Quote:
Originally posted by AMALIA
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ
σήμερα είχα πολύ τρέξιμο στη δουλειά , μόλις τώρα μπήκα στο μαγαζάκι μας και διάβασα τα μηνυματάκια σας.
Σίγουρα δεν το βάζουμε κάτω, ξάνα στους ρυθμούς μας, έφτιαξε κι ο καιρός οπότε φτιάχνει κι η διάθεση και μας δίνει φτερά στην προσπάθειά μας.
Θα ζυγιστώ πάλι το Σάββατο, σίγουρα πρέπει να παίζει και το θέμα της κατακράτησης υγρών γιατί στο χωριό όλα τα φαγητά ήταν τσιμπημένα στο αλατάκι. Όμως κι αυτό να μην είναι, είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου πάρει πάλι ένα μήνα να επανέλθω.
Θα αυξήσω και την άσκηση και πιστεύω ότι έτσι θα κερδίσω λίγο από τον χαμένο χρόνο.
Πρέπει να φύγω γιατί απειλουν πως θα με κλειδώσουν στο γραφείο, αφού σχολάσαμε
Φιλιά πολλά σε όλους τα λέμε αύριο.
ΥΓ Μάριε δεν σε ξέχασα, λίγη υπομονή να βρω χρόνο να ψάξω στα κιτάπια μου:smirk:
ναι βρέ ο μεταβολισμός σου ακόμα πάλλεται. λίγο να προσέξεις μέσα σε μια βδομάδα θα βρείς τους ρυθμούς σου πάλι και θα ξαναπέσεις. Δεν γίνεται απο μόνο μια εβδομάδα να διαλυθεί ο μεταβολισμός. εγώ όταν ξαναπάχυνα επι τρείς μήνες έτρωγα κάθε μέρα πίτσες και γύρους για να πάρω πάλι τόσα κιλά που πήρα. αν είναι δυνατόν... κάνε και άσκηση, στην αρχή κόψε μόνο τους 4 η τους 6 πόντους οχι παραπανω αποταμίευσην(πιστεύω οι πιο πολλοί απο μάς είμαστε στην μερα του κυρίως κάθομαι αλλα ενίοτε είμαι και όρθιος, οπότε πάει +2 στους πόντους, ναι μην το ξεχνάτε αυτό να το κοιτάτε και να το αλλάζετε συστηματικά!) και απο την μεθεπόμενη πάλι στο πρόγραμμα!