-
Καλησπέρα 32 και σήμερα.
Wow αποκλείεται ο Καλφ να της είπε της κοπέλας να πίνει 6 κουτάκια την ημέρα! Εδώ σου το απαγορεύουν όταν δεν έχεις κάνει σλιβ, πόσο μάλλον μετά. Κι εμένα μου αρέσουν τα αναψυκτικά και πριν το σλιβ είχε μεγάλο εθισμό αλλά τώρα πίνω μία δύο φορές την εβδομάδα. Έχω ψυχολογήσει βέβαια τον εαυτό μου και έχω καταλάβει ότι μπορώ να διαχειριστώ πια το φαγητό και ότι σε περίπτωση που μεγαλώσει πιο πολύ το στομάχι μου, λόγω των αναψυκτικών, δεν θα έχω πρόβλημα με τη διατροφή μου. Δε νομίζω ότι στη συχνότητα που πίνω θα έχω πρόβλημα αλλά παρόλα αυτά έχω λάβει τα μέτρα μου.
Λίλα ευτυχώς που οι εξετάσεις σου είναι όλες εντάξει κι όσο για το διάλογο δεν πειράζει κι αύριο μέρα είναι να κουβεντιάσετε!
-
Για το σιδηρο κ τις βιταμινες ειμαι απολυτα σιγουρη πως πρεπει να τα παιρνεις γιατι η κορη μου ειχε φεριττινη 2 κ καναμε πολυ πολυ καιρο διατρφη κ επαιρνε κ σιδηρο.Για τις βιταμινες εκτος του οτι μου εχει δωσει ο ομοιοπαθητικος κ παιρνω κ τωρα το ξερω πολυ καλα μετα απο τοσα χρονια με διαιτες κ διαιτολογους που επαιρνα συμπληρωματα.Ο γιατρος μου θελει να ειμαι καλυμμενη οσο μπορω επειδη θα κανω την επεμβαση κ επειδη ειχα κ αιμμοραγιες κ εκτος τις βιταμινες μου εχει δωσει κ κατι καψουλιτσες που ανεβαζουν τον αιμματοκριτη.Φυτικα παντα κ οσο σκεφτομαι τι αντιβιωση κ τι φαρμακο θα παρω τωρα!
Κοκα κολα εχω να πιω καπου 10 χρονια που κανω ομοιοπαθητικη.Την εχω βγαλει απο τη ζωη μου.Καπου καπου μπορει να πιω κανενα σπραιτ η πορτοκαλαδα αλλα φιλοδοξω μετα την επεμβαση να μην τα ξαναπιω.
-
Λίλα η πλάκα είναι ότι μετά το σλιβ πέρασαν περίπου 6-7 μήνες που το έδιωχνα το λαλάγγι και μιλούσαμε μόνο στο τηλ. που και που. Όταν λοιπόν μετά ξαναρχίσαμε διαλόγους και τραγούδια δεν ήξερα αν είχα δυσανεξία, καταλαβαίνεις σε τι. Να ρωτήσω γιατρό δεν έπαιζε οπότε λέω το πολύ πολύ να μου πέσει βαρύ όπως το κρέας!! Ευτυχώς δεν με ενόχλησε και είναι και μία χαρά πρωτείνη, σαν να τρως αυγό! :lol:
-
εμενα ειναι ανεβασμενη η φερριτινη οχι πεσμενη
-
τζινα να το κυκλοφορησεις και σε συμπληρωμα πρωτεινης να κανεις χρυσες δουλειες χααχαχαχα
-
-
Για σου βρε Τζινα τραγουδιαρα!μεγαλη βεντετα εισαι κ εγω λεω οτι σε εχω γραμματεα?Οχι οτι μια Φτουτατη θα μπορουσε να μετραει μονη της!32 ε?πρεπει να αρχισω να φτιαχνω βαλιτσα!τζινα μαγιω χωρια παλιοτερα επαιρνες στα καλτσεντονια.Δεν ξερω για τωρα.Με γεια κ καλες βουτιες με το νεο μαγιουδακι.Επρεπε να παρεις ενα εμπριμε που να ταιριαζει κ να μην ψαχνεις το ιδιο χρωμα.
Καλλιοπη κ η κορη μου 2 φιαλιδια την ημερα επαιρνε πριν το φαγητο ομως κ μας το ειπε αιμματολογος κ οχι απλα παθολογος.Παντως κ ο παθολογος τωρα που θυμαμαι σε μενα παλι μιση ωρα πριν το μεσημεριαμο μου ειχε πει.
-
αντε τζινακο να κανεις και εσυ το πρωτο σου μπανακι.και ελεγα θα μου βαλει και κρεμουλα στην καμμενη μου πλατουλα και τελικα μου εβαλε η μανα μου.
-
εχει ακομη χωριστα μαγιω στο καλτσεντονια αλλα γυρω στα 35-40 το καθε κομματι !!!!
-
Φτουτάτη δεν έψαχνα το ίδιο χρώμα, έτυχε, είναι μπλε σκούρο άλλα έχει και κάτι λέλουδα επάνω. Καλά το φοράω τώρα κι έχω πολύ πλάκα! Θα είμαι η ατραξιόν της παραλίας, βερμουδίτσα, είναι και χαμηλοκάβαλη και φαίνεται το γάζωμα του σλιβ, μπράτσο πλαδαρό, μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, αμαζόοοονα μου! :lol:
-
υπερβολες.τωρα μειωνεις τον εαυτο σου τζινακο
-
Τζινα εχεις δει τις γυναικες απο τις αραβικες χωρες?Βαλε μια μπουργκα οταν πηγαινεις για μπανιο κ δεν θα φαινεται ουτε χαλαρωση ουτε κυτταριτιδα ουτε τιποτα!
-
Λιλάκο άμα βάλω μπούργκα, αν και ξέρω καλό μπάνιο, με βλέπω να πνίγομαι και δεν θα τρέξει και κανείς να με σώσει γιατί θα φοβούνται μην τους πεταχτεί κανένας ταλιμπάν! :lol:
-
λες να σου κανει ντου η αντιτρομοκρατικη την ωρα που κανεις τα μακροβουτια σου????χεχεχε
-
Γίνεται μακροβούτι με μπούργκα; Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό!