59 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!
Κ τι δε θα έδινα να είμαι τόσα!!!!!!!!!!!!!!:fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
Printable View
59 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!
Κ τι δε θα έδινα να είμαι τόσα!!!!!!!!!!!!!!:fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
59 κιλα αλλα 1.60 υψος
αλλα 5-6 θελω να χασωωωωωωω
αλλα δε το βλεπω με τα χλαπακιασματα που κανω.
77,1 (-0,3)...θα μου βγει η πιστη μεχρι να δω το 76 μπροστα.....
:shocked2:Quote:
Originally posted by angelaorangel
Δε το πιασες το νοημα?δες προηγουμενη σελιδα.πολυ γελιο.
τωρα και σε ζομπι βερσιον :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Μετά απο 1 μήνα ημί-προσπάθειας για δίαιτα, τις οποίες συνεχίζω είμαι 60,2 κιλά, προχθές..
Βέβαια με τα υπερφαγικά μέσα, και σήμερα δεν ήμουν 60 και αλλά 61 και...
Δε μπορώ να πώ οτι είμαι κ πολύ ικανοποιημένη, νιώθω πως χάνω αργά!!
Από φαγητό δεν έτρωγα ούτε παχυντικά ούτε μεγάλες ποσότητες,θα έλεγα λίγο κιόλας, αλλά έτρωγα που και που παγωτό!
κοριτσακι εξαρταται τι παγωτο διαλεγες.... αν ηταν των 500 θερμιδων λογικο :cool rsvd: ....(πωωωωω μου εχουν λειψει τα παγωτα απο την παγωτομανιαααα,τεσπα)...μπο� �εις να διαλεγεις γρανιτες που εχουν 60-90 θ η καθε μια
Πωωωωωωωωωωωωωω φέτος το καλοκαίρι ένα παγωτό της προκοπής έφαγα όλο κι όλο... το απόλαυσα όμως πραγματικά, τέλειο ήταν. Τ'αγαθά κόποις κτώνται το φελέκι μου μέσα...
πλας 200 αναμενόμενα υγρά και αυτά
μια μικρη νεκρανασταση θα τανεQuote:
Originally posted by click
:shocked2:Quote:
Originally posted by angelaorangel
Δε το πιασες το νοημα?δες προηγουμενη σελιδα.πολυ γελιο.
τωρα και σε ζομπι βερσιον :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
η
καλυτερα η αναλαμπη πριν το τελος:spin::saint:
εδω κ 1 λοιπον βδομαδα παιζω αναμεσα στο 77,1-77,4 .. κ σημερα που ειναι μερα επισημου ζυγισματος... 77,8.... εχω τρελα νευρα ομως....τεσπα... ισως να φταει ότι χθες εφαγα 400γρ. σπανακορυζο το μεσημερι κ αλλο τοσο το βραδυ κατα τη 1 ή ότι ειμαι σε δυσκολες μερες... τεσπα... ότι κ να'ναι ξενερωσα
Καλημερααααα σας!!!
Εδώ και 3 μέρες ειμαι σταθερή 75.5...
καλησπέρα! εγω ίσως επειδή περιμένω να κατέβει ο ολυμπιακός, είτε επειδή άλλαξα φάση απότομα και απο υποσιτισμό ενός μήνα και 2 εβδομάδων το έριξα στη σωστή διατροφή με περισσότερες θερμίδες απο οτι πριν, αλλα πολύ λιγότερες απο οτι χρειάζομαι (1000-1200) έκανα πάλι κατακράτηση, αλλα δεν πτοούμαι που πήρα ΠΑΛΙ 400 γρ και έχω φτασει στα 93.9 σε 3 μέρες!
πείτε μου οτι φαση είναι θα περάσει....
Καλημερα! Πρωινη πρωινη σημερα να σας πω το 78,1 (αλλαξα και το τικερακι, δεν αντεχα να βλεπω αλλο το 79). Τρια κιλα ακομα να πιασω το βαρος προ διακοπων (ημουν 75 και μολις ειχε αρχισει να φαινεται η απωλεια μου και δεν το χαρηκα ουτε για λιγες μερες@##$$$!!) Anyway, αντε να δουμε πως θα παει κι αυτη η εβδομαδα!
77.4 δηλ. -0,4 απο χθες (εμ βεβαια σημερα δεν ειναι ημερα επισημου ζυγισματος!!!να μην κανει πλακα η ζυγαρια???)
79,1 -300γρ. από το ένα παλιοκιλό που πηρα....
η ίδια...
τα ιδια και σημερα ....
Μετά από κόλλημα λόγω περιόδου σήμερα (30/8) η ζυγαριά έδειξε 93,300.
-500:bigsmile:
-100 σημερα αρα 78 ολα.
Συγχαρητιρια!!! εις κατωτερα!:smilegrin:
51,6 σημερα, κομματι αφυδατωμενη αισθανομαι και ας πινω μεγαλες ποσοτητες νερου. Ανυπομονω για τον χειμωνα.
Περίεργη φάση περνάω, το νιώθω οτι χάνω πολύ γρήγορα και γι'αυτό ζυγίστηκα. 103,4 σήμερα... θυμίζω πριν ακριβώς μια εβδομάδα 106,9 και τη Δευτέρα 104,7...
Καλό είναι βέβαια, δε παραπονιέμαι, σκέφτομαι όμως οτι όπως χάνω τώρα χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο μετά μπορεί να κολλήσω χωρίς λόγο και κλάφτα Χαράλαμπε...
μείον 400!!! σταμάτησα να παίρνω, σταμάτησα να κολάω επιτέλους!!! 93,5
- 100 γρ 75,4 σημερα αντε να παει 75 ακριβως !!!
Eχω μηνες να γραψω εδω. Σημερα 58.9 και κλεινω ενα χρονο συντηρηση! Καλημερα!
μειον 400!! γεα
(1/9) -200Quote:
Originally posted by eleste
Μετά από κόλλημα λόγω περιόδου σήμερα (30/8) η ζυγαριά έδειξε 93,300.
-500:bigsmile:
77.1
-0.3 απο προχθες κ υστερα απο μινι υπερφαγικο
102,5 :o:o:o
αχαχχαχαχαχχαχα φίλιππε πήρες φόρα-κατηφόρα :D
Σήμερα 75 ακριβως!!!!! και ναι -400 απο χθες..!!!! ο στοχος επετευχθει!!!! :spin::spin:
νομίζω οτι σου αξίζει η αλλαγή στο τικεράκι σου πλέον!!! εύγε! είσαι είδολο και παράδειγμα προς μίμηση!!Quote:
Originally posted by filipparas
Quote:
Originally posted by filipparas
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Συνέχισε σχεδόν έφθασες!!!! ;);););)
76.3 (-0,8 απο χθες)...................:spin::spin::spin::spi n::spin::spin::spin:
καλημερα...μπραβο βρε filipara..ειλικρινα εισαι ειδωλο ...μπραβο keep walking :)
51 ακριβως σημερα.
μείον 600 χε χε
76.2 (-0.1 απο χθες)..............αχ περασα αποτομα στο 6 απο το 7 κ απο τη μια ανυπομονω για το 5 κ απο την αλλη φοβαμαι μην κολλησω κ το βλεπω για καιρο....
konina να μην σε ματιασω τα πας περιφημα :) μπραβο κοπελια !!
92.1 :) !!
Μετά από πόσα χρόνια δεν θυμάμαι το 6 μπροστά...ας είναι και 69.8 δεν πειράζει σιγά σιγά...