wow βλεπω τρελή διάθεση κ μ΄ αρέσει που αισθάνεσαι καλά:thumbup::thumbup:
Printable View
wow βλεπω τρελή διάθεση κ μ΄ αρέσει που αισθάνεσαι καλά:thumbup::thumbup:
και εσυ σοκολατιτσα προσ ταπανω μενεις?
στειλε u2u με τη διευθηνση :)
χαιρετω.θα με φατε στη μαπα και σημερα και αυριο και γενικα για καμποσες μερες μιας και δεν ξεκουναω απο το σπιτι κοπελιες.
Εχει λεκανη κοκαλαααα;;; Δεν θα το μαντευα ποτε!!!! Χαχχαχαχχχαχααχα
Τρελο! Οντως μου πηγαινει!!
Break τρελη διαθεση εχω παντα! Γιατι ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΟΥΜΕ; Πιο μετα δεν ξερω τι λεει! Αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις τι θα γινει στο επομενο λεπτο, ειμαι χαρουμενη με αυτα που εχω! Κανω βεβαιως σχεδια για το μελλον κτλ κτλ αλλα δεν μπορω να μην χαμογελαω καθε μερα!
Και ας μου λενε στη δρομο: χαμογελαααα! Γιατι δεν χαμογελας;; Μαλλον εχω σοβαρο προσωπο!! Χαχαχαχαχα
Λιλα! Δεν πειραζει! Να καθομαστε να λεμε τι βλεπουμε στην τιβι! Αχαχαχαχαχ! Αλλωστε κατι παντα εχουμε να πουμε εδω! Καλε! Κανε με αβτ στο φεις αν θες! Η σε εχω; Μπερδευομαι η Χριστιανη!!!
με εχεις ναταλια.οχι λιλα ελενη
Σου έστειλα!Quote:
Originally posted by mermaid
στειλε u2u με τη διευθηνση :)
Πάω να φάω το σνακ μου κ επανέρχομαι αργότερα!!!!!!!!
συγχαρητηρια σοκολατιτσα μου για την απωλεια!!!!εγω πρεπει να πιω γαλα αλλα εχω αναγουλα
A καλα ναι σε εχω!!! Σου λεω δεν νερω τι μου γινεται!!! Χουχουχουχου!!
Τελικα με το αγορι θα πατε ξενοδοχειο η οχι;
δεν θα τον δω ναταλια μου αυτες τις μερες τελικα θα μεινω με τη μανουλα μου που με τρομαξε.
λιλα ειναι καλα τωρα η μανουλα ????
ευχαριστω σοκολατιτσα!
ναι καλα ειναι λιγο χεσμενη αλλα καλα.
Αντε μαρή Λίλα κι έτσι όπως το είπες ότι θα σε φάμε στη μάπα τις επόμενες μέρες τρόμαξα και νόμιζα ότι κάτι έγινε με τον Γ.! Δεν πειράζει πουλάκι μου, μείνε με την μπίρι μπίρι αν αυτό σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα, να τη στηρίξεις κιόλας, εξάλλου ο Γ. έχει και τις σπιτοκατασκευές. Δεν χάνονται οι πίστες, εκεί είναι και μας περιμένουν, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικές μας θάναι, που λένε!
παω να κανω καμι δουλιτσα μια και αλλες τεμπλειαζουν σημερα
γιατι αποφασισα να κανω παρτακι αυριο στο καμαρι μου
(λιγα τα λεφτα αλλα χαλαλι του )
και φυσικα μονο ο αντρουλης μου βοηθαει ολοι οι αλλοι φυγανε
ελπιζω να τα ξαναπουμε οταν τελειωσω το σαλονι!
δωματιο και break θα παω :)
τα λεμε σε λιγο!