Γεια σας, παιδάκια, είχα ξαναέρθει και πέρυσι μια βολτούλα και τώρα είπα να ξαναπεράσω μπας και σοβαρευτώ, χαχαχαα!
Πριν από ενάμιση-δύο χρονάκια είχα φτάσει γύρω στα 74 κιλά με ύψος 1,61. Δεν το λες και σούπερ, το ΒΜΙ ήταν νομίζω στα υπέρβαρα. Το ιδανικό μου βάρος είναι 58-61 γιατί έχω βαρύ και φαρδύ σκελετό. Επειδή βαριέμαι πάρα πολύ τις διαίτες, δεν μου αρέσουν καθόλου τα φρούτα και έχω μια τάση προς την ακατάσχετη λαιμαργία, δεν μπορώ να πειθαρχήσω διατροφικά. Ανακάλυψα λοιπόν τη γυμναστική και μάλιστα στο σπίτι. Το μόνο όργανο που έχω είναι ένα στατικό ποδήλατο. Μέσω ίντερνετ, βρήκα πληροφορίες γύρω από απλές ασκήσεις τις οποίες κάνεις εκμεταλλευόμενος το σωματικό σου βάρος. Συνδύασα τέτοιες ασκήσεις φτιάχνοντας ένα δικό μου πρόγραμμα και τις συμπλήρωσα με ποδηλατάκι.
Κάνοντας επί περίπου δύο χρόνια γύρω στα 40 λεπτά γυμναστική [τα 20 είναι απλές ασκήσεις και τα υπόλοιπα ποδήλατο] τέσσερις φορές την εβδομάδα και προσπαθώντας να μην ξεφεύγω τρελά με τις θερμίδες [αλλά χωρίς να θυσιάζω σουβλάκια, πίτσες και λοιπά χωρίς τα οποία δεν ζω, τελείωσε], κατάφερα να χάσω ένα δεκαράκι κιλά στο πολύ κουλ. Είμαι σε τρελό κέφι, μου κάνουν ακόμα και ρούχα που φορούσα στα 61 επειδή έχει σφίξει το σώμα με την άσκηση, αλλά σκέφτηκα ότι αν έκανα λίιιιιγο κράτει ακόμα διατροφικά, τώρα θα είχα γίνει Bar Rafaeli με τόση γυμναστική για τα δικά μου δεδομένα επί δύο χρόνια!
Είπα λοιπόν να έρθω σε σας μπας και με στρώσετε. Έστω να φτάσω σε αυτά τα κωλοεξήντα που έχω πάνω από εφτά χρόνια να τα δω.
Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί, πρώτη μέρα περιόδου δυστυχώς και χωρίς να έχω πάει τουαλέτα και το αποτέλεσμα ήταν...
...65,7!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! όχι, εντάξει, δεν πολυφρίκαρα γιατί στην περίοδο γίνομαι μπαλόνι γενικώς. Μια φορά με είχε δείξει πάνω από τρία κιλά περισσότερα σε μια μέρα, τότε ήταν θαύμα πώς γλίτωσα το εγκεφαλικό χχααααχαχαχα! Από αύριο μπορεί να θέσω και στόχο για τα εξήντα, αλλά κάτσε να προσαρμοστώ λίγο πρώτα. Σας φιλώ και καλή επιτυχία σε όλους, είτε θέλετε να χάσετε, είτε να πάρετε. Το μυστικό είναι μόνο η συνέπεια και η επιμονή απ' ό,τι είδα από τη δική μου εμπειρία.