μηνες προσπαθειας και εχασα τον πρωτο 5,5 και τον δευτετο μονο 2,5. μα γιατι τετοια πτωση? στενοχωριεμαι...ειναι λιγο 2 κιλα..
SAnelaki σκέψου το σαν σύνολο οτι μεσα σε 2 μήνες εχασες 8 κιλά, ειναι μια χαρα, οπότε δεν ειναι τοσο ασχημο οσο νομίζεις, ισα ισα :)
:D:D οντως οντως! ζωη ντροπη! τστσ ουτε ιχνος σεβασμου :D καλα εχω λυθει,Quote:
Originally posted by Esprit
κοριτσια εκει που πηγα να "φωναξω" οτι κακως σπαταλατε ενεργεια τελικα αρχισα να γελαω...
εχω κ καλα νεα για το αμαξακι μου κ δεν εχω σκοπο να χαλασω τη διαθεση μου :):) esprit μηπως αλλη φοβεριζες (την θεια μου) κ αλλη φοβηθηκε? (αυτη που με ειχε τρακαρει!)
Παντως ευχαριστω απο καρδιας με κανατε κ γελασα επιτελους! κ μου φερατε κ γουρι που σας τα ειπα το μεσημερι...ναστε καλα κοριτσια!
Οχι για τη διαιτα, που κ σαυτη μεχετε βοηθησει απιστευτα! κυριως για την καλη παρεα!
σανελ ελα να τσακωωθουμε που εχω νευρακια που θαδιαθετησω κ που με τσιτωσες κι αλλο που παραπονιεσαι για 8 κιλα! οντως φοβερη πτωση....βαρους! οχι απωλειας! αχ αχ αχ αχ θα σας φαω...χειροτερες απο μενα ειστε, πατε καλα κ στεναχωριεστε!
Τετη σου βρηκα παρεα! σανελ απο εκει η Τετη!!! εχει χασει μονο 5 κιλα σενα μηνα κ ειναι να σκασει το κοριτσι...
τςτςτ προβληματα ο κοσμος ε χεχεεχ φιλακια κοπελες κ η προσκληση για τσακωμο ισχυει...(αστειευομαι ε απλα ειναι της μοδας αυτο τον καιρο η ατακα!)
XAXAXAXAX ...ΑΡΕ μπαντ ελιωσα και εγω!!ξερεις τι μωρε? το ξερω οτι σαν συνολο ειναι το τλειο.. απλα φοβαμαι γιατι αν συνεχισω να χανω 2,5 το μηνα δεν 8α φτασω το στοχο μου τη χρονικη περιοδο που υπολογιζα. γιατι υπολογιαζα 1 κιλο την εβδομαδα... καραμελιτσα μου. το ειδα και εγω το 8. ομως βλεπω οτι και τωρα που τελιωσε ο μηνας και ισοσταθμηστικαν τα παραπανω κιλα του πρωτου μηνα με του δευτερου δεν συνεχιζω με ενα μεσαιο ρυθμο..αλλα με του δευτερου μηνα. μηπως σας εμπλεξα? γιαιτ μπερδευτηκα και εγω λιγο!
μη μου παραπονιεστε..... Μια χαρουλα τα πατε!!!! ΑΝΤΕ τωρα!!!