κοκα δεν εχω πιει αλλα τη θελω......
και γλυκο δεν εχω φαει εκτος απο ενα με χαμηλο δεικτη που ηταν καπως .........
αλλα και αυτα τα θελω!!!!
αα εφαγα καποια στιγμη ενα παγωτο 0 % που και αυτο μπλιαχ ηταν
Printable View
κοκα δεν εχω πιει αλλα τη θελω......
και γλυκο δεν εχω φαει εκτος απο ενα με χαμηλο δεικτη που ηταν καπως .........
αλλα και αυτα τα θελω!!!!
αα εφαγα καποια στιγμη ενα παγωτο 0 % που και αυτο μπλιαχ ηταν
Καφέ δεν πινω.. Μόνο έναν ωραίο απο Starbucks με hazelnut σιρόπι μέσα χωρίς ζάχαρη μέσα έχει γκυκαντικο! Νομ νομ! 2 φορές ήπια, όχι όλο εννοείτε! Πάντως έχει πλάκα πως με φροντίζουν οι φίλες μου! Κάθε πρωί: ήπιες την βιταμίνη σου; Πίεση την ΤΏΡΑ! Εφαγες; Τα φάρμακα σου τα πήρες; Καη μετα νευριαζω να πω την αλήθεια αλλα οκ ενδιαφέρονται η αγάπες μου!
Μόνο μια ρε πουθτη μου δεν λέει (η δεν θέλει η κάνει ότι δεν θέλει;) να καταλάβει ότι δεν μπορώ να δοκιμάζω γλυκά και τούρτες και σκατα και κάθε φορά με ρωτάει: με γιατιιιι; Με ένα βλεμα αποχαυνοτηκο και καλά!
Τι να πεις; Αλλα ποιος νοιάζεται; Εμείς στον αγώνα!
Καλλιόπη έχεις καμία όρεξη για γλυκο η αναψυχτικο; Εγω καμία! Ειδικά για γλυκο! Τα βλέπω και δεν μου κάνουν τίποτα!
Κοκα ήπια 3 φορές ζηρο αλλα στην Ελλάδα μου έκατσε καλά.. Αγγλία έχουν πιο πολυ ανθρακικο και δεν μου άρεσε καθόλου! Σαλακια μου ήρθαν..
ναταλια ουτε τραγουδι ουτε διαλογο ουτε κιχ δεν θα βγαλω σημερα.χ$στα με εφαγε η μαστορατζα.OMG δηλαδη
σημερα θα φαω πατατουλες τηγανιτες με τυρακι για βραδυ το απολυτο τζανκ χαχαχαχα
Καλησπερα κοριτσια!Πωλινα να τα εκατοστησει χρονια η μικρουλα σου κ γερη να την παρεις στην αγγαλια σου γρηγορα.
Χρονια πολλα κ στο γιοκα σου καλλιοπη.Να τον δεις μεγαλο γερο ευτυχισμενο κ να τον καμαρωνεις.
Ποιος σου ειπε να πινεις τον σιδηρο το πρωι?τον σιδηρο τον πινουν μιση ωρα πριν απο κυριο γευμα κ συνηθως χωρις γαλακτοκομικα ,τυρι,για καλυτερη απορροφηση.
Κ εσενα μικρη ποιος σου ειπε να πινεις τη βιταμινη πρωι πρωι?Την παιρνουμε μετα απο κυριως γευμα.
σημερα πηρα ολες μου τις εξετασεις.ολα ειναι οκ οι εξετασεις μου τζιτζι η φερριτινη ηταν λιγο ανεβασμενη αλλα ειναι απο την υπερφορτηση σιδηρου.απλα θα μειωσω λιγο το κοκκινο κρεας και θα κοψω για λιγο καιρο το συμπληρωμα μου.
γλαυκη που ειναι το τζινοημερολογιο να μας ριξει την αντιστροφη μετρηση???
Λιλακο μπραβο που ηταν καλες οι εξετασεις σου!Βλεπωοτι εσυ προσεχεις πολυ.Γιατι επαιρνες σιδηρο εσυ?Ειχες σε προηγουμενες εξετασεις προβλημα?Τι κριμα ρε κοριτσακι που δε θα βρεθεις αποψε με το αγορι....Κανε σχεδια για αυριο!
Πλακα πλακα κ εχτες που με ρωταγε η Ναταλια της ειπα δεν ξερω!Εχω γραμματεα τη Τζινα κ τις μετραει!
δεν επαιρνα σκετο σιδηρο επαιρνα συμπληρωμα που ειχε και σιδηρο.προσεχουμε για να εχουμε γλαυκη μου αλλιως δεν θα τη βγαλουμε καθαρη.θα παω να κανω και εναν υπερηχο χολης σε κανενα μηνα και θα ρωτησω και το γιατρο στην επανεξεταση του χρονου που εχω σε λιγες μερες αν πρεπει να κανω και καμπυλη
Αλήθεια ρε Γλαυκη μου; Ο φαρμακοποιός μου το είπε :flaming:
Και εγω την ίδια αντίδραση είχα, ότι δεν έπαιζε να στο είπε ο γιατρός! Κι όμως ο φίλος της που ήταν μαζί όταν μου τα έλεγε και ήταν τότε στο γιατρο το επιβαιβεωσε!!! Εδώ ζούσε με παγωτό 0% για 20 μέρες αφού τίποτα άλλο δεν της έμενε στο στομάχι! Η Ριτσα είναι λίγο των άκρων αλλα μάλλον επειδή το στομάχι της είναι των άκρων! Και μέχρι σήμερα δεν έχει πιει και τα 6 κουτάκια κοκα κολα, γύρω στα 4 τα πίνει όμως.. Μπουκαλακια έτσι! Όχι των 330μλ!
Το μόνο που μπορεί να πίνει είναι γάλα και κοκα χωρίς πρόβλημα! Ο γιατρός της είχε πει απο εδώ και πέρα προστάζει το στομάχι και όχι ΕΣΥ! Με το εντερο είχε θέμα, έκανε και αυτο του κεφαλιού του αλλα το έφτιαξε χωρίς φάρμακα...
Βλέπω και περνάνε κάποιοι υπερβαροι και θέλω να τους φοναζω: sleeve, gastric by pass!!! Και ναι είμαι ακόμα στο σταθμο!
Έλα ρε Λίλα τι είναι αυτο τώρα! Ας μην κάνουν μπάνιο οι δικοί του να πας! Και τα μαστορια απο αύριο πες του!
Hallo. Κοιμήθηκε κανείς; Εγώ πάντως όχι, ήρθε το λαλάγγι να πάρει δήθεν τα έργα που του είχα γράψει σε dvd, στο τέλος του τραγούδησα και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας που δεν έχει λόγια :lol: και μετά τον έστειλα σπίτι του κι έφυγα κι εγώ να ψάξω για μαγιό. Την Κυριακή ίσως πάμε με την αδερφή μου στο εξοχικό αυθημερόν για μπάνιο και χρειάζομαι το πάνω μέρος του μαγιό για να φορέσω μαζί με τη βερμούδα. Έχουν κλείσει και όλα τα μαγαζιά και δεν είχα που να ψάξω κιόλας! Τελικά βρήκα ένα, ο Θεός να το κάνει μαγιό, σε ένα κινέζικο με 5 ευρώ. Τουλάχιστον το πάνω μέρος του μαγιό έχει το ίδιο χρώμα με τη βερμούδα κι έτσι κάτι γίνεται. Το κάτω μέρος που είναι σορτσάκι κοντό θα το δώσω στην αδερφή μου. Εν τω μεταξύ στα μαγαζιά δεν το δίνουν το πάνω και το κάτω ξεχωριστά, πρέπει να πάρω όλο το μαγιό με 30 - 40 ευρώ τουλάχιστον, last year. Το σουτιέν που φοράω έχει καλή εφαρμογή στο στήθος μου αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο σε μαγιό.
γλαυκη μου ευχαριστω για τις ευχες σου και εσυ να χαιρεσε και να καμαρωσεις οπως ποθεις τα παιδακια σου οσο για το σηδιρο η γιατρος μου ειπε να το περνω πρωι για καλυτερη αποροφηση τωρα τον εκοψα και ηρεμισα!
μαλιστα επερνα 2 1 το πρωι και 1 το απογευμα
αλλα αφου αποφασισα να παω στο ιππο να μου βαλουν περνω μονο ενα το απογευμα
τζινοημερολογιο παρουσιασου
τραγουδιαρα μου εσυ!!!!!αλλη ηταν να τραγουδισει αλλη το εριξε το ασμα