Κατερινα καλυτερα στην πρεμιερα να μην σου ζητησουμε να μας κρατησεις πρωτο τραπεζι πιστα εεεε???
Printable View
Κατερινα καλυτερα στην πρεμιερα να μην σου ζητησουμε να μας κρατησεις πρωτο τραπεζι πιστα εεεε???
Μην ανησυχείς φιλεναδEli μου γιατί εσένα δεν σε αλλάζω με τιποτEli! :lol: Αλλά και το Λιλάκιον το αγαπάω κι έχω και αγωνία να δω πως θα πάει η πρόβα τζενεράλε αύριο! :lol: Απ'ότι βλέπω θα έχει και η αφή πρόβα τζενεράλε τη Δευτέρα! :lol: Ποιός μας πιάνει τώρα που ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν, ανοίξαμε και σας περιμένουμε! :lol:
Καληνυχτα μεγαλη και μικρη αφη!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα έχεις ρέντα! Μέχρι και ο Γιώργος που ροχαλίζει δίπλα μου ξύπνησε από τα γέλια μου χιχιχιιχχι, αποκοιμήθηκε όμως αυτόματα μέσα σε δευτερόλεπτα!
Φιλιά και πάλι τραγουδιάρες μου!
Καληνύχτα Eli και Κατερίνα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Η ναταλια Νο2 λετε να κανει ακομα βολτες στο σταθμο???
Eli για ρέντα δεν ξέρω, μία μερέντα όμως θα την έτρωγα ευχαρίστως πάνω σε βάφλα με παγωτό! :lol: Γρήγορα για ύπνο γιατί ξέρεις εσύ, αύριο ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ! :lol:
:lol: :lol: Την έχω και για χειρότερα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Η ναταλια Νο2 λετε να κανει ακομα βολτες στο σταθμο???
Με πηρε τηλεφωνο το αγορι να μου πει καληνυχτα γιατι τωρα τελειωσαν τα μαστορια και κουτουλαει.του λεω κριμα που δεν ειμαι εκει αποψε γιατι ετσι και ετσι.και μου λεει αυριο επειδη δεν θα εχουν τελειωσει ακομα οι οικοδομικες εργασιες τι θα ελεγες να παμε σε ξενοδοχειο για το βραδυ???
Τι χειροτερα τζινακο???με τρομαζεις.λες να πηρε και τις 27 κουτες και τις 2 τηλεορασεις μαζι της και να τις κανει βολτες περα δωθε να παρουν τον αερα τους????
Ωραία η ιδέα του Λίλα, έτσι θα τραγουδήσετε και σε άλλες πίστες. :lol: Να πας παδί μου, να πας, αφού πρόκειται για την καριέρα σου. :lol:
:lol: :lol: Αυτό είναι το λιγότερο, μην τις δώρισε για να σώσει τις τίγρεις να λες! :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Τι χειροτερα τζινακο???με τρομαζεις.λες να πηρε και τις 27 κουτες και τις 2 τηλεορασεις μαζι της και να τις κανει βολτες περα δωθε να παρουν τον αερα τους????
Αααα συγνωμη αυτο το ειχα ξεχασει με τις τιγρεις.αχ με τα ξενοδοχεια εχω ψυχικο τραυμα.οταν ειχαμε παει σ/κ με τον πρωην στην αιγινα μεναμε σε ενα ξενωνα και ας πουμε οτι εγω συμφωνουσα μεγαλοφωνος με τον συνομιλητη μου και σε καποια στιγμη οι διπλα μας χτυπαγαν τον τοιχο και φωναζαν εχουμε και παιδια κοπελια.
Αυτό είναι ένα θέμα Λίλα, κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι να είχε περάσει από τον όροφό σου ο Ηρώδης. :lol:
Αααα καλα το πιο θεικο ειναι αλλο.οταν μετακομισα στην αθηνα την πρωτη χρονια ανεβηκαν οι γονεις μου και ο αδερφος μου για να κανουμε χριστουγεννα στην αθηνα.σε καποια στιγμη ακουγονται φωνες απο παντου και πολυ δυνατα.πεταχτηκαμε ολοι γιατι νομιζαμε οτι κατι εγινε.τελικα η διπλανη συζητουσε σαν τρελη.