-
Α! Η ειρήνη που έκανε μαζί σου την επέμβαση μου είπε στο δεις ότι έχει χάσει 17 η 19 κιλά δεν θυμαμαι ακριβώς! Και ότι πίνει πολυ νερό ενώ δεν κάνει! Και τις είπα ότι ίσα ίσα είναι οι καλύτερο... Γιατρό μην λες ότι έχεις χάσει λίγα!! ʼντε ρε Καλλιόπη και του χρόνου με μπόλικη στην παραλία!!
Θυμήθηκα έδρες αυτά που έλεγε ο άντρας σου και ο φίλος του στον γιατρό: με γιατρε μου πασχαλιατικα τους κάνατε την επέμβαση; Λίγο κατσικακι λίγο τσουρέκια να μην φάνε τα κορίτσια;;; Χχαχαχαχαχαχ!! Πολυ πλάκα είχανε!
Παρεπιπτοντως τον πληρώσαμε τον άντρα σου αυτά που του χρωστουσανε απο τον Φλεβάρη η ακόμα;
-
Πρωί νερό
Μετά απο 1 ώρα γάλα με 2 κουτ σούπας δημητριακά η αυγό (ασπραδι αν τρώω κάθε μέρα) η μισό τοστ με γαλοπουλα και τυρί χαμηλών λιπαρών..
Μετά απο 1,5 ώρα Φρούτο
Μετά μεσημέρι 60-90γρ κρέας η κοτόπουλο η ψάρι
Η 1/5-1 κούπα όσπρια
Σαλάτα ντομάτα αγγουρι χωρίς σπορια, σιγά σιγά και χόρτα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.
1 κγ μαγιονεζα λαιτ (δεν έχω φάει) η
Τυρί χαμηλών λιπαρών
1 1/5 ώρα μετά Φρούτο η ζελέ
Νερό (2λιτρα την ημέρα!)
Απογευματινό όπως μεσημέρι αλλά όχι το ίδιο
Βράδυ νερό με λεμόνι για τουαλέτα..
Δεν στα γράφω όπως ακριβώς τα λέει γιατί δεν τα θυμαμαι αλλα πάνω κάτω έτσι ήταν.. Και την διατροφή του Ρίο που πήρα (γιατί έλεγα βρε μήπως είναι πολλά;) τα ίδια ήταν...
Αλλα μου είπε σταδιακά να φτάσω σε αυτό το σημείο.. Γιατί 2 μήνες πριν που μου το είχε δώσει δεν μπορούσα να τα τρώω όλα αυτά!
Αλλα όπωσδηποτε 56-62γρ πρωτεΐνη την ημέρα! Που ακόμα να τα καταφέρω!!
-
εγω ενα χρονο μετα μια τυπικη μου μερα ειναι: πρωι μισο τοστ δεκατιανο μιση κουπα γαλα μεσημερι κρεας ή ψαρι ή κιμα 80γρ περιπου συν λιγη σαλατα 2-3 κομματια αγγουρι δηλαδη ή ενα κολοκυθι βραστο ή οσπριο περιπου μιση κουπα και μια φετα τυρι οταν φαω οσπριο.απογευμα τρωω σε 2 δοσεις.συνηθως μιση ή μια κουπα γαλα αναλογα με την ορεξη και ή λιγο φρουτο τωρα που καλοκαιριασε ή μισο τοστ ή ψωμι με λιγο ταχινι.βραδυ συνηθως μισο τοστ τωρα τρωω και κανενα κομματι ντοματα ή αγγουρι μαζι με το τοστ.το χειμωνα ετρωγα 2 φορες τη βδομαδα τραχανα.
-
θα αρχισω τα μπινελικια τωρα.γ@μω τα μαστορια μου μεσα.το αγορι μου το ακυρωσε για αποψε.γινεται χαμος λεει στο σπιτι και δεν θα τελειωσουν νωρις και δεν μπορουν να το αφησουν στη μεση.αφηστε που αφου αυτες τις μερες οι δικοι του χρησιμοποιουν το δικο του μπανιο και δεν λεει να κυκλοφορω εγω νεγκλιζε.πιστευαμε πως σημερα επιτελους θα τελειωνε το θεμα αλλα σκ@τα.περαστικα μου.
-
αυτα ναταλακι μου πανε χαθηκανε σιγα μη του τα δινανε !
και εγω ετρωγα γαλα με κορν φλεικς το πρωι αλλα λογω σιδιρου το εκοψα
το κρεας το τρωω οχι πολυ αλλα κυριως κιμα σημερα δλδ εφαγα 2 κεφτεδακια με λιγη ντοματα το μεσημερι τωρα μια φρυγανια με λιγο τυρι και το βραδυ γιαουρτι
-
Χλμ δεν διαφέρει και πολυ απο την δική μας.. Στο μεγάλο μπαίνει πας δηλαδή τι τρώνε; Χιιχιχιχιχιχι!
Αλλα όπως σας έχω ξαναγράψει μια γνωστή μου που έκανε σληβ στο Ρίο πριν απο 6 χρόνια, σε κάποια φάση απο την αρχή για παράδειγμα δεν μπορούσε να πίνει νερό! Και πήγε στον Καλφ και του λέει γιατρε μου δεν μπορώ να πινω νερό! Αυτο που θέλω με μανία είναι κοκα κολα που απαγορεύεται! Και τις είπε όχι, μπορείς να πίνεις διαιτης μέχρι 6 κουτάκια την ημέρα! Ας πούμε το Πάσχα ότι έφαγε το έβγαλε (πήγε σε ένα χωριό να κάνει ανάσταση και τα φαγητά ήταν πολυ κασέτα ενώ αυτή κάνει πολυ υγηινη διατροφή!) και το μόνο που κράτησε ήταν μισό μεγάλο τσουρέκι βουτηγμένο σε γάλα που το έφτιαξε η ίδια διαιτητικα! (το τσουρεκι όχι το γάλα Χχαχαχαχαχαχ!)
Η ας πούμε τρώει ξηροκαρπια με το κιλό, δεν σταματάει, όπως και καραμελομενα ξηροκαρπια! Και αν την δείτε τώρα απο 140 κιλά που ήταν είναι σταθερή στα 60 εδώ και 5 χρόνια! Εντομεταξυ Πάσχα έκανε την επέμβαση, μέχρι Αύγουστο δεν έχανε πολλά και απο Σεπτέμβρη αρχίζει και χάνει συνέχεια με μανία! Σε ένα εξάμηνο τα έχασε! Και το αγαπημένο της φαγητό είναι το ποδαρακι πατσας, κάτι τέτοιο! Μου είπε ότι το στομάχι της το είχε σαν το μωρό της! Ότι ήθελε εκείνο και οπότε το ήθελε!
Όλα αυτα τα γράφω για να καταλάβουμε ότι πραγματικά κάθε οργανισμός είναι τελείως διαφορετικός! Μπορεί αν έκανα εγώ ότι κάνει η Ριτσα να μην έχαναν γραμμαριο! Μπορεί και ναι! Γιατρό πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα.. Ακόμα και την 1η της σουπα της την εφερΝ ζέστη και την έφαγε! Εμείς Καλλιόπη θυμάσαι τον γκουρμε φιδε μας; Ούτε ορθός δεν κατέβαινε!!!
-
δεν καταλαβα γιατι εκοψες το γαλα με τα δημητριακα???
-
Καλε όχι ορθός, κρυος εννοώ! καταραμένο auto correct!!
-
και για παραλια οχι φετος αλλα ουτε του χρονου με βλεπω να πηγαινω
τωρα πως θα αντεξω αλλο θεμα αυτο!
και καλα εγω πες οτι ειμαι αναγκασμενη το παιδι μου τι φταιει?
του ειπα να παει με το πατερα του εστω μια βδομαδα αλλα ουτε ο ενας ουτε ο αλλος παει χωρις εμενα........
-
ναταλια δεν νομιζω οτι ο γιατρος της ειπε να πιει κοκα κολα λαητ.κανενας γιατρος απο οσους ξερω δεν επιτρεπει ανθρακικο στη σληβ
-
Aαααα λαδερο εννοώ όχι κασέτα! Ότι ναναι!!! Δεν κατάλαβα Καλλιόπη μου ποια σιγά μην δινουνε;
Ααχ παίζουν λάιβ μουσική στο σταθμό! Θέλω και εγώ να ανέβω να τραγουδισω!! Κανονικά όχι αυτα που λέγατε εχτες!! Χχαχαχαχαχ
Οι άλλες που εξαφανίστηκαν; Δώστε το παρών τώρα!
Λίλα σήμερα δεν ήταν που θα τραγουδισες του αγοριού σου; Η παλι μπερδευτηκα;
-
γιατι επρεπε να περασουν 2 ωρες απο το σιδηρο για να πιω γαλα
οποτε εκοψα το γαλα μετα δεν το θελω θελω καφε
-
καλα ναταλακι αξεχαστη η γκουρμε σουπα!
σιχαθηκα τις σουπες απο τοτε
-
του ειπανε δεν εχουμε τωρα να τα μαζεψουμε και μετα θα σου πουμε ποτε να ερθεις να τα παρεις και φυσικα δε του ειπανε ποτε !
οταν ρωτισε ξανα του ειπανε οτι θα παρουν τηλ αλλα κομη περιμενει
οποτε δε βλεπω να του τα δινουν
-
Καφέ δεν πινω.. Μόνο έναν ωραίο απο Starbucks με hazelnut σιρόπι μέσα χωρίς ζάχαρη μέσα έχει γκυκαντικο! Νομ νομ! 2 φορές ήπια, όχι όλο εννοείτε! Πάντως έχει πλάκα πως με φροντίζουν οι φίλες μου! Κάθε πρωί: ήπιες την βιταμίνη σου; Πίεση την ΤΏΡΑ! Εφαγες; Τα φάρμακα σου τα πήρες; Καη μετα νευριαζω να πω την αλήθεια αλλα οκ ενδιαφέρονται η αγάπες μου!
Μόνο μια ρε πουθτη μου δεν λέει (η δεν θέλει η κάνει ότι δεν θέλει;) να καταλάβει ότι δεν μπορώ να δοκιμάζω γλυκά και τούρτες και σκατα και κάθε φορά με ρωτάει: με γιατιιιι; Με ένα βλεμα αποχαυνοτηκο και καλά!
Τι να πεις; Αλλα ποιος νοιάζεται; Εμείς στον αγώνα!
Καλλιόπη έχεις καμία όρεξη για γλυκο η αναψυχτικο; Εγω καμία! Ειδικά για γλυκο! Τα βλέπω και δεν μου κάνουν τίποτα!
Κοκα ήπια 3 φορές ζηρο αλλα στην Ελλάδα μου έκατσε καλά.. Αγγλία έχουν πιο πολυ ανθρακικο και δεν μου άρεσε καθόλου! Σαλακια μου ήρθαν..